Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Finançament bàsic pel programa Vull una resposta

Un projecte de JosepPedrol

56
sumadors
1190 €
dels 1640 necessaris
finalitzat
el 25/06/2013
Assolit 72%

Aporta-hi 5 €

4 sumadors
Agraïment. Sortiràs en els crèdits d'agraiment del programa d'agraiment.

Aporta-hi 10 €

21 sumadors
(Queden 88 de 100 recompenses)
Agraïment. Treurem el teu nom i la teva foto a un quart de pantalla en un vídeo d'agraïment que passarem per TV. (ens hauràs d'enviar una foto)

Aporta-hi 20 €

17 sumadors
(Queden 40 de 50 recompenses)
Agraïment. Treurem el teu nom i la teva foto a mitja pantalla en un vídeo d'agraïment que passarem per TV. (ens hauràs d'enviar una foto)

Aporta-hi 30 €

9 sumadors
(Queden 16 de 20 recompenses)
Agraïment. Treurem el teu nom i la teva foto a pantalla sencera en un vídeo d'agraïment que passarem per TV. (ens hauràs d'enviar una foto)

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
(Queden 19 de 20 recompenses)
Et gravarem una entrevista que penjarem al Canal Youtube de Vull Una Resposta. En l'entrevista podràs explicar el teu projecte per a fer més extensiu el sentiment d'independència. Si no vols sortir en càmera pots cedir la teva plaça a qui ens indiquis o suggerir una persona que vols que entrevistem. L'entrevista s'ha de realitzar sense despeses de desplaçament nostres.

Aporta-hi 100 €

2 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
Et gravarem una entrevista que penjarem al Canal Youtube de Vull Una Resposta, i a més la passarem en format resumit per TV en el programa d'agraiment. En l'entrevista podràs explicar el teu projecte per a fer més extensiu el sentiment d'independència. Si no vols sortir en càmera pots cedir la teva plaça a qui ens indiquis o suggerir una persona que vols que entrevistem. L'entrevista s'ha de realitzar sense despeses de desplaçament nostres.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Podràs proposar un tema per a fer un programa i el farem. Et farem una entrevista on ens explicaràs perquè t'interessa aquest tema i perquè l'has proposat.


Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!