Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Rehabilitació del Molí d'en Climent

Un projecte de AEIGNostradonadeltura



  • Insereix-lo en una pàgina web

Aquest projecte consisteix en la rehabilitació del segon pis del Molí d'en Climent, datat del segle XVII. Aquest edifici es troba al bell mig de la ciutat d'Olot, al costat del riu Fluvià i envoltat d'una zona verda, considerada parc natural, amb flora i fauna autòctona de La Garrotxa.

És de gran importància refer aquest espai, ja que forma part de la memòria històrica del nostre territori. A més volem potenciar no sols el seu actual servei a l'Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d'Olot, com a punt de trobada de l'entitat i espai lúdicoeducatiu dels infants i joves, sinó també com a espai cultural, social i obert a totes les persones i entitats que vulguin donar-li vida i prendre'n part.

Per tal de donar un valor més educatiu a l'edifici en qüestió, hem considerat oportú realitzar la millora i manteniment mitjançant un camp de treball obert a joves de 14 a 17 anys de totes les Comarques de Catalunya, organitzat per la Direcció General de Joventut. Considerem òptim implicar al màxim d'agents possibles per tal de fer aquest procés tant participatiu i comunitari com sigui possible i que serveixi com a mostra del funcionament i l'obertura d'aquest espai a tota persona interessada.

A més, la rehabilitació del Molí d'en Climent es converteix en una opció òptima per afavorir la visita d'entitats de caire educatiu i de lleure a la zona de la Garrotxa facilitant espais per a dormir a altres Agrupaments Escoltes.

La participació dels joves en el camp de treball no sols consistirà en la millora interior del Molí sinó que també es durà a terme la neteja de les zones fluvials pròximes, la recuperació del safareig del barri de Sant Miquel, la neteja de la bassa, i el manteniment del parc municipal que envolta l'edifici. A més, aquests infants disposaran de l'oportunitat de viure i conèixer els espais i serveis que ofereix la ciutat d'Olot i la Garrotxa amb activitats lúdiques i educatives.

 

 


Rehabilitació del Molí d'en Climent

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

AEIGNostradonadeltura
Som una entitat de lleure que formem part de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i eduquem a infants i joves a la comarca de la Garrotxa des de 1953. Anualment duem a terme un gran ventall d'activitats, sortides, campaments, projectes... i participem activament en fer d'Olot i de la comarca una zona més dinàmica i més viva, educant a través del mètode escolta.
99
sumadors
2480 €
dels 2000 necessaris
finalitzat
el 13/06/2014
Assolit 124%

Aporta-hi 5 €

28 sumadors
(Queden 6 de 20 recompenses)
Visita guiada al molí d'en Climent

Aporta-hi 20 €

51 sumadors
(Queden 14 de 50 recompenses)
Visita guiada al molí d'en Climent i minifoulard de l'agrupament amb l'escrit, Jo també he participat de la rehabilitació.

Aporta-hi 51 €

16 sumadors
(Queden 92 de 100 recompenses)
Visita guiada al molí d'en Climent i vetllada amb animació al cau

Aporta-hi 101 €

3 sumadors
(Queden 200 de 200 recompenses)
Sopar sota la llum de les estrelles, vetllada amb animació al cau, llibret explicatiu del funcionament dels molins fariners i de la història del Molí d’en Climent.

Aporta-hi 201 €

1 sumadors
(Queden 999 de 1000 recompenses)
Buff de l'Agrupament, sopar sota la llum de les estrelles, vetllada amb animació al cau, llibret explicatiu del funcionament dels molins fariners i de la història del Molí d’en Climent i caminada amb àpats inclosos per l'Alta Garrotxa.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!