Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

10a Setmana Cultural del País Valencià

Un projecte de Espai Pais Valencia

Articles

Divendres, 9 de maig

Objectiu superat amb èxit!

Hola sumadors,

Moltes gràcies a tots, amb un esprint final espectacular hem superat el nostre objectiu, arribant a recaptar un total de 2.565 €.

A la nostra web podeu consultar la programació d’aquesta 10a Setmana Cultural que amb les vostres sumes ens heu ajudat a preparar. Al mateix temps aquestes ens inflat d’il·lusió per tirar endavant aquest projecte.

Aquesta Setmana Cultural podrem gaudir un any més de la Jornada Popular amb els concerts de La Gira d’Escola Valenciana, riure amb la sàtira de Xavi Castillo o les melodies de Toni de l’Hostal, veure l’estrena a Barcelona del documental ‘Què ens passa, valencians!?’ i parlar amb el seu director i protagonista, conèixer de més prop alguns moviments de lluita d’un País Valencià que va més enllà de l’ombra de la Gurtel, atendre a presentacions de llibres, passejar per Barcelona al ritme dels poemes d’Estellés, passar-ho be amb un desenfadat tast de vins valencians, i passejar per paisatges espectaculars prop de Barcelona amb el grup de Muntanya. A més, aquest any, per primera vegada, hem incorporat una activitat pels més menuts.

Les recompenses les podreu recollir el proper 17 de Maig durant la Jornada Popular, que tindrà lloc durant tot el dia al Passeig de Sant Joan amb Maria Claret. Si no podeu recollir la recompensa aquest dia o Barcelona, ja ens posarem en contacte amb tots els sumadors per organitzar-nos. Si no heu pogut participar en aquest tot suma i us agraden les recompenses també les podreu adquirir a la nostra paradeta.
 
Salut, i fer País!   103
sumadors
2565 €
dels 2000 necessaris
finalitzat
el 07/05/2014
Assolit 128%

Aporta-hi 5 €

3 sumadors
T'enviarem el nostre agraïment etern i el teu nom apareixerà com a mecenes durant la presentació de la Setmana Cultural.

Aporta-hi 10 €

17 sumadors
(Queden 85 de 100 recompenses)
Còpia del CD '10 anys fent Música, 10 anys fent País' + llibre Valencians a Barcelona.

Aporta-hi 20 €

50 sumadors
(Queden 51 de 100 recompenses)
Samarreta 10 anys fent País + còpia del CD '10 anys fent Música, 10 anys fent País' + llibre Valencians a Barcelona.

Aporta-hi 30 €

7 sumadors
(Queden 44 de 50 recompenses)
Dinar en la paella de germanor el mes de juny + Samarreta 10 anys fent País + còpia del CD '10 anys fent Música, 10 anys fent País' + llibre Valencians a Barcelona.

Aporta-hi 40 €

13 sumadors
(Queden 37 de 50 recompenses)
Dessuadora 10 anys fent país + Samarreta 10 anys fent País + còpia del CD '10 anys fent Música, 10 anys fent País' + llibre Valencians a Barcelona.

Aporta-hi 50 €

12 sumadors
(Queden 38 de 50 recompenses)
Dessuadora 10 anys fent país + Dinar en la paella de germanor el mes de juny + Samarreta 10 anys fent País + còpia del CD '10 anys fent Música, 10 anys fent País' + llibre Valencians a Barcelona.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
(Queden 24 de 25 recompenses)
Parelles. 2 Dinars en la paella de germanor el mes de juny + 2 Samarretes 10 anys fent País + còpia del CD '10 anys fent Música, 10 anys fent País' + llibre Valencians a Barcelona.

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
Entitats. Aparèixer com a col•laborador en el nostre cartell de la Setmana Cultural.

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
(Queden 4 de 4 recompenses)
Aparèixer com a col•laborador de la setmana cultural + actuació d'unes 2 hores de la colla de dolçainers Borumballa o la Xaranga La Mentireta (subjecte a disponibilitat dels músics)

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
ENTITATS Els cuiners experts de l'Espai País Valencià us prepararem una paella per a 100 persones. Necessitarem que ens ajudeu a transportar-hi el material. Si en sou més de 100, us podeu posar en contacte amb nosaltres i en parlem.


Blog del projecte

Objectiu superat amb èxit!
Hola sumadors, Moltes gràcies a tots, amb un esprint final espectacular hem superat el nostre objectiu, arribant a recaptar un total de 2.565 €. A la nostra web podeu consultar la programació ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!