Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Blog

Divendres, 3 de juliol de 2015

La Llotja de Projectes es posa en marxa amb la col·laboració de totSuma

El dijous 2 de juliol es va signar el conveni que posa en marxa la Llotja de Projectes, plataforma que forma part de la Fundació Catalunya Cultura, creada per incentivar la col·laboració entre el sector empresarial i l’àmbit de la creativitat, la innovació i el patrimoni, amb l’objectiu de trobar noves formes de finançament que permetin impulsar nous projectes culturals. Entre els diferents signants d'aquest conveni hi havia Joan Camp, en representació de la plataforma totSuma.

Els principals objectius són  la promoció i creació de noves empreses; la col·laboració en empreses ja existents que han de créixer però que no tenen finançament; la compra o venda de petites empreses que per motius personals, jubilació, salut, no volen continuar amb el negoci sent del tot viable i no saben que fer. La Llotja és l’espai on els creadors presenten els seus projectes, els defensen, proposen relacions de col·laboració i estableixen contactes amb el teixit empresarial, oferint  instruments de finançament com assessoria, formació i acompanyament.

La Llotja posa al servei de l’usuari una plataforma virtual a través de la qual els creadors tinguin accés i puguin posar els seu projecte a la xarxa. Per altra banda els inversors també poden consultar aquests projectes de manera que puguin triar el projecte en el qual volen participar. D’aquesta manera també es pretén potenciar aquells projectes a territoris més petits. La Llotja virtual tindrà dimensió presencial a la tardor.

La Fundació Catalunya Cultura està impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya així com per un grup d’empresaris de referència dins el nostre país, amb la col·laboració del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA) i l’Institut Català de Finances (ICF).

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!