Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Les Williams, el repte del Campionat del Món al Japó. Et sincronitzes amb nosaltres?

Un projecte de LESWILLIAMS



  • Insereix-lo en una pàgina web



Qui som

L’equip, la força. Les Williams som un equip femení de natació sincronitzada i de mitjana edat, 12 dones, 5 exolímpiques i 7 amateurs. Trajectòries vitals i esportives diverses sumant energia esportiva i vital setmana rere setmana, des de fa 6 anys, al Club Natació Kallípollis.

Omplim el gran buit. L'esport d'equip femení als 50 i amb ganes de competir. Les Williams és sinònim d'equilibri vital i de gènere, d'empoderament, d'autoestimaautoconfiança.

Per què aquest projecte? Els valors
Les Williams és font de salut física i mental. Un potent antídot dels canvis hormonals, metabòlics, físics, psicològics i vitals ('generació Sandwich') que patim les dones a aquesta edat i que ens fan invisibles a la societat. Un espai que ens permet ser creatives i gaudir d'un horitzó propi, lluny de prejudicis d'edat i estereotips.

És l’edat un obstacle? Tot el contrari. Experimentem en primera persona els beneficis de l'esport, de la superació compartida, de la riquesa de l'intercanvi de coneixement i experiències en un grup híbrid però compacte d'esportistes que han estat a l'elit i esportistes amateur.

Obrim camí. Seguim el solc d'Esther Williams, pionera i icona de la natació sincronitzada, estrella de Hollywood, mare i empresària, que va nedar fins als 90. Williams va ser un referent i un símbol de determinació, esperit esportiu i optimisme.

Equip Campió de Catalunya Màster 2022

Què volem

Volem fer visibles tots aquests valors i perseguir els nostres somnis. La nostra fita és participar al Campionat del Món Màsters de Natació Artística 2023 que se celebrarà a Kagoshima, Japó, del 3 a l’11 d’agost.

I volem que ens acompanyeu i us sincronitzeu amb nosaltres.


El finançament

Et proposem que ens ajudis econòmicament per cobrir les despeses de les llicències federatives i les inscripcions al campionat, un import estimat de 3.500€. 

Pots seguir el nostre projecte i totes les novetats a @leswilliamsbcn



Les Williams, el repte del Campionat del Món al Japó. Et sincronitzes amb nosaltres?

Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

LESWILLIAMS
LESWILLIAMS
BARCELONA
El Club Natació Kallípolis, és un club fundat per Cèsar Villegas l'any 1968, compromès amb l’esport, les dones i la ciutat de Barcelona. Des de la seva creació ha treballat per la promoció i l'evolució de l'esport femení en general i de la natació artística en particular. La cerca de l’excel·lència, la innovació i el treball constant i especialitzat l'ha convertit en un club de referència i pioner de la natació artística a Barcelona, Catalunya i al món. L’any 2018 l’Ajuntament li va atorgar la Medalla d’Or al Mèrit Esportiu. El Club sempre ha entès que l’aprenentatge i la pràctica de la natació artística són part de la formació integral de les persones des dels 6 anys, quan s’hi inicien i fins als 80 anys o més enllà amb el nostre grup de Veteranes. Perquè creiem que tothom pot fer sincro si conflueixen la voluntat personal de qui practica i el club que aglutina i acull aquestes voluntats. Actualment formen el Club uns 300 esportistes de totes les edats i nivells i en el seu palmarès compta amb desenes de medalles europees i mundials, a més de 4 medalles olímpiques. Nombroses nedadores del club formen i han format part de les diferents seleccions catalanes i espanyoles i pot presumir de comptar amb pioneres com la Maria José Bilbao o d’haver format esportistes com la Gemma Mengual, l’Andrea Fuentes o l’Ona Carbonell. Actualment, també compta amb esportistes d’alt nivell com la Berta Ferreras i la Paula Ramírez i amb gran projecció com l’Iris Tió i el Dennis González. L’Anna Tarrés i la Bet Fernández són en l’actualitat, la directora i la coordinadora tècnica respectivament. El Club ha sabut evolucionar d’acord amb les necessitats socials i esportives de cada moment. D’uns inicis de pràctica orientada exclusivament a la competició com a objectiu i per tant molt orientada a nenes i joves, a l’actualitat en què, tot i mantenint la competició com un objectiu més d’aprenentatge, les circumstàncies personals demanden pràctiques diverses en temps i forma. Resta, però, intacte l’esperit de grup, de treball d’equip i, en aquest sentit, la creació de Les Williams fa 6 anys neix del desig d’omplir aquest buit en l’oferta per a dones “dites” de mitjana edat, per nosaltres dones de fantàstica edat. El Kalli segueix sent un petit gran club on es poden generar lligams d’amistat i fidelitat de per vida tot compartint la passió per la sincro.
68
sumadors
3910 €
dels 3500 necessaris
finalitzat
el 06/06/2023
Assolit 111%

Aporta-hi 10 €

8 sumadors
Aporta-hi 10 € - Ens dones la força perquè les 12 Williams alhora buidem la piscina llençant-nos de "bomba"!

Aporta-hi 20 €

29 sumadors
Aporta-hi 20 € - Et farem una glamurosa formació en "estrella" al pur estil Esther Williams, i un gra somriure d'agraïment.

Aporta-hi 50 €

19 sumadors
Aporta-hi 50 € - Tot i la dificultat que ens suposa, superarem tota la piscina de 25 mts en apnea amb l'energia que ens transmet la teva aportació.

Aporta-hi 100 €

7 sumadors
Aporta-hi 100€ - Et convidem a participar a la Master Class de la nostra entrenadora, i guia espiritual, Bet Fernàndez, per tal que puguis ser una Williams per un dia!

Aporta-hi 200 €

3 sumadors
Aporta-hi 200€ - Obtindràs una bossa personalitzada de Les Williams. No és una bossa qualsevol, cosida per nosaltres, amb molt d'amor i "carinyo".

Aporta-hi 500 €

2 sumadors
Aporta-hi 500€ - De veritat? Moltíssimes gràcies! Obtindràs una bossa personalitzada de Les Williams, un ponxo (com el que portarem les 12 durant la competició) i una foto signada per totes.

Aporta-hi 800 €

0 sumadors
Aporta-hi 800€ - Ets un/a crack! Agraïment màxim que et donarem en persona durant el sopar al que et convidem amb totes nosaltres.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!