Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

DVD 20 ANYS DE GERMANS MARTORELL

Un projecte de perejoan

Articles

Dimarts, 19 de novembre

Gràcies ja tenim DVD 20 Anys de Germans Martorell.

Gràcies a tots per les aportacións i suports rebuts en aquesta plataforma.
ràcies a tots els que vàreu venir al Teatre de Lloseta a cel.lebrar els 20 Anys de Germans Martorell. De tot cor va esser un acte molt especial.
Tots els que heu aportat per un DVD ben aviat el rebreu a casa vostra! Gràcies de tot cor!

Us informarem del pròxim acte de presentació del DVD.

Si voleu algún DVD enviau un correu a:

perejoanmartorell@gmail.com

o bé telefonau a:

Pere Joan 60051688693
sumadors
5555 €
dels 5500 necessaris
finalitzat
el 16/11/2013
Assolit 101%

Aporta-hi 5 €

14 sumadors
ENTRADA D'ACOMPANYANT al concert de presentació del DVD. Presentació a càrrec de Biel Majoral, s’estrenarà l’obra de Biel Torres interpretada pels” Germans Martorell” i Orquestra de Cambra. El 16 de Novembre a les 20:00h Teatre de Lloseta. Només per a acompanyants amb Entrada amb DVD.

Aporta-hi 5 €

4 sumadors
ENTRADA D'ACOMPANYANT al CONCERT ÍNTIM DELS “Germans Martorell” als Estudis Ona Edicions Musicals a Bunyola, amb la col.laboració musical de MIQUEL BRUNET i LLORENC FERRER. El proper 2 de Novembre a les 21:00 Concert i refrigeri. Només per a acompanyants amb Entrada amb DVD.

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Donatiu al Projecte DVD 20 Anys de Germans Martorell, compartint una Tertúlia fent uns Beurets amb els Germans Martorell.

Aporta-hi 15 €

20 sumadors
DVD 20 ANYS DE GERMANS MARTORELL

Aporta-hi 20 €

24 sumadors
DVD + Entrada al concert de presentació del DVD. Durant l’acte de presentació s’estrenarà l’obra de Biel Torres interpretada pels” Germans Martorell” i Orquestra de Cambra. El 16 de Novembre al Teatre de Lloseta. + 5€ DE ENTRADA PER ACOMPANYANT

Aporta-hi 25 €

14 sumadors
DVD + Entrada al concert de presentació del DVD El 16 de Novembre al Teatre de Lloseta.+ CONCERT ÍNTIM DELS “Germans Martorell” als Estudis Ona Edicions Musicals a Bunyola amb la col.laboració musical de MIQUEL BRUNET i LLORENC FERRER. El proper 2 de Novembre a les 21:00 Concert i refrigeri.+ 5 € DE ENTRADA PER ACOMPANYANT.

Aporta-hi 50 €

7 sumadors
APORTACIÓ VOLUNTÀRIA AL PROJECTE 20 ANYS DE GERMANS MARTORELL.

Aporta-hi 120 €

2 sumadors
Concert Domèstic. Els Germans Martorell vendrem a amenitzar la vostra festa casolana. L'aniversari, el sopar d'amics, les noces, qualsevol esdeveniment familiar i/o social que faces a la vostra llar.

Aporta-hi 150 €

1 sumadors
Concert Pedagògic a Càrrec dels "Germans Martorell" i Taller d'instruments tradicionals. L'activitat proposada per Pere Joan Martorell i Manel Martorell, consisteix en un concert pedagògic sobre manifestacions populars de la nostra cultura relacionades amb el camp de la música, les festes i els instruments.

Aporta-hi 300 €

2 sumadors
Ballada Popular amb els "GERMANS MARTORELL".

Aporta-hi 400 €

2 sumadors
Concert "Germans Martorell". Oferim el nostre projecte, un recital amb interpretacions dels temes tradicionals que ens han marcat més en la nostra trajectòria, amb arranjaments propis, temes de nova composició, i temes de composició pròpia; interpretant-los d'una manera fresca i estimulant defensant el patrimoni, la identitat, i cultura del nostre país.

Aporta-hi 2175 €

1 sumadors
145 DVD`s de 20 Anys de Germans Martorell.


Blog del projecte

Gràcies ja tenim DVD 20 Anys de Germans Martorell.
Gràcies a tots per les aportacións i suports rebuts en aquesta plataforma. ràcies a tots els que vàreu venir al Teatre de Lloseta a cel.lebrar els 20 Anys de Germans Martorell. ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma cada setmana.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!