Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Guia d'acompanyament emocional a les famílies

Un projecte de Nadocat

Comentaris


No hi ha cap comentariComenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
40
sumadors
4010 €
dels 4000 necessaris
finalitzat
el 29/12/2023
Assolit 100%

Aporta-hi 10 €

6 sumadors
Aquesta Guia, que es vol fer arribar a les tendres mares i pares, pot ajudar a prevenir situacions que poden derivar en problemes del desenvolupament, com per exemple fent l'avis de no fer servir l'ús de pantalles en la petita infància.

Aporta-hi 25 €

4 sumadors
Durant l'any, Nadocat, ofereix recompenses constants. Realitza ponències gratuïtes als professionals de salut per afavorir una millor atenció a les famílies. Ara es pot agrair això rebut durant anys ajudant, també, a que les noves famílies rebin aquest material; o si no s'és professional de la salut, pensant en ajudar a les tendres famílies, que són als qui va dirigit això.

Aporta-hi 50 €

7 sumadors
Nadocat penja a Youtube totes les ponències que ha gravat, i així oferir tota aquella formació o difusió de coneixement per aquell que no hagi pogut assistir i en vulgui aprendre.

Aporta-hi 100 €

20 sumadors
A una major voluntat d'aportació per ajudar aquesta campanya de prevenció materno-infantil, pensant que això pot incidir en la salut de les mares i a un millor desenvolupament dels infants.

Aporta-hi 500 €

3 sumadors
A una major voluntat d'aportació per ajudar aquesta campanya de prevenció materno-infantil, pensant que això pot incidir en la salut de les mares i a un millor desenvolupament dels infants.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!