Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Plantem l'Estelada a Sant Feliu de Codines

Un projecte de PlataformaEstelada

Articles

Diumenge, 15 de desembre

Tornarem a fer voleiar l'estelada!

Com ja sabeu, l'estelada permanent que entre tots vam aconseguir per a Sant Feliu de Codines ha estat objecte d'una agressió vandàlica. Per tal de repara-la i fer que torni a voleiar necessitem de nou la vostra ajuda econòmica. Qualsevol aportació, gran o petita, serà benvinguda. 

 
Aquest diumenge 15 de desembre podreu contribuir, si voleu, durant la Fira de Nadal que hi haurà a la plaça. Dues de les entitats que formen aquesta Plataforma per l'estelada (l'ANC i Òmnium) tenen previst ser a la Fira amb activitats pròpies, i disposaran també d'una guardiola per rebre la vostra aportació. 
 
Entre tots farem que torni a voleiar!



 



Divendres, 20 de setembre

Ha arribat el dia de plantar l'estelada!!

Ha arribat el dia de plantar l'estelada!!

Benvolguts amics, moltes gràcies per l'aportació que vareu fer a través de TotSuma per fer possible una estelada permanent a Sant Feliu. Us convidem, doncs, molt especialment a l'

 
ACTE D'HISSADA DE L'ESTELADA 

Diumenge 22 de setembre a les 12 del migdia, a la Plaça Lluís Companys (Font de la Diputació, a la rotonda d'entrada al poble) des d'on anirem tots junts al lloc de la plantada.

Des de la Plataforma per l'Estelada us convidem a assistir-hi i participar d'aquest moment festiu i reivindicatiu. Si porteu senyeres i estelades encara ho serà més!




Dilluns, 2 de setembre

Gràcies a totes i tots!

Ens encanta aquest moment! Ens encanta perquè vol dir que hem completat el nostre objectiu i toca donar les gràcies a totes les persones, entitats, particulars i empreses que heu fet possible que en propers dies "Plantem l'Estelada" a Sant Feliu de Codines.

Us avancem també que la venda de butlletes ha superat les espectatives i que per tant tenim garantit al 100% el pressupost del projecte.

Estem ultimant la logística per poder fer l'acte, i en breu ens posarem en contacte de nou amb vosaltres per anunciar-vos el dia exacte, perquè no hi falteu!

Gràcies de nou a tots!

Equip de Plataforma per l'Estelada



Dijous, 1 d'agost

Superem el 50% del finançament

Molt bones notícies! A falta encara de 31 dies per acabar el projecte de micro-mecenatge, superem el 50% de l'objectiu marcat (de fet ja és un 65%), i això ens dona molt bones vibracions de cara a completar amb èxit la nostra fita.

Agraïr a totes i tots els que heu fet donacions, i animar-vos a que difongueu el projecte entre els vostres familiars, amics i coneguts, per poder arribar al 100%, i plantar l'estelada a Sant Feliu de Codines.

Cada dia que passa ho tenim més aprop.

Gràcies a tots!



49
sumadors
1420 €
dels 1100 necessaris
finalitzat
el 01/09/2013
Assolit 129%

Aporta-hi 5 €

10 sumadors
Aportació bàsica, equivalent a una butlleta.

Aporta-hi 10 €

12 sumadors
Aportació especial: Menció específica el dia de muntatge de l'estelada.

Aporta-hi 20 €

11 sumadors
Aportació especial: Menció específica el dia de muntatge de l'estelada + 1 postal de l'estelada de Sant Feliu.

Aporta-hi 30 €

6 sumadors
Aportació especial: Menció específica el dia de muntatge de l'estelada + 1 postal de l'estelada de Sant Feliu + 1 adhesius d'una estelada.

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
Aportació especial: Menció específica el dia de muntatge de l'estelada + 2 postal de l'estelada de Sant Feliu + 1 estelada gran.

Aporta-hi 100 €

7 sumadors
Aportació especial: Menció específica el dia de muntatge de l'estelada + 2 postal de l'estelada de Sant Feliu + 2 adhesius d'estelada + 2 estelades grans.


Blog del projecte

Tornarem a fer voleiar l'estelada!
Com ja sabeu, l'estelada permanent que entre tots vam aconseguir per a Sant Feliu de Codines ha estat objecte d'una agressió vandàlica. Per tal de repara-la i fer que torni a voleiar necessitem ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!