Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Una obra literària!

Un projecte de Marta Mitjans • Insereix-lo en una pàgina web

Marta Mitjans i Puebla (Barcelona, 1991) és estudiant d’Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra. Narradora precoç, als deu anys va escriure els seus primers contes. Des de llavors no ha parat d’escriure. Literàriament s’ha format a l’escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès. La seva primera novel·la, Un trencaclosques anomenat amor, va suscitar diversos elogis, reveladors de com aquesta jove amant de la llengua catalana, de la música i de les flors, s’està projectant com un valor en alça en el panorama literari català. En la seva segona novel·la, En un racó de la memòria, aquesta jove autora ens endinsa de ple en el camp de la prosa poètica. En el seu poemari En clau de cor, Mitjans mostra el fràgil cor on reposen natura i amor, tot enfilant els mots amb delicadesa.
 
Algunes opinions sobre l’autora:

Hay personas a las que las letras, la palabra escrita, la literatura, las poseen como si fuese un virus, una enfermedad que comienza a desarrollarse en la infancia y ya no las abandona. Es el caso de Marta Mitjans”. (Àlex Gubern)

“Aprofito doncs per recomanar als restants que retinguin aquest nom: Marta Mitjans. Si fos un músic seria Judee Sill. Si fos un cuiner seria Jordi Parramon. Si fos una ciutat seria la Viena de The Third Man. I si fos una joia no només en el sentit metafòric seria òbviament un diamant sense tallar”. (Xavier Sust Novell)

“Sentir-la parlar és pura poesia”. (Clara Bayo)

Un petit mecenatge!

Atesa la penible situació en la qual avui es troba el mercat editorial català, demanem 1000 euros per l’edició de la quarta obra de Marta Mitjans. Entre particulars i entitats, podem reunir-los fàcilment! Si hi esteu disposats, us haureu de registrar a totSuma (molt fàcil) i fer la vostra contribució. Evidentment, si no es reuneixen els diners, no se us cobrarà res: no patiu. La contribució suposarà, a part d’una gran ajuda (i essencial) una gran recompensa per part de l’autora. Teniu 44 dies. Us hi esperem! Moltes gràcies!

Ressenyes sobre les obres publicades de la mateixa autora:

Un trencaclosques anomenat amor. Publicat amb La Busca. Narra la història d'amor entre una noia que dibuixa i un home gran que escriu. No es coneixen. Es descobreixen a través d'un balcó. Mai no parlen. Es tracta d'un amor metafísic, hilarant i que toca el fons de l'ànima humana.

En un racó de la memòria. Publicat amb Duxelm. És el dietari d'una néta que observa com la seva àvia, que sofreix Alzheimer, viajta en un racó de la memòria que guarda intacte: les flors. Es tracta d'una obra escrita amb llenguatge floral. Pura prosa poètica; un llibre delicadíssim.

En clau de cor. Edicions de bibliòfil. Conjunt de haikus, alguns dels quals han estat publicats a la revista "Tot Sant Cugat".

SI ES SOBREPASSEN ELS 1000 EUROS, ELS DINERS RESTANTS ES DESTINARAN A LES DESPESES QUE CONCERNEIXEN LA PREPARACIÓ DE LA PRESENTACIÓ I A LA PROMOCIÓ DEL LLIBRE.

Aquí teniu un dels múltiples esbossos de la coberta; la definitiva la tenim enllestida i és PRECIOSA, però pesa massa per posar-la! GRÀCIES!!
 
 

Una obra literària!

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Marta Mitjans
31
sumadors
1260 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 19/03/2014
Assolit 126%

Aporta-hi 20 €

16 sumadors
1 punt de llibre i 1 exemplar del primer llibre. Invitació a la presentació de l'obra i al berenar

Aporta-hi 40 €

5 sumadors
1 punt de llibre i 1 exemplar del primer llibre (Un trencaclosques anomenat amor) i 1 del segon llibre (En un racó de la memòria). Invitació a la presentació de l'obra i al berenar

Aporta-hi 60 €

3 sumadors
1 punt de llibre i 1 exemplar del primer llibre (Un trencaclosques anomenat amor), 1 exemplar del segon llibre (En un racó de la memòria) i 1 exemplar de la tercera obra (En clau de cor). Invitació a la presentació i al berenar

Aporta-hi 80 €

7 sumadors
1 punt de llibre i 1 exemplar de les 3 primeres obres (Un trencaclosques anomenat amor, En un racó de la memòria, En clau de cor). 1 exemplar de l'obra que intentem publicar (Sentits enllà). Invitació a la presentació i al berenar

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!