Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajudem en Jordi: agredit i pendent de judici per dur una estelada

Un projecte de Fund_Catalunya

Articles

Dimarts, 4 de juny

El cas del Jordi Mascort a punt d'acabar la fase d'instrucció

El cas del Jordi Mascort a punt d'acabar la fase d'instrucció

La fase d’instrucció per la querella interposada per Jordi Mascort contra agents de la policia nacional per agressió, detenció il·legal i tortures a l'inici del partit de la final de la Copa del Rei de futbol 2012 a l'estadi Vicente Calderón de Madrid, que inclou també la denúncia de la policia nacional on s'acusa en Jordi d'injúries a la monarquia, resistència i desobediència i d'instigació a la violència, està arribant a la seva fi. Els policies nacionals acusats ja han declarat. Queden per incloure a l'expedient algunes proves que va sol·licitar la defensa d'en Jordi, com els enregistraments de les càmeres de l'estadi. Les diligències prèvies s'estan tramitant al jutjat d'instrucció núm. 21 de Madrid. La instrucció del cas s’està realitzant de manera conjunta amb les denúncies interposades per uns nois bascos que van ser agredits i detinguts en un altre indret de l'estadi per uns altres policies, els quals també els han denunciat. Un cop acabi la fase d'instrucció pot passar que la jutgessa demani que es concretin les acusacions i les defenses com demanar el sobreseïment (tant de la querella d'en Jordi com de la denúncia de la policia). En el cas que la jutgessa demanés el sobreseïment de la querella es podria recórrer la decisió a l'Audiència Provincial de Madrid. A banda de la via penal també es va obrir un expedient administratiu sancionador contra en Jordi Mascort que proposava una multa de 6000 € i una sanció que suposava dos anys sense poder entrar en un estadi. Aquest procediment ha estat cancel·lat per caducitat de l'expedient per sobrepassar el termini de sis mesos sense haver-se emès resolució expressa.



231
sumadors
5840 €
dels 4373 necessaris
finalitzat
el 08/06/2013
Assolit 133%

Aporta-hi 10 €

127 sumadors
Agraïments a les xarxes socials i al web de la Fundació Catalunya

Aporta-hi 20 €

66 sumadors
L'anterior + diploma acreditatiu com a sumador (PDF)

Aporta-hi 50 €

30 sumadors
L'anterior + dossier del cas (PDF)

Aporta-hi 100 €

5 sumadors
L'anterior + tertúlia amb en Jordi i membres de la Fundació Catalunya

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
L'anterior + una estelada

Aporta-hi 500 €

2 sumadors
ENTITATS
reconeixement de l'entitat al web de la Fundació Catalunya i esment en totes els actes públics. Acte d'en Jordi i de membres de la Fundació Catalunya a la seu de l'entitat (si ho vol l'entitat)


Blog del projecte

Lliurament de les recompenses del cas
La Fundació Catalunya ja ha enviat totes les recompenses als sumadors del cas d'en Jordi Mascort. En concret, s'ha enviat: - agraïments a les xarxes socials i al web de la Fundació Catalunya ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!