Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Dóna un cop de mà a la cultura popular d'Esplugues de Llobregat!

Un projecte de Coordinadora



  • Insereix-lo en una pàgina web

Aquest 2021, comencem a poc a poc a recuperar la normalitat, un cop més la festa major comença a sonar en els diferents pobles i ciutats del nostre país. Ara bé l'època COVID-19 no s'ha acabat, aquest període ha estat molt dur en tots els sectors de la nostra societat, entre molts altres actors, la cultura popular ha vist com se li retallava pressupost, espais, oportunitats amb el risc de desaparèixer. El període que es comença a visualitzar tampoc és molt esperançador, canvis, restriccions, oportunitats per retallar... però cal seguir picant pedra.

Per aquest motiu des de la coordinadora de cultura popular d'Esplugues de Llobregat impulsem aquest Tot Suma, es tracta d'una iniciativa humil per mirar de poder reforçar el pressupost, retallat amb motiu de la COVID-19, de la coordinadora cultural per poder donar resposta a totes aquelles iniciatives que es volien dur a terme durant aquest any 2021, concretament per la festa major de Sant Magdalena i la festa major de Sant Mateu.

Demanem el suport de totes les persones que estimem la cultura popular del nostre país per mirar de fer una petita aportació que repercutirà enormement a poder seguir treballant aquest any 2021.

Moltes gràcies!


Per a més informació: 

Instagram: coordinadoraesplugues

Pàgina web: http://www.culturapopularesplugues.cat/

Facebook. https://www.facebook.com/coordinadoraesplugues/

Adreça: coordinadoraesplugues@gmail.com


Dóna un cop de mà a la cultura popular d'Esplugues de Llobregat!

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Coordinadora
Coordinadora
Esplugues de Llobregat
98
sumadors
2615 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 04/09/2021
Assolit 174%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
Donar suport a la cultura popular d’Esplugues de Llobregat. Agraïments a les xarxes socials. (Recompensa Individual)

Aporta-hi 10 €

23 sumadors
(Queden 32 de 50 recompenses)
Donar suport a la cultura popular d’Esplugues de Llobregat. Agraïments a les xarxes socials. 1 pòster de la coordinadora cultura popular d’Esplugues. (Recompensa individual).

Aporta-hi 25 €

57 sumadors
Donar suport a la cultura popular d’Esplugues de Llobregat. Agraïments a les xarxes socials. 1 pòster de les colles de la Coordinadora d'Entitats de cultura popular d’Esplugues de Llobregat. 1 Domàs de Santa Magdalena. 1 Domàs Sant Mateu. (Recompensa individual)

Aporta-hi 50 €

10 sumadors
(Queden 40 de 50 recompenses)
Donar suport a la cultura popular d’Esplugues de Llobregat. Agraïments a les xarxes socials 2 pòsters de les colles de la Coordinadora d'Entitats de cultura popular d’Esplugues de Llobregat. 2 Domàs de Santa Magdalena. 2 Domàs Sant Mateu . (Recompensa familiar)

Aporta-hi 75 €

6 sumadors
(Queden 9 de 15 recompenses)
Donar suport a la cultura popular d’Esplugues de Llobregat. Agraïments a les xarxes socials 10 pòsters de les colles de la Coordinadora d'Entitats de cultura popular d’Esplugues de Llobregat. 1 Domàs de Santa Magdalena. 1 Domàs Sant Mateu. (Recompensa col·lectius)

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!