Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

SOMRIURE (el micromecenatge de LA PORTÀTIL.FM)

Un projecte de Marimon


La Portàtil.FM també fem un micromecenatge.  Intentarem recollir el que costa fer un tractament d’ortodòncia a una amiga nostra. Qui vulgui col·laborar rebrà en recompensa un total de 12 cançons amb el seu videoclip durant el transcurs del tractament.
 
Per què no les 12 cançons de cop? perquè ens fa més il·lusió anar enviant notícies nostres de tant en tant, amb temes variats i ben enregistrats. Serà un format intermitent i efímer; serà més entranyable.
 
Per què ella? Perquè és una amiga nostra que no s’ha fet la correcció dental quan tocava i que ves a saber si se la faria mai. Qui és ella? Ja ho dirà, si vol, arribat el moment.
 
Més informació de LA PORTÀTIL.FM  a la web  laportatil.cat
 
 
RECOMPENSES:
 
10 € - Enviament regular durant el transcurs del tractament d’un total de 12 cançons amb el seu videoclip (VÍDEOS A).
 
20 € Enviament de les 12 cançons en vídeo (VÍDEOS A) més 12 vídeos més (VÍDEOS B) també fets per nosaltres i que mostrin el món que ens envolta.
 
300 € Enviament de les 12 cançons en vídeo (VÍDEOS A), més 12 vídeos més (VÍDEOS B), més una actuació de LA PORTÀTIL.FM privada, de caràcter familiar (festa d’aniversari, casament, etc), el dia i al lloc de Catalunya que es concreti.
 
500 € Enviament de les 12 cançons en vídeo (VÍDEOS A), més 12 vídeos més (VÍDEOS B), més l’actuació de LA PORTÀTIL.FM, més una paella per a 40 persones el dia i al lloc de l’actuació.

 

SOMRIURE (el micromecenatge de LA PORTÀTIL.FM)

Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Marimon
Marimon
BARCELONA
64
sumadors
3700 €
dels 3500 necessaris
finalitzat
el 25/05/2023
Assolit 105%

Aporta-hi 10 €

14 sumadors
Enviament regular durant el transcurs del tractament d’un total de 12 cançons amb el seu videoclip (VÍDEOS A).

Aporta-hi 20 €

43 sumadors
Enviament de les 12 cançons en vídeo (VÍDEOS A) més 12 vídeos més (VÍDEOS B) també fets per nosaltres i que mostrin el món que ens envolta.

Aporta-hi 300 €

4 sumadors
Enviament de les 12 cançons en vídeo (VÍDEOS A), més 12 vídeos més (VÍDEOS B), més una actuació de LA PORTÀTIL.FM privada, de caràcter familiar (festa d’aniversari, casament, etc), el dia i al lloc de Catalunya que es concreti.

Aporta-hi 500 €

3 sumadors
Enviament de les 12 cançons en vídeo (VÍDEOS A), més 12 vídeos més (VÍDEOS B), més l’actuació de LA PORTÀTIL.FM , més una paella per 40 persones el dia i al lloc de l’actuació.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!