Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Llaüt Mediterrani pel CNBétulo

Un projecte de CNBetulo



  • Insereix-lo en una pàgina web

El club i les persones

El Club Nàutic Bétulo fou fundat l'any 1972 als antics banys Maricel. Des dels seus inicis els CNBétulo ha fomentat l'esport nàutic a la ciutat. Inicialment, als anys 80, amb la vela lleugera, organitzant diversos campionats de Catalunya i creant l'Escola de Vela, una de les pioneres al litoral barceloní. Actualment el ventall esportiu que ofereix el club és molt ampli, amb la potent secció de Windsurd, Techno 293, vela lleugera, caiac, stand up paddle, i per descomptat, el rem en banc fix.

A l'any 2002, s'introdueix el rem en banc fix a la ciutat de Badalona, amb la cessió per part de l'Ajuntament de Badalona d'un llagut català portat de Portbou. Socis i sòcies del CNBétulo, van arreglar el bot, van engrescar a la gent i van començar a organitzar regates a la ciutat. Actualment al CNBétulo dels 500 socis que som, 98 es dediquen a la pràctica esportiva del rem, pels quals el club posa a l'abast dels vogadors, 4 llaguts català i un batel.




Competicions en banc fix

Per a continuar progessant esportivament, aquest any voldriem adquirir un llaüt mediterrani, les característiques del qual difereixen sensiblement del llagut català tradicional.
El llaüt mediterrani és un bot més tècnic i amb el qual podriem participar en regates a nivell de litoral mediterrani, a les quals ara mateix només hi tenim accés a través del lloguer d'aquest bot a d'altres clubs.

CALENDARI ESPORTIU 2013




Costos de compra del llaüt mediterrani

La casa nàutica és catalana, Ambesk, el qual amb conveni amb la Facultat de Nàutica de la UPC de Barcelona, ofereix la possibilitat d’adquisió d’un llaüt mediterrani amb les següents característiques:



El preu del llaüt mediterrani és de 13.310 € (IVA inclòs). Els quals es desglossen en:

6.310 € aportarà el club
2.000 € que aportaran 2 patrocinadors
5.000 € que esperem adquirir a través de les aportacions del micromecenatge de vogadors, amics, companys i apassionats pel rem i la mar.

Comptem amb vosaltres, i esperem que ens doneu un cop de mà a fer realitat el desig d'una embarcació nova per a la temporada 2014. Per part nostra, oferir-vos les recompenses, totes vinculades al club i al rem, que segur que us suposaran una agradable experiència.

Força Bétulo!
Força Rem!













  

Llaüt Mediterrani pel CNBétulo

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

CNBetulo
http://www.cnbetulo.com/
65
sumadors
5000 €
dels 5000 necessaris
finalitzat
el 07/02/2014
Assolit 100%

Aporta-hi 10 €

17 sumadors
(Queden 13 de 25 recompenses)
BATEIG DE REM
Sortida a mar amb un llagut català. Es completa el bot amb vogadors i timoner del club. Sortida des del port de Badalona, duració 3 hores. Esmorzar a alta mar, i en funció de les dates, possible remullada.

Aporta-hi 26 €

8 sumadors
(Queden 36 de 40 recompenses)
CURS INICIACIÓ AL REM
Curs de 4 jornades, de dues hores de duració cadascuna. Constaran d'una aproximació inicial a la tècnica i història del banc fix, així com de sortides a mar per a la pràctica.

Aporta-hi 41 €

13 sumadors
(Queden 59 de 70 recompenses)
DINAR PER 2 PERSONES AL RESTAURANT LA GALERA DEL CLUB
Plats a escollir, caps de setmana o entre setmana. www.lagaleramar.com

Aporta-hi 71 €

14 sumadors
(Queden 87 de 100 recompenses)
CURS 5H DE WINDSURF
A Càrrec de l'Escola del Vent, del club www.escoladelvent.com El curs inclou l’armilla salvavides, la planxa i la vela, el salvament i el monitor.

Aporta-hi 101 €

9 sumadors
(Queden 192 de 200 recompenses)
ABONAMENT ESTIU 2 PERSONES PISCINA CNBÉTULO
El Club Nàutic Bétulo és a l'estiu un emplaçament privilegiat de la platja badalonina. Des d'inicis de juny fins a finals de setembre, disposa d'una piscina mitjana amb còmode accés a la platja.

Aporta-hi 201 €

3 sumadors
LOGOTIP A LA BARCA
Patrocini en format de vinil de 20 cm d'ample. L'embarcació es passeja pel litoral català, principalment a la primavera-estiu que és quan es concentren la majoria de les regates. De Roses a Amposta, passant per Lloret, Arenys, Cambrils, Deltebre entre d'altres.

Aporta-hi 1583 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
Aportació del club

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!