Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Projectes Actius

Llibres Defensem la terra Drets Civils
Tot s'ha capgirat AJUDA'NS A CONSTRUIR LA CERDANYOLA QUE VOLEM! OLIVEROS - BOZA 2021 CANDIDATURA PER LIDERAR EL COL·LEGI DE L'ADVOCACIA DE BARCELONA

Tot s'ha capgirat

pau-b

Recull de vinyetes i tires còmiques al voltant de la pandèmia que ho ha capgirat tot. Per fer possible l'edició del llibre s'ofereixen uns productes de marxandatge amb els gargotets, els personatges que poblen els còmics de l'autor.

AJUDA'NS A CONSTRUIR LA CERDANYOLA QUE VOLEM!

REFEM

Volem la Cerdanyola de la salut, una ciutat amb espais lliures connectats amb Collserola. Cal fer el darrer esforç per a que el Pla director urbanístic rectifiqui i puguem refer un projecte cap a la ciutat que volem: equilibrada, saludable i sostenible.

OLIVEROS - BOZA 2021 CANDIDATURA PER LIDERAR EL COL·LEGI DE L'ADVOCACIA DE BARCELONA

Candidatura2021

La nostra és una candidatura alternativa, compromesa amb i pels drets, centrada en l'advocacia i pensant en la ciutadania. Volem recuperar el Col·legi i que aquest sigui un punt de trobada de la societat i garant dels drets fonamentals.
Objectiu
2000 €
Assolit
71%
Recaptat
1438€
Queden
36 dies
Objectiu
9000 €
Assolit
19%
Recaptat
1750€
Queden
36 dies
Objectiu
15000 €
Assolit
21%
Recaptat
3190€
Queden
35 dies
Cultura Social Drets Civils
FEM REALITAT LA PORCA DE SANT CLIMENT Ajuda’ns a equipar l’escola-orfenat New Life-Abba House d’Uganda Prou fitxers policials, prou persecució ideològica!

FEM REALITAT LA PORCA DE SANT CLIMENT

aclempelt

La cultura popular climentona no compta, encara, amb cap bèstia festiva... però per poc temps! Ens ajudes a fer realitat la Porca, la bèstia de Sant Climent? Entre tots ho farem possible!

Ajuda’ns a equipar l’escola-orfenat New Life-Abba House d’Uganda

WeLoveUganda

Les instal·lacions de l’escola-orfenat New Life-Abba House estan molt malmeses. Volem recaptar fons per equipar el centre amb lliteres, matalassos i roba de llit i, així, contribuir a la millora de les condicions de vida i d'educació dels infants.

Prou fitxers policials, prou persecució ideològica!

Controlades

8 joves estan condemnades pel delicte de danys, per haver participat de la manifestació de l'1 de maig de 2016. La condemna puja 24.000 € de pena-multa. Des del grup de suport Controlades necessitem la teva ajuda!
Objectiu
1500 €
Assolit
79%
Recaptat
1185€
Queden
6 dies
Objectiu
4000 €
Assolit
21%
Recaptat
845€
Queden
7 dies
Objectiu
7000 €
Assolit
33%
Recaptat
2370€
Queden
17 dies

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!