Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Blog

Dilluns, 2 de setembre de 2013

Acords de col·laboració

www.totsuma.cat







Enviar article
Des del primer dia, a totSuma hem tingut molt clar el nostre compromís amb els promotors que cerquen finançament per fer possible els seus projectes, alguns de caire individual i d'altres de col·lectiu. Des de totSuma, a banda d'oferir la plataforma, un equip de professionals i un assessorament continuat per al reeiximent dels projectes, treballem també per promocionar aquests a les xarxes socials i als mitjans de comunicació. És d'aquesta manera que, d'uns mesos ençà, els projectes de totSuma han aparegut anunciats a diverses capçaleres, com ara al diari ARA i Vilaweb.




Més recentment, totSuma ha tancat acords de col·laboració amb altres mitjans, entre els quals hi ha Racó Català, directe!cat, Tribuna Catalana, La Veu del País Valencià, Viasona, SoftCatalà, AraVallès, Productes de la Terra, Andorra Directe, AnoiaDiari i AraGirona, on també hi apareixen anunciats els projectes de totSuma. Aquestes capçaleres sumen més de 500.000 usuaris únics i més de 4 milions de pàgines vistes mensuals (segons dades OJD mes de juliol del 2013), arribant a cobrir bona part de la 'internet catalana'.

 

 

 


 
Percentatge de visites sobre el total

Des d'aquí volem agrair a tots aquests mitjans el seu suport i compromís amb totSuma. Un país nou necessita noves eines de finançament i, si són col·lectives, encara millor.

D'altra banda, volíem informar que després de la presentació pública de totSuma a la XLVena edició de la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent, aquest proper 11 de setembre farem presentació i paradeta a la Mostra d'Entitats dels Països Catalans que cada any organitza l'associació Gent de la Terra a l'Arc de Triomf de Barcelona.

Moltes gràcies a tothom

L'equip de totSuma

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!