Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

1a DIADA INDEPENDENTISTA a la Terra Alta

Un projecte de ANC-LaFatarella

1a DIADA INDEPENDENTISTA a la Terra Alta
  • Insereix-lo en una pàgina web

Les territorials de l’Assemblea Nacional Catalana de la nostra comarca estem preparant la I Diada Independentista a la Terra Alta. Serà el proper dissabte 27 de juliol a La Fatarella.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) és una organització popular, unitària, plural i democràtica que està liderant el moviment per recuperar la independència política de Catalunya mitjançant la constitució d’un estat de dret, democràtic i social. Des de molts pobles de la Terra Alta també s’ha decidit fer sentir la nostra veu, i ens hem sumat a aquest clam d’independència per tal de treballar a nivell local i aportar el nostre granet de sorra per poder aconseguir una Catalunya lliure.

Per què?
L’objectiu de la Diada és fer una gran festa a nivell comarcal i extracomarcal per ensenyar a tothom que la Terra Alta també es mou per la independència.

Volem fer visible de manera conjunta el treball que les ANC’s de cada poble portem a terme des de fa mesos. I volem seguir engrescant cada cop més gent al projecte de llibertat per Catalunya.

Sumarem l’esforç que cada assemblea fa al seu poble per convèncer els indecisos del procés independentista de Catalunya en una gran diada, realitzant un seguit d’actes per engrescar, il·lusionar i motivar la gent de la zona mitjançant activitats festives per totes les edats, i un gran acte amb la presència de Carme Forcadell, Josep Maria Vila d’Abadal i Montserrat Carulla, entre d’altres.

PROGRAMA
Pots consultar el programa definitiu, juntament amb noves actualitzacions i notícies, al bloc del projecte totSuma

PRESSUPOST
El pressupost de la I Diada Independentista a la Terra Alta és de 2.600 €.

Part de les despeses les cobrim amb la recaptació que esperem fer amb el servei de bar a la festa de la nit, el sopar popular, la venda de les samarretes de la Terra Alta per la independència de nova edició i la venda de la resta de merxandatge especial.

Però necessitem obtenir com a mínim 1.000 € del totSuma, amb les aportacions d’amics, col·laboradors, coneguts i tota la gent que vulgui col·laborar perquè es dugui a terme aquesta celebració que ha d’aconseguir mobilitzar la nostra comarca per independència del nostre país.

Facebook    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

ANC-LaFatarella
ANC-LaFatarella
La Fatarella
La Fatarella per la Independència
46
sumadors
1130 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 25/07/2013
Assolit 112%

Aporta-hi 10 €

13 sumadors
Aparició del teu nom en els crèdits del vídeo que gravarem i editarem del flash-mob que es realitzarà a la I Diada independentista a la Terra Alta.

Aporta-hi 20 €

25 sumadors
Aparició del teu nom en els crèdits del vídeo del flash-mob + una ampolla de vi de la Denominació d’Origen Terra Alta.

Aporta-hi 35 €

0 sumadors
Aparició del teu nom en els crèdits del vídeo del flash-mob + una ampolla de vi blanc de la Denominació d’Origen Terra Alta + una ampolla de vi negre de la Denominació d’Origen Terra Alta

Aporta-hi 50 €

6 sumadors
- Aparició del teu nom en els crèdits del vídeo del flash-mob + una ampolla de vi de la Denominació d’Orígen Terra Alta + samarreta especial de la Terra Alta per la independència, que es començarà a distribuir aquest mes de juliol.

Aporta-hi 100 €

2 sumadors
Aparició del teu nom en els crèdits del vídeo del flash-mob + una ampolla de vi de la Denominació d’Origen Terra Alta + samarreta especial de la Terra Alta per la independència, + Dinar o sopar en un restaurant de la Terra Alta


Blog del projecte

La Diada va ser un èxit
Us mostrem un vídeo-resum que hem fet de la Diada que va tenir lloc dissabte passat, i que va ser tot un èxit. Motes gràcies un altre cop als sumadors/sumadores per haver contribuït ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!