Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Blog

Diumenge, 28 de juliol de 2013

TotSuma al Telenotícies de TV3

La plataforma ha sortit a l'Espai Internet

telenoticies

tv3







Enviar article
L'Espai Internet del Telenotícies migdia ha dedicat uns moment per parlar de totSuma. Podeu veure també el vídeo al web de l'Espai Internet.


"Volen contribuir a editar un llibre de fotografies sobre el Concert per la Llibertat? El micromecenatge de projectes a través d'internet és una pràctica cada vegada més estesa. A l'abril va néixer totsuma.cat, un portal de finançament col·lectiu especialitzat a buscar diners per tirar endavant projectes de construcció nacional. Classifiquen les propostes en nou categories: mitjans, llengua, teatre, campanyes, drets civils, editorial, música, audiovisual i social. Entre els altres projectes actius que demanen finançament hi ha el llibre "Espanya explicada als catalans", de Joan Fonollosa, "Fent país per Europa", una exposició itinerant sobre Catalunya, proposada per l'Agrupament Escolta Sant Sadurní, o les Primeres Festes Anticapitalistes de Mataró. Cada projecte permet fer tota mena d'aportacions, i, segons la quantitat aportada, si el projecte es realitza, cada contribuent rep una contraprestació, com ara un exemplar del llibre firmat per l'autor.

Els responsables de Totsuma.cat són Albert Plana, Joan Camp i Roger Lloret. El desenvolupament tècnic de la plataforma l'ha dut a terme Tirabol Produccions i l'allotjament i manteniment el proporciona Xadica."

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!