Divendres, 14 de juny
Els caps de setmana, i sobretot els diumenges, es caracteritzen per fer uns àpats una mica més elaborats i abundants que els d'entre setmana. Com que sovint es rematen amb un licor per ajudar a fer la digestió, els companys del Rebost del Montserratí ens ajuden a nosaltres a construir el nou Racó Català i us volen ajudar a vosaltres a païr. Per això, algunes de les recompenses d'aquest projecte de microfinançament són petaques de ratafia de l'Avi Guillem. No us ve de gust compartir-les amb qui hàgiu compartit també el dinar? A més, si la gastronomia dels Països Catalans us és atractiva feu un cop d'ull al seu web perquè a banda de la curosa selecció de productes -que fan venir salivera i que es completa amb crema de ratafia i ratafia bombó- hi trobareu una proposta atractiva i suculenta: porcs rostits in situ per a dinars i sopars populars d'arreu del territori. Gastronomia, país i festa, tot en un!