Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

UN VOL, UN VOT. UN VOT, UN Sí

Un projecte de gratstudio

UN VOL, UN VOT. UN VOT, UN Sí
  • Insereix-lo en una pàgina web

tria la teva mida


NOVETAT!!!!!!!!!!
Atenció, atenció!!!! Gràcies a la col·laboració desinteressada de la Impremta Orriols de Balsareny, hi ha la possiblitat d'escollir entre un cartell mida A3 (30x42cm) o mida 50x70cm. Així doncs ja ho sabeu, al final la frase aquella de "el tamany no importa" serà veritat. ;)
Moltes gràcies Impremta Orriols per regalar-me la impressió dels cartells i ajudar a fer millor el projecte. Sou molt grans!!!! Per si no els coneixeu: www.orriols.com


UN VOL, UN VOT. UN VOT, UN SÍ.
Votar sempre és un dret i un deure, però en aquest dia històric encara més.
El 27 de setembre viurem unes eleccions crucials a la història moderna de Catalunya, i evidentment, més que mai, tots els vots són importants.

EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT
Actualment estic vivint a Mèxic, però per problemes burocràtics em serà impossible votar des d’aquí. He decidit agafar les maletes i venir a viure la gran jornada en directe i així poder votar.
El preu del vol és de 1.000€ actualment, però ja sabem que això puja com l'espuma. Per tant, tot i que necessito més diners (per pagar les despeses i producció) he posat un tope de 1.000€ per ser realistes i veure com respira tot plegat. Ara bé, la idea és obtenir més diners per intentar no tenir despeses extres.

EL CARTELL
Com a dissenyador gràfic, sóc conscient de la importància de les paraules, de les imatges… i he intentat plasmar la importància d’aquest dia en un cartell commemoratiu que tothom podrà tenir a casa i així recordar una bona iniciativa i un dia especial.
El cartell està creat a partir de 27 lletres S que junt amb la Í formen la paraula SÍ. Disposades en 4 columnes que recorden la senyera.
La tipografia utilizada és la Futura. Tot té un perquè. Tot té un motiu. ;)

COL·LABORACIONS
La forma de poder portar a terme aquest projecte és gràcies a les vostres "col·laboracions". 
Aquí us detallo fil per randa els diferents "packs" de mecenatge. 


7€ CARTELL DIGITAL:
Si vols col·laborar però no vius a la península o et vols imprimir tu mateix el cartell, aquesta és la teva opció. Rebràs per email el cartell en format digital per fer-ne el que vulguis! (Agrairia que en fessis un bon ús i que en citis la procedència)

7€ CARTELL DIGITAL













.


15€ CARTELL IMPRÈS A3:

Si vius a la península i vols rebre a casa un fantàstic cartell imprès en a3, no t’ho pensis més!
El podràs posar a la cuina, al menjador, a l’estudi, al wc... 
 

15€. CARTELL IMPRES A3

.

20€ CARTELL IMPRÈS A3 + DIGITAL:

Una gran combinació. Per tenir la casa ben guarnida i un fons de pantalla d’allò més original. (o per fer-te’n més còpies!) (Agrairia que en fessis un bon ús i que en citis la procedència)

20€. CARTELL IMPRES A3 + DIGITAL

 

.

40€ SAMARRETA + CARTELL IMPRÈS A3 + DIGITAL:

El pack total!!!! Surt de casa amb un posat optimista, amb un si ben gran i cartells a dojo!
 

40€. SAMARRETA + CARTELL IMPRES A3 + DIGITAL

 

.
 


MOLTES GRÀCIES!
La meva proposta és aquesta: en comptes de donar-me els diners de forma gratuïta (tot i que sé que ho faríeu. hehe) us recompenso amb un cartell ben bonic que podreu penjar al vostre estudi, menjador, garatge, lavabo… on us faci més gràcia.

Així què? Us animeu a fer possible un viatge històric per a un dia memorable?



Moltíssimes gràciesssssssssssssssssssssssssss! (sí, hi ha 27 esses)

;)

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

gratstudio
gratstudio
Puig-reig
Sóc en Ramon Garriga Caamaño, puigreigenc de naixement i que fa un parell d'anys que tomba pel món treballant. Actualment a Mèxic i amb moltes ganes de poder tornar a Catalunya a votar el 27S. Sóc dissenyador gràfic i fundador de l'estudi de disseny "Gratstudio". Especialitzat en crear mons a través de la imatge corporativa, tant per a petites com a grans empreses, tot cuidant els petits detalls, les grans idees i l’alegria en tots els projectes. www.gratstudio.c o m
67
sumadors
1281 €
dels 1000 necessaris
finalitzat
el 27/09/2015
Assolit 128%

Aporta-hi 7 €

23 sumadors
CARTELL DIGITAL
Rebràs per e-mail el cartell a alta qualitat perquè en facis el que vulguis. (Agrairia que en fessis un bon ús i que en citis la procedència)

Aporta-hi 15 €

20 sumadors
CARTELL IMPRÈS EN A3 o 50x70cm
El preu inclou l'enviament al domicili (només a allò que en diríem Península) a dins d'un tub ben protegidet. S'envia sense marc. La foto és una simulació.

Aporta-hi 20 €

7 sumadors
CARTELL DIGITAL + IMPRÈS A3 o 50x70cm
Tingues les dues opcions. El cartell imprès per decorar casa teva, l'estudi, el lavabo... i la versió en digital per fer-ne més còpies, o posar-ho com a fons d'escriptori... (Agrairia que en fessis un bon ús i que en citis la procedència)

Aporta-hi 40 €

17 sumadors
SAMARRETA + CARTELL DIGITAL + IMPRÈS A3 o 50x70cm
El pack total!!!! Surt de casa amb un posat optimista, amb un si ben gran i cartells a dojo! (Agrairia que en fessis un bon ús i que en citis la procedència)


Blog del projecte

MOOOOLTES GRÀCIES!!!!

Doncs per on començo... Doncs per la part més important. Donant-vos les gràcies una i altra vegada per fer possible aquesta bogeria! Ja us escric des de Mèxic altre ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!