Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Casa Usher: la teva nova llibreria a Barcelona

Un projecte de Casa Usher • Insereix-lo en una pàgina web

Casa Usher som la Maria, l'Anna i el Gerard, llibreters amb una àmplia trajectòria al món del llibre, que hem unit  esforços per fer realitat el model de llibreria que sempre hem volgut tenir. Una llibreria que oferirà una acurada tria per a tots els públics, amb seccions de narrativa, infantil, llibre il.lustrat i còmic, assaig, llibre pràctic, cuina i una especial atenció al món del vi.
 

El nom de la llibreria sorgeix d’un relat d'Edgar Allan Poe que ens agrada molt i que és considerat dels més emblemàtics de la seva obra literària (aquí el podeu llegir). Quan vam trobar aquest local, que en part és una casa, vam tenir clar el nom. I també aprofitem per fer un homenatge a una botiga de col.leccionisme que hi havia al Poble Nou.

Durem a terme una agenda cultural enriquidora i variada, plena d'actes en els que esperem que hi participeu, així com tallers i cursos en els que us podreu inscriure. Tot això en un espai centenari amb molta ànima, en el que desitgem que us hi trobeu a gust, i on podreu descobrir vins i gaudir d’un cafè al nostre pati.
 

Hem trobat un local al carrer Santaló 79, a prop del Mercat del Galvany que un cop reformat, creiem que us sorprendrà. Per nosaltres és una joia que amb les vostres aportacions i la nostra feina diària serà un espai on llegir, compartir, tastar, aprendre, ... i que tindrem a punt per Sant Jordi. Per això comencem obres aquest desembre, programades per finalitzar-les al llarg del mes de febrer i aconseguir l’objectiu d’obrir al públic pel març del 2015.

Des de fa temps estem invertint esforç, dedicació i diners per convertir en realitat la nostra llibreria, però necessitem el vostre suport per acabar de reformar, vestir i omplir el local. Les vostres aportacions aniran destinades a aquests propòsits.

Per agrair-vos les aportacions hem pensat en una sèrie de recompenses vinculades al projecte, a la cultura i a la nostra essència com a llibreria, que podreu venir a recollir més endavant, quan Casa Usher sigui una realitat.
Tots aquells que hi participeu sereu convidats a un cafè i sereu els primers hostes de Casa Usher: el vostre nom restarà per sempre a una de les seves parets i, d'aquesta manera, us agraïm el vostre suport i vot de confiança perquè el projecte de llibreria sigui possible.

Partint d'aquí, i segons l'aportació que trieu fer-nos, optareu a: des d'un punt de llibre commemoratiu, numerat, de disseny exclusiu i amb un agraïment personalitzat nostre, una fotografia d'autor de detall artístic de Casa Usher, una bossa de roba de la nostra marca Literalment, una il.lustració limitada i numerada, feta per Joan Fernández, il.lustrador també de Literalment, una targeta d'un 5% de descompte, un llibre sorpresa, un vermut, un esmorzar, un tast de vins amb maridatge de llibres, fins a un sopar acústic per a 2 persones al pati de la llibreria.
Per al sector editorial, hem pensat en una sèrie de recompenses d'acord amb presents i futures vinculacions personals i professionals.
 


Facebook - Twitter - Web
 
Casa Usher somos Maria, Anna y Gerard, libreros con una amplia trayectoria en el mundo del libro, que hemos unido esfuerzos para hacer realidad el modelo de librería que siempre hemos querido tener. Una librería que ofrecerá una cuidadosa selección para todos los públicos, incluyendo secciones de narrativa, infantil, libro ilustrado y cómic, ensayo, libro práctico, cocina y con una atención especial al mundo del vino.

El nombre de la librería nace de un relato de Edgar Allan Poe que nos gusta mucho y que a su vez es considerado uno de los más emblemáticos de su obra literaria (aquí lo podéis leer). Cuando encontramos este local, que en parte es una casa, tuvimos claro el nombre. Y de este modo también aprovechamos la ocasión para hacer un homenaje a una tienda de coleccionismo que existió en Poble Nou.
 
Llevaremos a cabo una agenda cultural rica y variada, llena de actos en los que esperamos que participéis, así como talleres y cursos en los que os podréis inscribir. Todo esto en un espacio centenario con mucha personalidad, en el que deseamos que os encontréis a gusto, y donde podréis descubrir vinos y disfrutar de un café en nuestro patio.
 
Hemos encontrado un local en la calle Santaló 79, cerca del Mercat del Galvany que una vez reformado, creemos que os sorprenderá. Para nosotros es una joya que con vuestras aportaciones y nuestro trabajo diario será un espacio donde leer, compartir, probar, aprender, ... y que tendremos a punto para Sant Jordi. Por eso empezamos obras este diciembre, programadas para finalizarlas a lo largo del mes de febrero y lograr el objetivo de abrir al público durante el transcurso de marzo del 2015.
 
