Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

De Minsk · Praga · Budapest a casa teva

Un projecte de montanez



  • Insereix-lo en una pàgina web

Minsk·Praga·Budapest és el quart disc de MONTAÑEZ. A través d’una trilogia, a Minsk·Praga·Budapest, que té tres ciutats com a escenari, viatgem per tres perspectives de l’amor: Minsk i la nostàlgia, Praga i la complicitat i  Budapest i la passió. Aquest disc, del músic i autor Jordi Montañez i arranjat i produït per Pau Romero, ha nascut confinat. O quasi. 

Pocs dies després de la presentació oficial d’aquest treball el món es capgirava i les entrevistes de promoció i els concerts van quedar anul·lats fins a nou avís. La incertesa del futur proper i no tan proper no ens permet posar cap a data a l’agenda, i necessitem, volem, fer concerts. Ens cal mobilitzar Minsk·Praga·Budapest, fer-lo arribar a casa vostra i garantir una petita gira de concerts pel que queda d’any. Us necessitarem per fer-ho i us agraïm moltíssim que sigueu aquí. És per això que no només hem creat recompenses materials, sinó que també ens hem llançat a la piscina amb dos formats nous: concerts en cases particulars i experiències de proximitat que inclouen música i vi. Volem traslladar les cançons de Minsk·Praga·Budapest a casa teva.

Segueix llegint i te n’explicarem més detalls!



PER QUÈ NECESSITEM ELS DINERS?

Aquesta quantitat em servirà per poder recuperar una petita part de la inversió de Minsk·Praga·Budapest, cosa que pensava fer aquests mesos amb els concerts i la venda de CDs, vinils i merxandatge en directe, l’espai on estic més acostumat a distribuir-los. MONTAÑEZ és un projecte musical independent que sempre ha funcionat amb l’autofinançament i aquestes vendes en directe sempre serveixen per poder estalviar i invertir en els futurs discos. Minsk·Praga·Budapest ha nascut confinat i, malauradament, no he tingut temps de distribuir-lo. També invertiré una part dels diners per cobrir les despeses derivades de les recompenses: creació, impressió, material i enviaments.

 

PER QUÈ MICROMECENATGE?

El format de campanya de micromecenatge és una crida a l’acció on els sumadors tenen un paper molt més actiu i es comprometen amb el projecte cultural: no només avancen els diners, sinó que també ajuden a difondre la campanya. A més, es crea un vincle directe entre el creador i els sumadors: el procés d’enviament de recompenses és artesanal i molt personal. Finalment, aquest format em permet oferir unes recompenses originals i arriscades que, en condicions normals, no existirien! 

 

PER QUÈ TOTSUMA?

Amb TotSuma ja es va finançar una part dels discos anteriors (Cançons d’Ara i Anòxia). Tot i que en un principi Minsk·Praga·Budapest no havia de recórrer al microfinançament, he pensat novament en aquesta plataforma per la seva filosofia i sensibilitat cap al país, la llengua i la cultura.
 

QUÈ FAREM AMB ELS DINERS SI ACONSEGUIM MÉS DE 2000 €?

En realitat, el cost total de Minsk·Praga·Budapest és molt més elevat que la xifra d’aquest TotSuma. Com en tot projecte musical independent, he assumit personalment l’avançament d’una despesa enorme sense cap mena d’ajut ni subvenció, amb la idea de recuperar-la a poc a poc als concerts. Ara aposto per aquesta xifra perquè la trobo raonable i realista, tenint en compte el context. Si aconseguís més de 2000 € seria una notícia molt bona perquè probablement voldria dir que farem uns quants concerts de proximitat i que, recuperada la inversió de Minsk·Praga·Budapest, podré tirar endavant projectes de futur. Ja en tinc un en ment!
 

EXPLICACIÓ DE LES RECOMPENSES

 

CD I VINIL
Amb 11 cançons i un pròleg. És el primer cop que edito vinils i això em fa molta il·lusió. El CD és un digipack amb tres cossos i inclou un pòster.









 



SAMARRETES I BOSSES
Les samarretes i les bosses minimalistes amb el motiu de Minsk·Praga·Budapest han estat estampades de manera artesanal i sostenible per Baobag. Disposem de samarretes de color negre o vi i de totes les talles entre XXS i XL (us podem facilitar les mides exactes). En el cas de les samarretes d'Anòxia i de Leila de la recompensa Col·leccionista Montañez disposem d'unitats limitades, així que podreu triar entre les unitats que ara per ara ens queden de les talles: Samarreta Anòxia (S, M i S entallada de tirants), Samarreta Leila (S entallada, M entallada, L entallada, S, M, L, XL).

