Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Blog

Dilluns, 16 d'abril de 2018

totSuma celebra el seu 5è aniversari

Ara fa tot just un mes, concretament el passat 18 de març, vam celebrar el 5è aniversari de la posada en marxa de la plataforma de micro-finançament totSuma. L'aniversari però, el volíem celebrar ara quan se celebren també 5 anys, però del primer projecte consumat amb èxit.
En un moment de plena ebullició nacional, i en pleu auge de les plataformes de micro-finançament (crowdfunding), el 18 de març de 2013 es va posar en marxa totSuma amb la intenció de donar cobertura i ajudar a l'auto-finançament dels projectes fets en clau de país. La competència d'aquell moment era important, però des de totSuma vam voler oferir un recolzament desinteressat, enlloc de fer-ho a nivell empresarial. Créiem que d'aquesta manera podríem arribar i penetrar millor en la gran xarxa cívica i social dels Països Catalans. I d'alguna manera, cinc anys després, creiem que hem assolit bona part dels objectius que ens havíem proposat.

Si bé l'arrencada va ser al març, no és fins el 14 d'abril de 2013, que va finalitzar amb èxit el primer projecte finançat a través d'aquesta humil plataforma. Es tractava del llibre 'Catalunya sentenciada', que va assolir els 1.500€ exactes que demanava amb un total de 27 aportacions. El segon projecte assolit amb èxit, que es va posar en marxa el mateix dia que l'anterior, però que va acabar uns dies més tard (el 27 d'abril) va ser per finançar el 'Correllengua 2013', que va arribar a recollir 5.130€ dels 5.000 que s'havia proposat, amb 133 aportacions. El tercer dels projectes que va donar el tret de sortida a la posada en marxa de la plataforma va ser per la gravació del disc 'Òk! Brigada Internacional', però que en aquesta ocasió va quedar lluny dels 9.200€ que s'havia proposat.

En aquests 5 anys, totSuma ha gestionat un total de 286 projectes, dels quals 184 han acabat amb èxit, que vol dir que al voltant de 2 de cada 3 projectes iniciats ha aconseguit el seu objectiu, amb una recaptació vàlida de més de 740.000€, aportats per una mica més de 18.500 usuaris diferents.

Volem donar les gràcies a tothom qui ho ha fet possible. I d'aquí 5 anys ho tornarem a celebrar! :)

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!