Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Sota la pell. Sergi Carbonell

Un projecte de SergiCarbonell

Sota la pell. Sergi Carbonell
  • Insereix-lo en una pàgina web

SOTA LA PELL

Jo vaig començar a estudiar música i a tocar el piano quan tenia 8 anys. No sabia massa perquè ho feia però per mi tocar el piano era com un joc, em divertia. Amb 14 anys vaig fer la primera cançó i va passar alguna cosa molt especial. Vaig entendre que la música no només era una consecució de sons i silencis, sinó que quan es tocava amb el cor podia convertir-se en màgia. Era un llenguatge que no només es percebia amb l’orella sinó que et travessava la pell, et podia arribar a entrar molt endins, possiblement amb el qual podíem explicar i expresar coses que amb la paraula seria imposible. 

 

Després de moltes experiències viscudes he anat acumulant una sèrie de composicions que són petits fragments de la meva vida. Cançons senzilles on hi he buidat les sensacions i les emocions que la vida m’ha anat regalant al llarg del camí.

 

Els diners que demano són per finançar la creació (algunes cançons están creades però altres només són esbossos), la gravació i l’edició d’aquestes cançons per fer-ne un disc. Demano 1.200 euros per finançar una part de tot el procés d'elaboració d'el disc. El timing que seguiré serà el següent: 
El disc el gravaré durant el mes de maig. Durant el mes de juny es farà la masterització del disc i tot el disseny gràfic. La meva intenció és portar-lo a fàbrica a principis de juliol i a mig juliol poder tenir les còpies físiques del disc.
Faré una tirada petita de còpies (gairebé les justes per les recompenses). D'aquesta manera també vull donar un valor afegit i d'exclusivitat a aquest disc que estarà fet gràcies a la col.laboració de tots els sumadors.

Aquesta és una petita mostra de les cançons que gravaré.  

http://www.youtube.com/watch?v=CFF1VKj9Ntg

http://www.youtube.com/watch?v=NNGgi_UjOWw

Facebook     Twitter    

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

SergiCarbonell
SergiCarbonell
Oristà
67
sumadors
1373 €
dels 1200 necessaris
finalitzat
el 05/05/2013
Assolit 114%

Aporta-hi 5 €

4 sumadors
Avançament del disc en format digital

Aporta-hi 12 €

17 sumadors
Avançament del disc en format digital + 1 còpia del disc en format físic (despeses d'enviament incloses)

Aporta-hi 17 €

17 sumadors
Avançament del disc en format digital + 1 còpia del disc en format físic (despeses d'enviament incloses) + aparèixer als agraïments del disc

Aporta-hi 25 €

2 sumadors
Avançament del disc en format digital + 1 còpia del disc en format físic (despeses d'enviament incloses) + aparèixer als agraïments del disc + 1 cançó inèdita enviada per internet

Aporta-hi 30 €

27 sumadors
Avançament del disc en format digital + 1 còpia del disc en format físic (despeses d'enviament incloses) + aparèixer als agraïments del disc + 1 cançó inèdita enviada per internet + 1 petit regal

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!