AMPOLLA DE VI MINSK·PRAGA·BUDAPEST

El Minsk·Praga·Budapest negre és una edició limitada que hem etiquetat de manera artesanal amb la imatge del disc i en especial per aquest TotSuma. Es tracta d’un Petit Baldomà negre (de D.O. Costers del Segre) elaborat per la bodega familiar Vall de Baldomar de la Noguera, col·laboradors d'aquesta campanya de micromecenatge. Si no els coneixeu, us els recomanem!

  














PACK COL·LECCIONISTA MONTAÑEZ
A més d'incloure els tres últims discos, samarreta i bossa, el pack de col·leccionista, inclou l'àudio-llibre Tribut de sorra i fulles a Miquel Martí i Pol, que conté un CD col·lectiu de diversos artistes (Jordi Montañez  hi interpreta Romanço) i un llibre amb fotografies d'Àlex Carmona, amb pròleg de Lluís Llach. Aquest pack també inclou una petita joia: un àlbum objectual d'Anòxia, edició limitada i numerada de només 12 unitats, fet per l'artista Maria Albero, amb un CD Anòxia Beatgarden Live Session enregistrat a l'estudi en directe i en format acústic.














EXPERIÈNCIES

Amb molta il·lusió, i gràcies a la col·laboració de la Bodega Vall de Baldomar, us proposem dues experiències on maridarem música i vi. 


Un vespre d’agost, entre vinyes centenàries en un indret secret del Montsec, a la comarca de la Noguera, us farem gaudir d’un maridatge de tres vins de DO Costers del Segre amb el viatge a Minsk·Praga·Budapest. No caldrà passaport ni maletes, només que us reserveu el vespre del 8 d’agost i feu cap al punt que us indicarem. 

 

La segona proposta es farà a la tardor. Després de visitar la Bodega Vall de Baldomar, i sota la volta catalana del celler, maridarem Minsk, Praga i Budapest amb els tres vins, un per a cada ciutat. Amb un aforament més que limitat, us convidem a passar amb nosaltres el migdia del 22 de novembre.

 

Algunes consideracions sobre les experiències:

  • Les activitats tenen una durada d’entre una hora i mitja i dues hores aproximadament.

  • Hem limitat l’aforament tenint en compte la situació amb la COVID-19. Complirem les indicacions sanitàries i, si cal, adaptarem l’activitat fent els canvis necessaris. Si finalment no es pogués dur a terme, convindríem una data alternativa amb antelació. 

  • En el concert a la vinya, cada grup de quatre pot venir acompanyat de dos menors de 12 anys de manera gratuïta. Per qüestions d’aforament i seguretat, en el concert a la bodega els menors també compten com els adults.

 

CONCERTS PARTICULARS

  • Es tracta d’un concert a casa teva on pots convidar qui vulguis o organitzar-te amb altres persones per pagar-ho col·lectivament però en cap cas es poden posar entrades a la venda al públic general.

  • S’ofereix un concert de presentació de Minsk·Praga·Budapest, a veu i guitarra i sense amplificació. És responsabilitat de l’organitzador vetllar perquè l’esdeveniment no causi molèsties al veïnat. 

  • Caldrà tenir en compte les indicacions sanitàries i, si la situació ho impedís, ajornar el concert. 

  • Un cop finalitzat el TotSuma, l’artista i el sumador es posaran en contacte per acordar la data i l’hora del concert. Preferiblement haurà de ser en divendres o cap de setmana, amb excepcions en funció de la data i la localització. M’intentaré adaptar al màxim a vosaltres!

  • El preu inclou una sèrie de recompenses però caldrà afegir-hi el cost del desplaçament des de Barcelona.

 

De Minsk · Praga · Budapest a casa teva

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

montanez
montanez
Barcelona
52
sumadors
2655 €
dels 2000 necessaris
finalitzat
el 23/06/2020
Assolit 132%

Aporta-hi 20 €

15 sumadors
Sumador bàsic

Entrega a casa teva:
+ CD Minsk·Praga·Budapest a casa teva
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors

Aporta-hi 35 €

12 sumadors
Sumador Pro CD

Entrega a casa teva:
+ CD Minsk·Praga·Budapest
+ Samarreta MPB
+ Bossa MPB
+ Descàrrega digital del disc MPB
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors

Aporta-hi 45 €

4 sumadors
Sumador Pro Vinil

Entrega a casa teva:
+ Vinil Minsk·Praga·Budapest
+ Samarreta MPB
+ Bossa MPB
+ Descàrrega digital del disc MPB
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors

Aporta-hi 50 €

12 sumadors
De Minsk·Praga·Budapest a la copa I

Entrega a casa teva:
+ CD Minsk·Praga·Budapest
+ Caixa 3 ampolles de vi Minsk·Praga·Budapest negre, DO Costers del Segre
+ Bossa MPB
+ Descàrrega digital del disc MPB
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors

