Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

ALL YOU NEED IS VAN

Un projecte de Angelcamarena

ALL YOU NEED IS VAN
  • Insereix-lo en una pàgina web

All you need is van.

Els nous nòmades viuen en furgonetes i autocaravanes, si decideixes participar amb aquest col.lectiu ten adones de que tots junts som sempre més, aquest projecte social vol demostrar i fer assolir a la gent aquesta idea, la societat s'ajuda entre si en la mesura del possible sempre que tu li pugues aportar alguna cosa.

 

La senzillesa de les coses és el que ens ompli de vida, conformar-se amb el que tenim, aprendre a viure dins de nosaltres mateix i compartir-ho amb tot el que t'envolta, ser un ciutadà del món que du sa casa damunt, la filosofia nòmada tracta d'açò, de no preocupar-te d'on et dirigeixes, sinó ocupar-te del camí i ocupar-te de gaudir-lo. Somriure pel matí davant de qualsevol paratge que et trobes i creure que els problemes són sols una paraula que no va amb tu, poder dir avui em quede ací, poder-te dir avui ens en anem tu i jo.

En aquest escenari on la vida va sobre quatre rodes hi ha que optimitzar-ho tot, no hi ha lloc per als ''per si de cas'' ni per a l'energia negativa, sol tenim lloc per a la llibertat. La llibertat de veure com surt el sol a una platja deserta, de fer el dinar a la vora d'un riu gelat, de vore la pluja sota els cristals, de passar hores surfejant a la costa o escalant mil muntanyes, de dormir la ressaca amb els amics i beure vi fins perdre el coneixement, la llibertat de ser qui eres en tot moment i gaudir compartint-ho amb la resta. Hi ha que atrevir-se a ser lliures, a saber escoltar el silenci dels llocs més amagats i el fort soroll d'una gran ciutat, atrevir-se a dir que avui és el dia, no va ser ahir, ni ho serà demà, tractar de viure el present i deixar que aquest et porte.

 

¿A qui no li plau viatjar? Viure noves cultures i conèixer gent amb diferents costums, eixir de la zona de confort i coneixer's a un mateix, així s'allibera un nòmada del nou segle. La vida és un moment que s'extinguix a cada instant, reprimir els teus desitjos és perdre eixos moments, no hi ha cap dia igual a un altre, la vida sols canvia si estàs disposat a aprendre i a viure-la. Quan el teu camí és així de simple descobreixes que la SOLIDARITAT de la gent és immessurable, que l'experiència de la resta et permet no deixar mai d'aprendre, i aprendre és avançar per aquest camí. Tot el que necessites és amor, tot el que necessites és llibertat, tot el que necessitem és una simple furgoneta. Si creus en tot açò i estàs disposat a compartir el camí, benvingut al nostre estil de vida.

EL PROJECTE

Per a aquesta aventura s'ha donat vida a una furgoneta Volkswagen Transporter 3 de l'any 1984, s'ha fet i es continua fent un treball de restauració a fons amb molta estima per poder gaudir al màxim d'ella. La furgoneta disposa de quatre places per a viatjar i quatre places per a dormir dividides en dos llits dobles, cuina de gas, nevera de 12v i una pica amb un depósit d'aigua.

 

En el projecte es demana la col.laboració per poder finançar la restauració i mantenir-la com s'ha anat fent fins ara i així donar-li aquesta oportunitat de coneixer que és la vida NÒMADA.

 

Fins ara s'havia fet una col.laboració més simple, ara es demana de forma més organitzada oferint recompenses tangibles als nou col.laboradors. Pensem que col·laborar és empatitzar amb la resta i ajudar-los amb el seu camí, participar en el projecte, per tant, és fer eixe camí més senzill. Per fer-ho, és prou amb aportar un got, una cançó, un somriure, una cadira de platja o tots els diners de les teues butxaques, perquè quan la finalitat és donar amor, tot el que rebem ho és. El finançament és per a poder seguir oferint a la gent tota aquesta filosofia, i col·laborar és formar part, perquè sempre hi ha coses per a millorar, sempre vas rodant amb la sensació de què alguna cosa passarà, i clar que ho farà, però, eixa és l'aventura no? La bonica aventura de la vida.

