Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajuda'ns a fer realitat el llibre 'L'Home dibuixat'

Un projecte de Bicman

Ajuda'ns a fer realitat el llibre 'L'Home dibuixat'
  • Insereix-lo en una pàgina web

L'HOME DIBUIXAT "Veus de la nostra identitat"
Avui tenim el plaer de presentar-vos un projecte únic que destaca la riquesa cultural de Catalunya a través de la música: "L'HOME DIBUIXAT, Veus de la nostra identitat". Aquest llibre no només captura l'essència artística de cantants catalans, sinó que també destaca la importància de mantenir viva la nostra llengua, el català, en un moment en què altres influències lingüístiques poden fer-se més presents.

La significació de cantar en català:
En un context en què el castellà guanya terreny, és crucial recordar la importància de mantenir viva la nostra pròpia llengua, el català. Els cantants que destaquem en aquest llibre han pres la decisió valenta d'expressar-se en català, contribuint a la preservació de la nostra identitat cultural. Les seves lletres, melodies i veus ressonen com una afirmació de la riquesa i singularitat de la nostra llengua. Un Llibre Visualment Impactant: L'HOME DIBUIXAT, Veus de la nostra identitat" no només proporciona una immersió completa en les històries i músiques d'aquests artistes, sinó que també ofereix una experiència visual única. Cada retrat, realitzat amb bolígraf, captura l'essència dels cantants i els situa com a guardians de la nostra cultura musical.


L'Accés a les seves creacions:
Amb l'objectiu de fomentar que els joves es connectin amb la seva pròpia llengua, el llibre incorpora codis QR que redirigeixen als usuaris a les cançons dels cantants destacats. Aquesta funcionalitat facilita l'accés immediat a les seves creacions, animant a la nova generació a explorar la riquesa musical de Catalunya, des de la nova cançó, i als més grans a descobrir els nous talents musicals que actualment s'estan gestant als Països Catalans.

Multilingüisme amb respecte:
Entenent la realitat d'un món cada vegada més connectat, el llibre inclou un QR que redirigeix a una pàgina web amb el contingut disponible en castellà, anglès i francès. Aquesta inclusió no només amplia l'abast del projecte, sinó que també subratlla la importància de respectar i preservar la diversitat lingüística. Amb L'HOME DIBUIXAT, veus de la nostra identitat", celebrem la música com a eina de preservació cultural i fomentem la utilització del català com a llenguatge d'expressió. És el nostre desig que aquest llibre inspiri i fomenti la comunicació en la nostra llengua entre les noves generacions.

Moltes gràcies.

Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Bicman
129
sumadors
5315 €
dels 5000 necessaris
finalitzat
el 17/03/2024
Assolit 106%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
No vull cap recompensa, però vull ajudar que el llibre vegi la llum.

Aporta-hi 15 €

13 sumadors
Enviament del PDF del llibre "L'HOME DIBUIXAT"

Aporta-hi 25 €

40 sumadors
Enviament d'un exemplar del llibre "L'HOME DIBUIXAT"

Aporta-hi 30 €

32 sumadors
Enviament d'un exemplar del llibre "L'HOME DIBUIXAT" dedicat per l'autor, a qui tu vulguis

Aporta-hi 50 €

31 sumadors
Dos exemplars del llibre "L'HOME DIBUIXAT" un per tu i l'altre per regalar + Un print a triar dels artistes del llibre de 21x21 signat per Jordi Magrià, autor de les il·lustracions

Aporta-hi 75 €

8 sumadors
Tres llibres de "L'HOME DIBUIXAT" + un llibre de "La força de la gent" o "Homenatge a Lluís Llach", a triar + Tres litografies firmades per l'artista dibuixat

Aporta-hi 250 €

2 sumadors
Un llibre + Un retrat de 18x15 de la foto que tu m'enviïs.

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Un llibre + Un retrat 30x30 o 30x40 segons format, de foto que tu vulguis (Màxim de tres persones)

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!