Aporta-hi 55 €

1 sumadors
Viatge discogràfic MONTAÑEZ

Entrega a casa teva:
+ CD Minsk·Praga·Budapest
+ CD Anòxia
+ CD Cançons d’Ara
+ Bossa MPB
+ Descàrrega digital del disc MPB
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
De Minsk·Praga·Budapest a la copa II

Entrega a casa teva:
+ Vinil Minsk·Praga·Budapest
+ Caixa 3 ampolles de vi Minsk·Praga·Budapest negre, DO Costers del Segre
+ Bossa MPB
+ Descàrrega digital del disc MPB
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors

Aporta-hi 80 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
Somni d’una nit d’estiu: de Minsk·Praga·Budapest a la vinya
Experiència per a 2 persones

Maridatge de vins i cançons: Concert acústic de MONTAÑEZ a les vinyes d’un indret secret de la Noguera, el vespre de dissabte 8 d’agost, acompanyat d’un tast de 3 copes de vins de la Bodega Vall de Baldomar (DO Costers del Segre)
+ 2 CD Minsk·Praga·Budapest
+ 2 bosses MPB
+ 2 ampolles de Minsk·Praga·Budapest negre, DO Costers del Segre
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors

Aporta-hi 90 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Col·leccionista MONTAÑEZ

Entrega a casa teva:
+ CD Minsk·Praga·Budapest
+ CD Anòxia
+ CD Cançons d’Ara
+ Llibre CD Tribut de Sorra i Fulles, homenatge a Miquel Martí i Pol + Àlbum objectual Anòxia, que inclou un CD Anòxia Beatgarden Live Session. Unitat 12 (numerada) d’una edició limitada de 12
+ Samarreta MPB
+ Bossa MPB
+ Samarreta Leila o Anòxia, a triar segons talla i disponibilitat
+ Descàrrega digital del disc MPB
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors

Aporta-hi 160 €

3 sumadors
(Queden 1 de 4 recompenses)
Somni d’una nit d’estiu: de Minsk·Praga·Budapest a la vinya
Esperiència per a 4 persones

Maridatge de vins i cançons: Concert acústic de MONTAÑEZ a les vinyes d’un indret secret de la Noguera, el vespre de dissabte 8 d’agost, acompanyat d’un tast de 3 copes de vins de la Bodega Vall de Baldomar (DO Costers del Segre)
+ 4 CD Minsk·Praga·Budapest
+ 4 bosses MPB
+ 4 ampolles de Minsk·Praga·Budapest negre, DO Costers del Segre
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors

Aporta-hi 180 €

0 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
Amb la tardor vindré: de Minsk·Praga·Budapest a la bodega
Experiència per a 4 persones

Maridatge de vins i cançons: Concert acústic de MONTAÑEZ al celler de la bodega Vall de Baldomar el migdia de dissabte 14 de novembre acompanyat d’un tast de 3 copes de vins de la Bodega Vall de Baldomar (DO Costers del Segre)
+ Visita a la bodega
+ 4 CD Minsk·Praga·Budapest
+ 4 bosses MPB
+ 4 ampolles de Minsk·Praga·Budapest negre, DO Costers del Segre
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors

Aporta-hi 200 €

2 sumadors
(Queden 4 de 6 recompenses)
De Minsk·Praga·Budapest a casa teva

A casa teva:
Concert unplugged de MONTAÑEZ, per a un màxim de 20 persones + 2 CD o vinil Minsk·Praga·Budapest
+ Bossa MPB
+ Caixa de 3 ampolles de vi Minsk·Praga·Budapest negre, DO Costers del Segre
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
Entre 10 amics

A casa teva:
Concert unplugged de MONTAÑEZ, per a un màxim de 20 persones
+ 10 CD Minsk·Praga·Budapest
+ 10 bosses MPB
+ Caixa de 10 ampolles de vi Minsk·Praga·Budapest negre, DO Costers del Segre
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors

Aporta-hi 400 €

0 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
Entre 10 amics (especial vinil)

A casa teva:
Concert unplugged de MONTAÑEZ, per a un màxim de 20 persones + 10 vinils Minsk·Praga·Budapest
+ 10 bosses MPB
+ Caixa de 10 ampolles de vi Minsk·Praga·Budapest negre, DO Costers del Segre
+ Detall personalitzat amb el nom de tots els sumadors


Blog del projecte

Montañez 10 anys Dolça victòria

Aquest any fa 10 anys que vaig publicar el 1r disc Dolça victòria, i tinc una notícia important per donar-vos. Entra i participa, sortejo un pack discogràfic: https://www.instagram.com/tv/CMcDoWjBGnT/?igshid=ka4jho1r4gin >> ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!