Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

1714, EL COMBAT D'ARBÚCIES. Una victòria catalana

Un projecte de COMBAT ARBUCIES

Articles

Dilluns, 17 de març

Més de 1.000 € recollits en els primers 7 dies!

Més de 1.000 € recollits en els primers 7 dies!

Gairebé 1.500 €, més del 10% de l'objectiu plantejat, en els primers dies de recollida de fons per l'edició del llibre "1714, EL COMBAT D'ARBÚCIES. Una victòria catalana".

El llibre editat en un format de 17 x 22 cm, amb 160 pàgines, constarà en el seu contingut de quatre parts diferenciades:

1- La Guerra de Successió: introducció històrica, descripció dels principals esdeveniments del 1714, explicats d’una manera clara, senzilla i didàctica.

2- Les disputes de la Catalunya Interior: el Combat d’Arbúcies. Serà el nucli central del llibre amb una introducció a on repassa diverses disputes en la Catalunya Central, per desprès endinsar-se en l’explicació dels fets del Combat d’Arbúcies.

3- La derrota d’un país:  explicació final de la guerra. Des de la repressió d’Arbúcies a la derrota final de Barcelona, Cardona i les illes Balears. El Decret de Nova Planta.

4- Guia de rutes històriques:  Detall de les rutes històriques que poden fer-se pels indrets relacionats amb el combat d’Arbúcies.

Tens intenció d’adquirir el llibre? Fes una aportació de 20 € i, a més d'estalviar-te diners (el llibre està valorat en 24€), ajudaràs al seu finançament. 



Dijous, 13 de març

1714 - Diari d'una esperança

1714 - Diari d'una esperança

Un poble que lluita...
Un poble que sent...

En les aportacions a la campanya de (50€ i 100€) un dels obsequ
is són les entrades per assistir a l’espectacle de dansa dins el programa de la Festa Major d’Arbúcies (el 29 de juliol)

Aquest espectacle produït pel Grup de Dansa Cor de Catalunya, d’una hora de durada i interpretat per 24 dansaires, arriba al públic amb una història plena d’emocions i una posada en escena moderna i acurada.

Més informació de l'espectacle a: 
http://www.dansacorcatalunya.cat/1714/1714home.htm






35
sumadors
1530 €
dels 11300 necessaris
finalitzat
el 14/04/2014
Assolit 13%

Aporta-hi 20 €

13 sumadors
Obtindreu un exemplar del llibre valorat en 24 €

Aporta-hi 30 €

9 sumadors
Obtindreu el llibre d'edició especial personalitzada, on hi constarà el vostre nom o, si ho voleu, el de la persona a qui el voleu regalar i dues entrades per visitar el Museu Etnològic del Montseny (Obsequi valorat en 36 €)

Aporta-hi 50 €

9 sumadors
Obtindreu el llibre d'edició especial personalitzada on hi constarà el vostre nom o, si ho voleu, el de la persona a qui el voleu regalar + una samarreta d'edició exclusiva pels sumadors + dues entrades per visitar el Museu Etnològic del Montseny + dues entrades a l’espectacle de dansa “1714 diari d’una esperança” que es realitzarà el 29 de juliol de 2014 durant la Festa Major d’Arbúcies (Obsequi valorat en 64 €)

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
Obtindreu 2 exemplars del llibre d'edició especial personalitzada on hi constarà el vostre nom o, si ho voleu, el de la persona a qui el voleu regalar + dues samarretes d'edició exclusiva pels sumadors + dues entrades per realitzar una visita guiada al Museu Etnològic del Montseny i als indrets on van succeir els fets del Combat d’Arbúcies + dues entrades a l’espectacle de dansa “1714 diari d’una esperança” que es realitzarà el 29 de juliol de 2014 durant la Festa Major d’Arbúcies (Obsequi valorat en 140 €)

Aporta-hi 250 €

1 sumadors
Obtindreu 2 exemplars del llibre d'edició especial personalitzada on hi constarà el vostre nom o, si ho voleu, el de la persona a qui el voleu regalar + dues samarretes d'edició exclusiva pels sumadors + dues entrades per realitzar una visita guiada al Museu Etnològic del Montseny i als indrets on van succeir els fets del Combat d’Arbúcies + allotjament d’una nit per dues persones a un Hotel o Casa Rural d’Arbúcies i dinar o sopar per a dues persones (Obsequi valorat en 300 €)


Blog del projecte

Més de 1.000 € recollits en els primers 7 dies!

Gairebé 1.500 €, més del 10% de l'objectiu plantejat, en els primers dies de recollida de fons per l'edició del llibre "1714, EL COMBAT D'ARBÚCIES. Una ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!