Desde hace tiempo estamos invirtiendo esfuerzo, dedicación y dinero para convertir en realidad nuestra librería, pero necesitamos de vuestro apoyo para acabar de reformar, vestir y llenar el local. Vuestras aportaciones irán destinadas a estos propósitos.

 
Para agradeceros vuestras aportaciones hemos pensado en una serie de recompensas vinculadas al proyecto, a la cultura y a nuestra esencia como librería, que podréis venir a recoger más adelante, cuando Casa Usher sea una realidad.
Todos aquellos que participéis seréis invitados a un café y seréis los primeros huéspedes de Casa Usher: vuestro nombre quedará para siempre en una de sus paredes y, de esta manera, os agradecemos vuestro apoyo y confianza para que el proyecto de librería sea posible.


Partiendo de aquí, y según la aportación elegida, optaréis a: desde un punto de libro conmemorativo, numerado, de diseño exclusivo y con un agradecimiento personalizado nuestro, una fotografía de autor de detalle artístico de Casa Usher , una bolsa de tela de nuestra marca Literalment, una ilustración limitada y numerada, hechar por Joan Fernández, ilustrador también de Literalment, una tarjeta de un 5% de descuento, un libro sorpresa, un vermouth, un desayuno, una cata de vinos con maridaje de libros, hasta una cena con concierto acústico para 2 personas en el patio de la librería.
Para el sector editorial, hemos pensado en una serie de recompensas relacionadas con presentes y futuras vinculaciones tanto personales cómo profesionales.

Casa Usher: la teva nova llibreria a Barcelona

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Casa Usher
Casa Usher
Barcelona
179
sumadors
11695 €
dels 10000 necessaris
finalitzat
el 24/01/2015
Assolit 116%

Aporta-hi 10 €

37 sumadors
MICHAEL ENDE:
Pack d'hoste de Casa Usher: el teu nom figurarà a la llibreria + invitació a un cafè

Aporta-hi 20 €

35 sumadors
MARGUERITE DURAS:
Pack d'hoste de Casa Usher + punt de llibre commemoratiu de disseny exclusiu Casa Usher

Aporta-hi 30 €

15 sumadors
PAUL AUSTER:
Pack d'hoste de Casa Usher + punt de llibre commemoratiu + fotografia de detall artístic de la Casa Usher

Aporta-hi 40 €

15 sumadors
VIRGINIA WOOLF:
Pack d'hoste de Casa Usher + punt de llibre commemoratiu + bossa de roba de la nostra marca Literalment

Aporta-hi 50 €

30 sumadors
WILL EISNER:
Pack d'hoste de Casa Usher + punt de llibre commemoratiu + il.lustració limitada i numerada de Casa Usher

Aporta-hi 75 €

3 sumadors
(Queden 27 de 30 recompenses)
JANE AUSTEN:
Pack d'hoste de Casa Usher + punt de llibre commemoratiu + llibre sorpresa triat d'entre els que oferirem del nostre fons

Aporta-hi 100 €

27 sumadors
(Queden 12 de 30 recompenses)
GEORGE SAND:
Pack d'hoste de Casa Usher + punt de llibre commemoratiu + llibre sorpresa triat d'entre els que oferirem del nostre fons + targeta amb el 5% de descompte (durant els primers 6 mesos)

Aporta-hi 150 €

3 sumadors
JOSEP PLA:
Pack d'hoste de Casa Usher + punt de llibre commemoratiu + vermut i pica-pica (amb productes del Galvany) al nostre pati

Aporta-hi 200 €

5 sumadors
MERCÈ RODOREDA:
Pack d'hoste de Casa Usher + punt de llibre commemoratiu + cafè i esmorzar de forquilla (amb productes del Galvany) al nostre pati

Aporta-hi 300 €

4 sumadors
CHARLES BUKOWSKI:
Pack d'hoste de Casa Usher + punt de llibre commemoratiu + tast de vins i maridatge amb llibres al nostre pati

Aporta-hi 500 €

5 sumadors
EDGAR ALLAN POE:
Pack d'hoste de Casa Usher + punt de llibre commemoratiu + sopar per 2 persones amb concert acústic al nostre pati

Aporta-hi 600 €

0 sumadors
(Pel sector editorial)
Editorial del mes + presentació d'un llibre + promoció a les nostres xarxes socials (dates a acordar dins 2015) + pack d'hoste de Casa Usher

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
(Pel sector editorial)
Editorial del mes + presentació d'un llibre + promoció a les nostres xarxes socials + club de lectura + acció cultural a la nostra sala d'exposicions (dates a acordar dins 2015) + pack d'hoste de Casa Usher


Blog del projecte

El totSuma ha estat un èxit gràcies a vosaltres!
Aquesta matinada a les 00.00h hem acabat la nostra campanya de crowfounding a la plataforma totSuma amb l’objectiu d’assolir 10.000€. Al final hem pogut superar aquesta xifra i aconseguir ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!