Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Ajuda'ns a finançar el nostre curt "Un cuento de amor"

Un projecte de un cuento de amor

Ajuda'ns a finançar el nostre curt
  • Insereix-lo en una pàgina web

Sinòpsi
La Dolores, una dona de 72 anys, viu amb en Luis, el seu marit, però està enamorada de la Rosa, la seva millor amiga i veïna. Un estiu, la seva néta Alba de 10 anys, passa una setmana amb ella i el seu avi. La Dolores comença a adonar-se de què l'espanta molt que l'Alba descobreixi que està enamorada d'una dona, i comença a plantejar-se la seva identitat i l'amor que sent per la Rosa i en Luis, sense saber diferenciar el que està bé del que està malament.

Qui som?
Som estudiants de 3r de Comunicació Audiovisual de la Universitat Ramon Llull, Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. Durant aquest curs realitzem el nostre primer projecte professional. Els alumnes que fan guió es dediquen a escriure la idea, els de producció la produeixen i els de realització la realitzen. Estem dedicant mesos en produir un projecte de qualitat, i per això ens estem prenent molt seriosament totes les decisions. Tan seriosament que tenim pensat presentar el curt a festivals de cinema un cop estigui acabat.

Ajuda
Per poder dur a terme el curtmetratge hem d'anar un cap de setmana sencer a Reus, i hem de cobrir les dietes, l'hospedatge de l'equip -tant el tècnic com l'artístic-, els transports i les despeses que puguin sorgir. Al ser estudiants necessitem una petita ajuda per poder cobrir tot això i poder fer possible el nostre primer projecte professional.

Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

un cuento de amor
24
sumadors
320 €
dels 300 necessaris
finalitzat
el 09/04/2020
Assolit 106%

Aporta-hi 5 €

4 sumadors
Agraïments als crèdits.

Aporta-hi 15 €

20 sumadors
Agraïments als crèdits + poder venir a l'estrena a l'Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!