Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Escoleta Ceretana

Un projecte de EscoletaCeretana

Escoleta Ceretana
  • Insereix-lo en una pàgina web

Som una família que va poder gaudir d'una escoleta de criança respectuosa a Barcelona amb el nostre primer fill, amb l'arribada del segon vam decidir marxar a viure a la nostra estimada Cerdanya, en arribar aquí vam veure que no hi havia res igual al territori. Pels nostres fills veiem imprescindible l'existència d'un espai de joc lliure, amb un acompanyament emocional i que es donés dins d'una disciplina positiva, després de comprovar totes les parts positives que va aportar al nostre fill i a nosaltres després de formar-nos com a acompanyants en criança respectuosa.

El nostre projecte educatiu bilingüe FR-CAT al territori de la Cerdanya en un espai en el qual les/els m(p)ares disposaran d'un espai de teletreball, es a dir, un espai Coworking, per poder conciliar el seu dia a dia amb els seus fills, els que disposaran d'una corrent d'acompanyament emocional, disciplina positiva i joc lliure per a infants d'entre 0 (caminadors) a 4 anys.

A l'espai coworking trobareu dos aules on es podrà teletreballar i observar als infants, una zona de descans amb maquina de cafè entre altres coses i els banys.

Disposem de diferents espais dins de la zona de criança totes importants per complementar el dia a dia dels infants.

Zona diàfana: espai de 135 m² distribuït en dos ambients, la zona psicomotriu i la zona ambient.

Aquestes dues zones compleixen amb dos objectius diferents.

La zona psicomotriu és una zona equipada amb mobles pickler, matalassos,... Artícles necessaris per a les activitats físiques que vulguin experimentar els infants.

La zona ambient, és una zona més relaxada equipada amb joguines de fusta, cotxes, carreteres, animals, joguines per potenciar el joc simbòlic, arts elàstiques, música i lectura, és un espai més tranquil on recollir-se i baixar una miqueta mes el ritme.

Pati: Un petit espai a l'aire lliure amb un hort i un sorral on poder disfrutar del sol i d'activitats més naturals.

Per iniciar el projecte necessitem instal·lar un calefactor de pellet hidro, un forn pels dinars, pintar l'espai, arreglar les sales de teletreball i afegir mobles i material didàctic per les famílies. Tot ho instal·laríem nosaltres i ho arreglaríem, acceptem donacions de mobles i cops de mà per adequar l'espai

Per a més informació consulteu xarxes de Facebook i el nostre web

 

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

EscoletaCeretana
EscoletaCeretana
barcelona
Mare de familia instalada a la Cerdanya que veu la necessitat de crear un espai d'acompanyament emocional i joc lliure per els nostres infants.
19
sumadors
634 €
dels 4800 necessaris
finalitzat
el 18/02/2022
Assolit 13%

Aporta-hi 10 €

6 sumadors
(Queden 96 de 100 recompenses)
Si col·labores amb 10€, penjarem al perfil del nostre Instagram un agraïment per l'aportació realitzada.

Aporta-hi 25 €

8 sumadors
(Queden 43 de 50 recompenses)
Si col·labores amb 25€ escriurem el teu nom a l'escoleta on tenim un panell a l'entrada destinat a les persones que ho han fet possible i penjarem al nostre perfil d'Instagram un agraïment per l'aportació realitzada.

Aporta-hi 37 €

2 sumadors
(Queden 49 de 50 recompenses)
Si col·labores amb 37€ t'enviarem un pitet a escollir entre els 4 models que tenim dels que faran ús a l'escoleta els infants i afegirem el teu nom al panell de l'entrada de l'escoleta destinat a les persones que ho han fet possible i penjarem al nostre perfil d'Instagram un agraïment per l'aportació realitzada.

Aporta-hi 100 €

3 sumadors
Si col·labores amb 100€ et regalem 10 díes de espai ludoteca a la nostre escoleta per les tardes per el teu infant o el/la peque que escolleixis, a part, t'enviarem un pitet a escollir entre els 4 models que tenim dels que faran ús a l'escoleta els infants i afegirem el teu nom al panell de l'entrada de l'escoleta destinat a les persones que ho han fet possible i penjarem al nostre perfil d'Instagram un agraïment per l'aportació realitzada.


Blog del projecte

Moltes gràcies!
Anna! moltíssimes gràcies per la teva donació!...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!