Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

CORRELLENGUA 2013 AL PRINCIPAT I CATALUNYA NORD

Un projecte de guillem_totsuma

Articles

Dimecres, 15 de maig

El Correllengua 2013, més consolidat!

Després de 40 dies ben intensos, i gràcies al suport de tots i totes vosaltres, finalment hem aconseguit 5.130 euros per a millorar el Correllengua d'enguany!

Fruit d'aquesta campanya, podrem ampliar els recursos que oferim a les persones i a les entitats que organitzen el Correllengua, editant per primera vegada samarretes per a infants, ampliant el ventall d'exposicions disponibles i augmentant els recursos d'animació. Així mateix, la planificació i la difusió dels actes millorarà, i s'ampliarà el pressupost dels actes d'inici i cloenda. Tot plegat per fer un Correllengua més consolidat i amb més qualitat.

De moment, estem acabant de preparar les recompenses, que farem arribar a finals d'aquest mes de maig a totes les persones que han fet aportacions al projecte. D'altra banda, seguim treballant per a què el Correllengua d'enguany sigui tot un èxit.

Volem donar les gràcies a les 133 persones que hi ha contribuït directament mitjançant donacions, i a totes les que ens han donat suport i han fet difusió a través del correu electrònic i les xarxes socials, essencials en l'èxit de la iniciativa.

Visca el Correllengua 2013!Dimarts, 9 d'abril

El Correllengua, un projecte en expansió

El Correllengua, un projecte en expansió

L’evolució del Correllengua es fa evident si tenim en compte que en el seu inici una dotzena de pobles, barris o ciutats celebraven actes de Correllengua i avui ja en són més de 300 arreu dels Països Catalans.
 
Des del 1996, any en què vam començar a coordinar l’organització del Correllengua, hem sigut testimonis del suport i implantació que ha anat experimentant el moviment, especialment en els darrers anys. Així, el 2010 des de la CAL es van coordinar 131 Correllengües, i l’any 2012 ja van ser més de 140 els municipis, viles i barris que van comptar amb el nostre suport.
 
Enguany tot indica que aquesta xifra seguirà creixent. És per això que necessitem dotar-nos dels recursos necessaris per donar resposta a totes les demandes dels organitzadors.
 
Entre tots i totes ho farem possible!Dijous, 4 d'abril

Nous jocs i materials infantils pel Correllengua 2013

Nous jocs i materials infantils pel Correllengua 2013

Una de les demandes creixents als Correllengües és ampliar l'oferta de jocs infantils. Estem preparant jocs de jeroglífics i d'endevinalles per a jugar amb la llengua especialment dedicats als més menuts. Al mateix temps, volem incorporar nous materials de marxandatge com ara samarretes amb motius lingüístics.
Amb la vostra col·laboració ho farem possible... continuem sumant!Dimecres, 27 de març

Suma i podrem editar una exposició sobre Miquel Marti i Pol

Suma i podrem editar una exposició sobre Miquel Marti i Pol

Entre les actuacions concretes que es realitzaran amb les aportacions al projecte de micromecenatge del Correllengua 2013, la CAL editarà una exposició sobre el poeta Miquel Martí i Pol. Aquest autor serà homenatjat en l'edició del 2013, en commemoració del 10è aniversari de la seva desaparició.
L'exposició recollirà els fets més destacats de la seva obra, les seves vivències i el seu pensament.

Amb el teu suport, ho farem possible!

Suma't al Correllengua 2013!
Dilluns, 25 de març

Com es finança el Correllengua?

Com es finança el Correllengua?

La filosofia de funcionament del Correllengua parteix de la base que part del cost del disseny, la projecció i la realització de les activitats de cada nucli o organització local l'assumeixi la pròpia organització.

Ara bé, per tal de facilitar el finançament dels actes i assegurar per tant que tots els municipis que ho desitgin puguin organitzar el Correllengua, la CAL posa a disposició dels organitzadors un ventall de material per a comercialitzar, com ara samarretes, bosses de tela, cartells i tot tipus d’articles de marxandatge.

Al mateix temps, des de la CAL es cedeixen tots els materials de les exposicions, jocs, pancartes, pòsters i senyeres, entre altres.

D’aquesta manera, assegurem que tots els nuclis i entitats locals tinguin totes les facilitats per fer realitat el Correllengua a la seva vila.

Ajuda’ns a fer-ho realitat! Si tu sumes, el Correllengua avança!133
sumadors
5130 €
dels 5000 necessaris
finalitzat
el 27/04/2013
Assolit 102%

Aporta-hi 5 €

12 sumadors
El vostre nom a una edició especial del Cartell del Correllengua 2013

Aporta-hi 10 €

25 sumadors
3 adhesius del Correllengua + el vostre nom a una edició especial del Cartell del Correllengua 2013

Aporta-hi 25 €

60 sumadors
3 adhesius del Correllengua + 1 samarreta del Correllengua 2013 + el vostre nom a una edició especial del Cartell del Correllengua 2013

Aporta-hi 35 €

7 sumadors
1 samarreta de l’edició del Correllengua 2013 + 1 bossa de roba del Correllengua + el vostre nom a una edició especial del Cartell del Correllengua 2013

Aporta-hi 50 €

13 sumadors
1 motxilla genovès + 1 samarreta de l’edició del Correllengua 2013 + 1 bossa de roba del Correllengua + el vostre nom a una edició especial del Cartell del Correllengua 2013 + 3 adhesius del Correllengua

Aporta-hi 75 €

3 sumadors
3 adhesius del Correllengua + 1 samarreta de l’edició del Correllengua 2013 + 1 bossa de roba del Correllengua + 1 embolcall bock and roll del Correllengua + el vostre nom a una edició especial del Cartell del Correllengua 2013

Aporta-hi 100 €

7 sumadors
3 adhesius del Correllengua + 2 samarretes de l’edició del Correllengua 2013 + 1 bossa de roba del Correllengua + 1 embolcall bock and roll del Correllengua + el vostre nom a una edició especial del Cartell del Correllengua 2013

Aporta-hi 150 €

2 sumadors
3 adhesius del Correllengua + 2 samarretes de l’edició del Correllengua 2013 + 1 bossa de roba del Correllengua + 1 embolcall bock and roll del Correllengua + 1 estoreta per a ratolí amb calculadora del Correllengua + 1 memòria USB del Correllengua (2 Gb) + el vostre nom a una edició especial del Cartell del Correllengua 2013

Aporta-hi 300 €

4 sumadors
3 adhesius del Correllengua + 2 samarretes de l’edició del Correllengua 2013 + 1 bossa de roba del Correllengua + 1 embolcall bock and roll del Correllengua + 1 estoreta per a ratolí amb calculadora del Correllengua + 1 memòria USB del Correllengua (8 Gb) + el vostre nom a una edició especial del Cartell del Correllengua 2013


Blog del projecte

El Correllengua 2013, més consolidat!
Després de 40 dies ben intensos, i gràcies al suport de tots i totes vosaltres, finalment hem aconseguit 5.130 euros per a millorar el Correllengua d'enguany! Fruit d'aquesta campanya, ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!