Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

"Operació Montserrat: atemptat al cor de Catalunya"

Un projecte de PerePerpinya

Articles

Dilluns, 3 de març

AGRAÏMENT

Benvolguts sumadors/es que heu col.laborat en el projecte de publicació de la meva primera novel.la, us faig palès el meu agraïment per la vostra ajuda.

Malgrat ja hem aconsseguit l'objectiu d'assolir els 2.500 euros amb escreix, us comunico que es poden continuar fent aportacions fins el dimecres 5 de març a les 12h de la nit. D'aquesta manera, si recaptem encara més, tindrem la possibilitat de fer una major campanya de difusió en la presentació del llibre, així com més publicitat del mateix.

Us encoratjo a fer-ne difusió a les vostres amistats, en aquests 3 darrers díes, per tal de presentar-los el projecte en el qual vosaltres ja heu participat.

UN MOLT ALT AGRAÏMENT A TOTS VOSALTRES, PER FER-HO POSSIBLE.

Moltes gràcies!

Pere Perpinyà



93
sumadors
2805 €
dels 2500 necessaris
finalitzat
el 06/03/2014
Assolit 112%

Aporta-hi 10 €

7 sumadors
Menció en els agraïments + punt de llibre

Aporta-hi 20 €

50 sumadors
1 Exemplar de la novel.la + menció en els agraïments + punt de llibre

Aporta-hi 30 €

22 sumadors
1 Exemplar de la novel.la signat i dedicat + menció en els agraïments + punt de llibre + 1 llibre a escollir del fons de DUX EDITORIAL

Aporta-hi 50 €

8 sumadors
2 Exemplars de la novel.la signats i dedicats + menció en els agraïments + 2 punts de llibre + 2 llibres a escollir del fons de DUX EDITORIAL.

Aporta-hi 75 €

3 sumadors
2 exemplars de la novel.la signats i dedicats + menció en els agraïments + 3 punts de llibre + 3 llibres a escollir del fons de DUX EDITORIAL

Aporta-hi 100 €

2 sumadors
3 exemplars (els podeu obsequiar) de la novel.la signats i dedicats + menció ens els agraïments en MAJÚSCULES+ 3 punts de llibre + 3 llibres a escollir del fons de DUX EDITORIAL

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
4 exemplars (els podeu obsequiar) de la novel.la signats i dedicats + menció en els agraïments en MAJÚSCULES + 4 punts de llibre + 4 llibres a escollir del fons de DUX EDITORIAL. INVITACIÓ personalitzada a la presentació de l'obra i assistència al "Pica-Pica" amb l'autor el mateix dia.

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
5 exemplars de la novel.la (els podeu obsequiar) signats i dedicats + menció en MAJÚSCULES i/o LOGO empresarial a l'apartat de PROMOTORS ESPECIALS + 5 llibres del fons de DUX EDITORIAL + 3 samarretes de temàtica independentista + 5 punts de llibre. Invitació personalitzada a la presentació de la novel.la i assitència al "Pica-Pica" amb l'autor.

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
10 exemplars de la novel.la (els podeu obsequiar) signats i dedicats + menció en MAJÚSCULES i/o LOGO empresarial a l'apartat de PROMOTORS ESPECIALS (dins la mateixa obra) + 10 llibres del fons de DUX EDITORIAL + 5 samarretes i unes SABATILLES de temàtica independentista + 10 punts de llibre. INVITACIÓ personalitzada a la presentació de la novel.la i assistència al "Pica-Pica" amb l'autor el mateix dia.


Blog del projecte

AGRAÏMENT
Benvolguts sumadors/es que heu col.laborat en el projecte de publicació de la meva primera novel.la, us faig palès el meu agraïment per la vostra ajuda. Malgrat ja hem aconsseguit ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!