Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Onmusic, Nova Xarxa Social Catalana

Un projecte de oriol3373



  • Insereix-lo en una pàgina web

Avui en dia qualsevol podria dir que hi ha masses xarxes socials en forma d'aplicacions o webs per visitar, i que durant un dia sencer, per poder se actiu en totes, cada persona gastaria molt de temps. Fer una xarxa social com és la de Facebook, que ho reuneix tot, pot ser massa arriscat, ja que la gent no canviarà de plataforma si els seus amics no ho fan abans. Però mica en mica han anat naixent altres llocs on la gent pot compartir altres coses més eficaçment que al Facebook.
La nostra idea forma part de tantes que s'han ideat, però que encara no s'han complert. Hem decidit de no negar-nos i intentar tirar-la endavant. Hem escollit la via musical. Així doncs, és una xarxa social de música.
Us preguntareu d'on es trauria la música, quins apartats tindria l'aplicació, quin abast i quins idiomes... Nosaltres, l'Oriol i en Manel, dos joves emprenedors de disset anys de l'Alt Maresme, ho tenim tot pensat, som qui ha ideat el projecte. Hem trobat ja quatre programadors, i cadascun se n'encarregaria d'un apartat, és a dir, que la cosa ja comença a funcionar.
Una cosa que havíem de decidir amb urgència era trobar els programadors, que ja està fet, i tenir clares les idees.
No podem donar detalls explícits de l'aplicació, però és clar, que al ser una xarxa social, l'usuari pot compartir música amb les seves amistats, a partir d'aquí, nosaltres comptem amb "sorpreses" o innovacions que faran que la idea agradi, detalls que seran revelats quan us descarregueu l'aplicació. Evidentment hi ha aplicacions que son xarxes socials, i per fer esvaïr els dubtes de molta gent que ens ha preguntat, és clar que l'aplicació conté certs aventatges que aquestes empreses no tenen. 

 
Què fareu amb tants diners?

Demanem aquests 2500€ per pagar als programadors, que si tenen l'aplicació a punt per l'agost costarà 3600€. Aleshores, en demanem 2500 perquè creiem que és una xifra més factible, i és obvi que el que resta del cost per pagar els programadors, seran diners nostres o diners que haureu sumat a més a més. Si més endavant s’han de pagar servidors, nosaltres ja ens arreglaríem amb possibles beneficis o estalvis propis, evidentment. Els diners que demanem són només per llençar l’aplicació, després ja és cosa nostra.
 

Plataformes

Com tothom sap, a part de Blackberrys, la majoria de gent té un Iphone o un Android, així que òbviament l'aplicació al principi serà llançada en aquests dos llenguatges (Android i iOS).
 

Difusió

La difusió de l'aplicació serà totalment mitjançant les altres xarxes socials, i mitjançant el boca orella dels usuaris actius, ja que una xarxa social no és si no tens amistats. Comptarem també amb l'ajuda d'altres aplicacions que estan començant ara mateix, i així entre nosaltres ens podrem canviar usuaris i així ambdues aconseguiran més activitat. Comptarem també amb ajudes de dues ràdios de dos pobles del Maresme, revistes de la zona, i altres mitjans interessats en aquestes temàtiques. Els diners que aconseguirem mitjançant totSuma no seran invertits en la escassa publicitat d'Onmusic.
 

Aplicació gratuïta

La descàrrega de l'aplicació serà totalment gratuïta, però comptarà amb una "Premium" per a usuaris que desitgin tenir més avantatges que els altres. 
No podem fer públic, encara, detalls explícits de l'aplicació, però tenir un compte "Premium" es notaria. Un dels avantatges seria la supressió de la publicitat. 


I l'idioma?

Havíem pensat, perquè l'aplicació tingués més ressò, de fer-la primer només en anglès, però parlant amb gent amb experiència, han coincidit en fer-la primer en castellà, i si la gent que es registra és activa, les pròximes versions treure l'aplicació en català i en anglès. Depenent del finançament, si aconseguim més diners, l'aplicació podria sortir en català i en castellà, i també depenent del quan s'acabi de programar, i si costa molt o poc afegir un altre idioma abans de ser llançada. De totes maneres, garantim que el català hi sigui present a les primeres actualitzacions. 
 