Per tant, on van els diners?

Van destinats al manteniment i restauració de la Volkswagen, tant com per a cobrir les despeses de les tasques ja fetes com per a fer les noves. Aquest manteniment és necessari perquè la Volkswagen siga una furgoneta pràctica i útil capaç de transmetre, a qualsevol persona que vulga participar de primera mà al projecte, l'estil de vida nòmada. Per tant podem resumir que són per mantenir la ferramenta essencial del projecte. Ací baix podem trobar la llista de despeces desglossada:
 

Frens de darrere / 150 €
Necessaris per circular amb seguretat i superar amb èxit la inspecció I.T.V vigent, es compren i després s'instal·len de forma pròpia sense cap cost.

Pneumàtics nous (x4) amb la seva corresponent instal·lació / 200 €
Necessaris per circular amb seguretat i superar amb èxit la inspecció I.T.V vigent

Oli de motor / 40 €
Compra del oli de motor 15w40 per a la seva substitució i perfecte funcionament del motor

Motor vw 1.9 (1 i) / 250 €
Compra d'un nou motor de segona mà per a substituir l'actual molt deteriorat

Refrigeració / 300 €
Compra de tubs d'acer inoxidable per substituir els de l'antic motor, a més també dels nous maneguets connectors i el nou líquid refrigerant per omplir el circuit.

Claraboia / 120 €
Claraboia de sostre nova per substituir l'actual, que està deteriorada i per la qual entra aigua

Bateria secundària AGM / 200 €
Bateria secundària d'AGM 100Ah per a la utilització mínima d'aparells elèctrics com ara mòbil, càmera, ordinador portàtil, etc.

Correa alternador / 40 €
Corretja per l'alternador nova, l'actual està trencada.

Transmissió ABB / 350 €
Caixa de canvis de desenvolupament llarg per millorar les qualitats del motor, circular amb menys consum de gasoil i més comoditat. Més el líquid de Valvulina per al seu ompliment corresponent

Gomes de les portes / 150 €
Gomes de cautxú per al tancament de les portes i evitar que entri aigua a l'interior de la furgoneta

Suspensió / 100 €
Molls de la suspensió nous, millorar la seguretat i la comoditat de la conducció.

Gas / 30 €
Ampolla de càmping més més recàrrega per cuinar, juntament amb regulador i gomes.

Dipòsits d'aigua / 40 €
Dipòsits d'aigua neta i bruta per poder fregar, rentar-se, cuinar etc, de 60 litres de capacitat. Incloent també gomes i vàlvules

Extintor / 10 €
Extintor per a l'interior del vehicle.

Inversor de corrent / 60 €
Inversor de corrent per obtenir 220v de la bateria auxiliar d'12v i poder connectar aparells elèctrics diréctamente

Panell solar de 100w / 100 €
Placa solar de 100w per poder alimentar les bateries i tenir autosuficiència energètica.

Equip de música / 60 €
Autorràdio amb USB i dos altaveus per poder escoltar música

Bases giratòries davanteres / 250 €
Bases dels seients davanters giratòries per aprovehcar aquests seients i donar-li més habitabilitat a la furgoneta

Sòl / 30 €
Parquet laminat per protegir el sòl de l'habitacle i obtenir calidesa

Cortines / 40 €
Tela per a la renovació de les cortines, les actuals estan descolorides i mig transparents.

Tapacubos / 100 €
Tapacubos originals Volkswagen cromats per acabar la furgoneta estèticament
 
Entapissat dels seients-llit / 250 €
Tasca realitzada per un tapisser per a la comoditat i higiene de l'ús dels seients

I.T.V / 70 €
Inspecció tècnica del vehicle per poder circular.

Assegurança de circulació / 450 €
Asseguradora de circulació per al vehicle i els seus passatgers amb assistència 24 hores a la carretera.

