Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajuda’ns a donar a conèixer Trobo.cat

Un projecte de trobo

Ajuda’ns a donar a conèixer Trobo.cat
  • Insereix-lo en una pàgina web

TROBO.cat és un cercador personalitzat, dissenyat per respondre millor a les cerques dels internautes catalans.

La nostra missió és ajudar-vos a trobar ràpidament tot allò que busqueu a Internet. Per fer-ho, Utilitzem les API de Google, Bing i Viquipèdia per oferir-vos els millors resultats possibles, afavorint sempre els continguts en català.

Som una petita estructura amb pocs recursos, de manera que necessitem la vostra ajuda per promocionar el nostre cercador per aconseguir un públic més ampli mitjançant campanyes publicitàries a diverses mitjans digitals catalans i xarxes socials.

Si trobeu Trobo útil, preneu-vos el temps per ajudar-nos.

https://www.trobo.cat
 

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

trobo
4
sumadors
40 €
dels 6000 necessaris
finalitzat
el 11/04/2021
Assolit 0%

Aporta-hi 5 €

3 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli .

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli.

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli. Si teniu un lloc web, el podem situar a la part superior dels resultats amb 3 paraules clau específiques durant 3 mesos per la vostra contribució de 25 € (Les paraules clau han de coincidir amb la vostra activitat per ser acceptades).

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli. Si teniu un lloc web, el podem situar a la part superior dels resultats amb 3 paraules clau específiques durant 6 mesos per la vostra contribució de 50 € (Les paraules clau han de coincidir amb la vostra activitat per ser acceptades).

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli. Si teniu un lloc web, el podem situar a la part superior dels resultats amb 3 paraules clau específiques durant 1 any per la vostra contribució de 100 € (Les paraules clau han de coincidir amb la vostra activitat per ser acceptades).

Aporta-hi 250 €

0 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli. Si teniu un lloc web, el podem situar a la part superior dels resultats amb 6 paraules clau específiques durant 1 any per la vostra contribució de 250 € (Les paraules clau han de coincidir amb la vostra activitat per ser acceptades).

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
Valorem cada aportació: és l’única manera de finançar la promoció del nostre cercador privat per aconseguir un públic més ampli. Si teniu un lloc web, el podem situar a la part superior dels resultats amb 6 paraules clau específiques durant 2 anys per la vostra contribució de 500 € (Les paraules clau han de coincidir amb la vostra activitat per ser acceptades).

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!