Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

El llibre roig dels Països Catalans

Un projecte de SOMPPCC • Insereix-lo en una pàgina web

Som Països Catalans, enceta un nou projecte.
El llibre roig dels Països Catalans
 
El llibre roig dels Països Catalans és un projecte que necessita l'aportació de tothom per a fer-se realitat; un projecte que neix per a donar a conèixer les dades de les lluites arreu del país, fent-ho de manera senzilla, amb un format econòmic i que en facilita al màxim la difusió.
 
El llibre ja té gran part de la feina feta. Ara l'objectiu és posar-lo en paper, materialitzar-lo. Per a aquest darrer pas, és necessària la col·laboració econòmica; 3.000 euros per a poder-lo dur al paper. Si rebem més de 3.000 euros, ampliarem tiratge, ampliarem enviaments a biblioteques i n'ampliarem la difusió. En cap cas els diners recollits tenen com a objectiu generar benefici per a Som Països Catalans.

El llibre forma part del projecte en xarxa "Llibres per la Unitat Popular", en què diferents organitzacions polítiques i socials, així com diverses editorials compromeses pel país aniran editant materials de difusió massiva que expliquin la realitat del nostre territori, de la seva gent i de les seves lluites. Aquest llibre estarà editat sota llicència Creative Commons, per tal que es pugui difondre massivament sense restriccions.

Aquesta és una campanya de micromecenatge amb una voluntat no econòmica, sinó de difusió. Per tant, proposem una escaleta d'aportacions per ajudar a fer arribar aquesta publicació a totes les biblioteques dels Països Catalans. Podeu adquirir un exemplar per a vosaltres, com també podeu adquirir-ne 2, 10, 50 o 100 si voleu fer una compra col·lectiva entre un grup d'amics i amigues, des d'un casal, associació o entitat.

El llibre no té una funció comercial. En el cas que entitats, llibreries o distribuïdores en volguessin adquirir, el llibre es vendrà al públic a un màxim de 5€.
 
Quins temes tractarà el llibre?
 
Model econòmic insostenible
Depredació al territori
Dependència energètica
Tsunami financer
Espoli i frau fiscal
Endeutament municipal
Deute: rescatar bancs i no persones
Retallades
Precarització
Reformes laborals
Encariment de la vida
Empobriment de la població
Forces repressives
Construcció nacional
Sanitat
Privatitzacions
Habitatge
Pisos buits
Construcció costes i destrucció de territori
Usos del temps per gènere
Diferències salarials per gènere
Català a l'escola
Models lingüístics per zona
Corrupció
Moviments de defensa del català
Presència d'exèrcits 
Mapa de casals i ateneus
 
És per tant una eina de construcció nacional al servei de les persones que treballant en el teixit associatiu creuen en els Països Catalans, i els construeixen. 

En volem un a cada biblioteca, ens ajudes?
Tota la informació al web de Som Països Catalans
www.sompaisoscatalans.catTot el material de Som Països Catalans en imatges

 

El llibre roig dels Països Catalans

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

SOMPPCC
Els Països Catalans som una nació i per tant subjecte polític i de sobirania. En les darreres dècades, fruit de les imposicions dels estats espanyol i francès i de l’inestimable ajut de sectors regionalistes d’arreu de la nació, la consciència nacional dels Països Catalans ha anat quedant debilitada en favor d’un discurs d’assimilació de les estructures dels estats (regions, províncies, comunitats autònomes, departaments), com a únics marcs en els quals els catalans i les catalanes ens hem de poder relacionar. Ens trobem en un moment històric en el qual hem d’aprofitar l’embranzida popular que es genera al voltant de la reivindicació independentista que es dóna al país, i especialment a Catalunya, perquè garanteixi un procés nacional, sense oblidar cap racó dels Països Catalans. Arreu dels Països Catalans, la consciència de pertinença a aquest país, més enllà d’una història i cultura compartides, s’ha de fonamentar i es fonamenta en la voluntat popular de pertinença a aquest marc cultural i polític. És per això que persones vinculades a organitzacions, col·lectius, moviments socials, entitats culturals i esportives, ateneus i casals d’arreu dels Països Catalans impulsem “Som Països Catalans”, com a eina de construcció nacional al servei del país, com a garantia que el procés d’alliberament no fragmenti més la nostra nació sinó que en reforci els vincles i la xarxa, i així la cohesioni en tots els aspectes. Des d’ara, des de tots els punts del país, construïm les eines del demà, perquè no cal esperar a ser lliures per construir els Països Catalans.
288
sumadors
4853 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 22/04/2014
Assolit 161%

Aporta-hi 5 €

5 sumadors
Amb aquesta aportació solidària, enviem 1 exemplar del llibre a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 9 €

0 sumadors
Amb aquesta aportació solidària, enviem 2 exemplars del llibre a dues biblioteques dels Països Catalans.

Aporta-hi 10 €

108 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 1 exemplar del llibre al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i enviem 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 15 €

8 sumadors
Amb aquesta aportació solidària, enviem 5 exemplars del llibre a cinc biblioteques dels Països Catalans.

Aporta-hi 15 €

80 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 1 exemplar del llibre i una samarreta de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans), i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 15 €

19 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 2 exemplars del llibre al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 18 €

17 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 2 exemplars del llibre i una samarreta de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els PaïsosCatalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 20 €

13 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 1 exemplar del llibre i una placa de ceràmica de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans), i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 22 €

11 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 2 exemplars del llibre i una placa de ceràmica de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans), i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 25 €

3 sumadors
Amb aquesta aportació solidària, enviem 10 exemplars del llibre a 10 biblioteques dels Països Catalans.

Aporta-hi 25 €

11 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 10 exemplars del llibre al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 35 €

5 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 10 exemplars del llibre i una placa de ceràmica de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 40 €

2 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 10 exemplars del llibre i 10 bosses de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 65 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
Amb aquesta aportació, enviem 50 exemplars del llibre al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 140 €

0 sumadors
Amb aquesta aportació, enviem 50 exemplars del llibre i 50 bosses de Som Països Catalans al domicili del sumador/a (dins els Països Catalans) i 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans.

Aporta-hi 150 €

4 sumadors
Amb aquesta aportació, podeu passar a recollir 100 exemplars del llibre i nosaltres enviem 1 exemplar a una biblioteca dels Països Catalans. Les despeses d'enviament corren a càrrec del sumador si fem l'enviament.


Blog del projecte

Objectiu: 4.500 euros
Important: Si arribem als 4.500 euros amb aquest Tot Suma enviarem via correu electrònic un exemplar digital del llibre a tots els sumadors i sumadores + adhesius de Som Països Catalans. També ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!