Restauració exterior / 600 €
Sanejat d'òxids amb raig de sorra i tall i substitució de xapa

Restauració exterior / 800 €
Xapa i pintura de carrosseria exterior

Restauració exterior / 300 €
Enquitranat en baixos i pintura a carrosseria interior

Restauració exterior / 200 €
Sanejat i pintura del sostre elevat


Si es supera la quantitat sol·licitada com ens agradaria, s'utilitzarà per continuar cobrint les despeses de manteniment i anar fent el projecte més gran, permetent que arribe a més gent la nostra filosofia de vida.

LES RECOMPENSES

Creus que pots ajudar? Tens unes cassoles que ja no utilitzes? Vols aportar un panell solar perquè saps que ens agrada optimitzar els nostres recursos? És igual quina siga la teua aportació, un ganivet, un poema, una abraçada, gots de colors, en la nostra filosofia tot és benvingut, perquè pensem que la felicitat està a les xicotetes coses que ens fan gaudir. No ho penses més, fes-te col·laborador.

- Aporta qualsevol cosa, a canvi rebràs totes les il.lustracions i dissenys realitzats per al projecte de forma digital i amb llicència Creative Commons per poder fer amb elles el que vulgues.

- Vols una bonica postal de qualsevol dels nostres viatges? Passat per l'Instagram /allyouneedisvan i tria la fotografia que més t'agrade, nosaltres l'imprimim i te l'enviem a casa amb una dedicatòria d'agraïment escrita al dors a banda de sortir a les xarxes socials com a col.laborador. Penja-la a la paret i focalitza tota la teua energia en ser el pròxim nòmada.

Ets fan, a més d'ajudar eres fan del nostre tipus de vida, la teua recompensa és una samarreta amb qualsevol dels dissenys que més t'agrade, aquest és el primer pas, perquè el somnis comencen de forma petita, corre i podràs lluir la teua nova samarreta allà on vuigues i a les nostres xarxes socials amb un infinit agraïment. Ací baix podràs trobar les originals samarretes.
 
 
 
 
 

- No tens prou en identificar-te amb un nou nómada i vols promoure, vols que tothom s'impregne de la teua energia i del teu bon fer, les dessuadores amb els dissenys de All you need is van, la vida nòmada, estan fetes per a tu, tria el color que més t'afavorisca i no deixes de perseguir els teus somnis, no deixes de somriure i alegra'ns el dia. Tu, la teua nova dessuadora el teu somriure i el nostre agraïment apareixeran a les nostres xarxes socials.



- Creus que la furgoneta és ben lluidora i vols promocionar la teua marca o el teu producte amb ella? Sigues un espònsor oficial, col.labora i pegarem un vinil a ambdós costats de la furgo de 50cm x 50cm durant 7 dies del que vulgues promoure (sempre que no siga ofensiu ni nociu). A banda de la publiciat de qui es creue amb la Volkswagen, els 7 dies es penjarà una fotografia a les xarxes socials on es vega la publicitat i també tindrà presència a la nostra web.

- Tens curiositat i vols veure de primera mà com funciona açò de ser un nou nòmada, rebre impressions e immortalitzar-ho. Sessió de fotos o video amb la Volkswagen, per a una boda, per la família, promocions o qualsevol ocasió especial. No inclou operaris de càmera ni edició, però si es pot contractar a banda. Les despeses de desplaçament no estan incloses (10L/100km)

- Creus que pots encaixar, atreveix-te, proba que és passar temps a una furgoneta. Jornada amb una nit per a fer amb la furgo el pla que més et cride l'atenció i dormir al lloc on desitges (sempre que no existisca cap prohibició). Inclou esmorzar, dinar i sopar, preparat a la furgo, conductor i tot el necessari per passar una nit, des de 1 a 3 persones. Cap la possibilitat de fer activitats esportives al llarg del dia com surf, senderisme o escalada. Despeses de desplaçament a compartir amb els viatgers (10L/100km)

