Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

La veu de la campana. Ferran Pujadas Tort

Un projecte de Rutxi



  • Insereix-lo en una pàgina web

LA VEU DE LA CAMPANA

"La veu de la campana", és l'últim vers del poema "La campana de Sant Honorat" de JM de Segarra. És la veu d'un poble que s'ha volgut silenciar, però sempre ha reviscut ressonant des del cor de tots els catalans. Aquest projecte és el ressò del meu cor. 

Mai he estudiat música. Vaig començar a aprendre a tocar la guitarra de forma autodidacta als 16 anys, principalment per animar les sortides i excursions que fèiem amb l'agrupament escolta "Pinya de Rosa" de Blanes. Sempre m'ha agradat cantar i tocar la guitarra, fins al punt, pot ser, de ser una mica pesat. He arribat a tocar més de 6 hores seguides sense parar.

Des de sempre he anat creant cançons pròpies de tota mena d'aspectes de la vida. Ha estat la millor manera d'expressar els meus sentiments i les meves inquietuds. Però en els últims anys, degut a l'actual situació política i juntament amb les grans mobilitzacions del poble de Catalunya per reclamar els seus drets i llibertats, m'han sortit un grup de cançons relacionades amb aquest procés que hem arrencat tots plegats. La més coneguda és "Pit i collons" de la qual ja hi ha més de cent mil visites en el youtube.

Tot i que he gravat aquestes cançons de manera senzilla per penjar-les al youtube, m'agradaria poder gravar-les d'una forma més professional, amb cara i ulls, i poder fer un disc fruit de la meva creació. Primer per satisfacció pròpia i segon per complaure a la gent que m'ha demanat un CD meu cada cop que he fet algun petit concert en diverses activitats culturals i reivindicatives com pot ser el Correllengua.

Voldria gravar les cançons i fer el CD entre el mesos de març i maig, però per fer-ho necessito la vostra ajuda, hauria d'aconseguir 1.500€ per finançar gran part del projecte i veure el meu somni fet realitat. Espero que us agradi la idea i pugueu donar-me un cop de mà. Gràcies.

Si voleu escoltar les cançons que formaran aquest CD, les podeu escoltar al meu canal de Youtube.


La veu de la campana. Ferran Pujadas Tort

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Rutxi
Rutxi
Blanes
7
sumadors
250 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 18/03/2014
Assolit 16%

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Avançament del CD en format digital + agraïment.

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
Avançament del CD en format digital + 1 còpia del disc en format físic (despeses d'enviament incloses) + agraïment.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
Avançament del CD en format digital + 1 còpia del disc en format físic (entrega en el concert) + 2 entrades pel concert de presentació el 30 de maig + agraïment.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
Avançament del CD en format digital + 2 còpia del disc en format físic (entrega en el concert) + 2 entrades pel concert de presentació el 30 de maig + regal + agraïment.

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
Avançament del CD en format digital + 2 còpia del disc en format físic (entrega en el concert) + concert en acústic particular + regal + agraïment.

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
Avançament del CD en format digital + 2 còpia del disc en format físic (entrega en el concert) + concert public en petit format + agraïment.


Blog del projecte

FEM S'HO MIRAR

Aquesta cançó parla de la situació actual de crisi que ens trobem. Com és possible que haguem arribat fins aquí i que no hi hagi manera, en una democràcia, de ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!