L'aplicació s'espera que sigui penjada durant la primer setmana de Setembre, tot depèn de les estratègies que apliquem i de quan els programadors ho tinguin a punt. Tots rebreu un correu informatiu per comprovar que les recompenses siguin aplicades, i per poder-vos descarregar l'aplicació.
 
 Agraïm a totSuma la bona iniciativa de “crowdfunding” que ha tingut, sobretot per l’interès en l'àmbit catalanista, i esperem que la cosa els vagi bé.
També donem les gràcies a tots i cada un de vosaltres que intentareu donar-nos ajudes, i que s'espera que s'aconsegueixi. Tan de bo entre tots podem fer créixer les xarxes socials catalanes i en català! Que aquest és un país ple d'emprenedors.
 
 
Qui som?
 
Qui ha ideat la idea som els dos joves emprenedors del maresme esmentats abans, l’Oriol i en Manel, de disset anys i interessats en aquest món. De fet, no és la primera vegada que posem en marxa idees, tot i que mai ens havíem plantejat fer-ho en l’entorn més tecnològic.

Qui programarà l’aplicació són quatre persones de Sabadell, cadascun se n'encarregarà d'un llenguatge diferent a l'hora de realitzar l'aplicació, és a dir, hi ha especialitzats en només un llenguatge, i són persones amb experiència, amb qui sovint anem comentant l'avenç per Skype. 
 

Al vídeo del Youtube diem que necessitem 4.100€. La despesa, com hem dit, s'ha reduït a 2.500€. 
 

Gràcies de nou.
 

Onmusic

Onmusic, Nova Xarxa Social Catalana

Facebook    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

oriol3373
5
sumadors
115 €
dels 2500 necessaris
finalitzat
el 15/07/2013
Assolit 4%

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Apareixeràs als agraïments a l'aplicació, amb el teu nom.

Aporta-hi 15 €

1 sumadors
Apareixeràs als agraïments a l'aplicació, amb el teu nom i una petita imatge teva.

Aporta-hi 30 €

1 sumadors
Apareixeràs als agraïments a l'aplicació, amb el teu nom i una petita imatge teva + Un compte "Premium" d'1 mes de duració.

Aporta-hi 35 €

0 sumadors
Apareixeràs als agraïments a l'aplicació, amb el teu nom + t'enviarem una estelada roja o blava de 100x70 cm.

Aporta-hi 40 €

0 sumadors
Apareixeràs als agraïments a l'aplicació, amb el teu nom + t'enviarem una estelada roja o blava de 110x150 cm.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
Apareixeràs als agraïments a l'aplicació, amb el teu nom i una petita imatge teva + 1 samarreta nostre (nom+logotip) + 1 un compte "Premium" de 3 mesos de duració

Aporta-hi 75 €

0 sumadors
Apareixeràs als agraïments a l'aplicació, amb el teu nom + 1 samarreta nostre (nom+logotip) + 1 compte "Premium" de 5 mesos de duració

Aporta-hi 125 €

0 sumadors
Apareixeràs als agraïments a l'aplicació, amb el teu nom + 2 samarretes (nom+logotip) + 2 comptes "Premium" de 5 mesos de duració, per tu i per un amic

Aporta-hi 200 €

0 sumadors
Apareixeràs als agraïments a l'aplicació, amb el teu nom + 2 samarretes (nom+logotip) + 2 comptes "Premium" de 12 mesos de duració, per tu i per un amic

Aporta-hi 250 €

0 sumadors
Apareixeràs als agraïments a l'aplicació, amb el teu nom + 4 samarretes (nom+logotip) + 4 comptes "Premium" de 12 mesos de duració, per tu i per tres amics més

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
Apareixeràs als agraïments a l'aplicació, amb el teu nom + podràs penjar un anunci a l'aplicació durant 30 dies.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!