- Ara si, vols participar completament amb el projecte, t'agrada la vida i vols viure-la, tres places lliures per viatjar amb la furgoneta. Acompanyeume tot un cap de setmana on decidim, podem beure una birra ben freda mentre ens fem el sopar a Peníscola o esmorzar a una platja de la Costa Daurada abans de fer Surf. Viure és tot el que necessitem. Canviem la forma de veure les coses. Des d'una a tres persones comparteixen amb mi (conductor) un cap de setmana Nòmada, dues nits, tres dies. Inclou material i guia d'activitats esportives per fer Surf, Senderisme o Escalada i cuinar a la furgo els tres dies. A partir del punt de partida les despeses de combustible són a compartir entre tots els viatjers (10L/100km)



- Ha arribat l'hora, tot el que necessitem és llibertat, comencem un viatge i creuem tot el Pirineu, esmorzem amb les vaques, escalem les agulles de Monserrat o fem un bany en qualsevol riu, baixem pel Mediterrani fent surf fins Tarifa o visitem qualsevol gran ciutat, l'important és el camí i tot el que sorgeixi d'ell, aquesta és la nostra forma de vida, volem ser feliços, volem ser inconformistes, que no t'ho conten, si has arribat fins ací, amb la teua aportació omplim les tres places lliures de la furgoneta amb qui tu tries i anem una semana sencera a descobrir que és ser un nou Nòmada. Des d'una a tres persones compartixen amb mi (conductor) una setmana Nòmada, sis nits, set dies. Inclou material i guia d'activitats esportives per fer Surf, Senderisme o Escalada i cuinar a la furgo els set dies. A partir del punt de partida les despeses de combustible són a compartir entre tots els viatjers (10L/100km)

 
 
Instagram: /allyouneedisvan     Twitter: @allyouneedisvan     Web: allyouneedisvan.com

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Angelcamarena
Angelcamarena
Gandia
Creatiu inconformista que lluita per ser feliç cada dia intentant fer del món un lloc millor per a tots. Dissenyador i nòmada que viu a la seua furgoneta.
30
sumadors
2097 €
dels 4000 necessaris
finalitzat
el 21/12/2016
Assolit 52%

Aporta-hi 1 €

2 sumadors
Totes les il.lustracions i dissenys fets per al projecte en format digital i llicència Creative Commons

Aporta-hi 10 €

3 sumadors
Una postal amb la fotografia que tu tries del Instagram /allyouneedisvan
+ dedicatoria d'agraïment al dors
+ agraïment personalitzat a les xarxes socials

Aporta-hi 20 €

13 sumadors
Samarreta amb el disseny que més t'agrade de All you need is van
+ agraïment personalitzat a les xarxes socials

Aporta-hi 35 €

4 sumadors
Dessuadora amb el disseny que més t'agrade de All you need is van
+ agraïment personalitzat a les xarxes socials

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
Sessió de fotos o video amb la Volkswagen, per a una boda/ familia, promocions/ocasió especial
+ record de la sessió
+ agraïment

Aporta-hi 65 €

1 sumadors
Vols ser Sponsor Oficial? Es ficará vinilat a la furgo el que vuigues promocionar durant 7 dies
+ fotografies a les xarxes socials, de la furgo amb la publicitat durant 7 dies
+ publicitat a la web
+ agraïment a les xarxes socials

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
Jornada amb una nit a la furgo (desde 1 a 3 persones).
Inclou esmorzar, dinar i sopar, cuinat a la furgoneta, amb tot el necessari per passar el dia
+ agraïment personalitzat a les xarxes socials

Aporta-hi 150 €

2 sumadors
Cap de setmana Nòmada, dues nits, tres dies (desde 1 a 3 persones).
Inclou material i guia d'activitats esportives per fer Surf, Senderisme o Escalada i cuinar a la furgo els tres dies
+ reportatge de fotografies digital publicat a les xarxes socials

Aporta-hi 300 €

4 sumadors
Una setmana Nòmada, sis nits, set dies (desde 1 a 3 persones).
Inclou material i guia d'activitats esportives per fer Surf, Senderisme o Escalada i cuinar a la furgo els set dies
+ reportatge de fotografies digital publicat a les xarxes socials


Blog del projecte

Nou Vídeo
Hem publicat un nou video fent un playback de la cançò de ''Los Delincuentes - El aire de la calle'' en un dels viatges a la furgo, els nòmades ens ho passem ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!