Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Tallers i extraescolars de Circ

Un projecte de Artllunatic

Articles

No hi ha cap article
17
sumadors
285 €
dels 800 necessaris
13
dies per acabar
Assolit 35%

Aporta-hi 5 €

4 sumadors
Per agrair totes i cada una de les donacions, oferirem una jornada de tallers de circ oberts i gratuïts a l'aire lliure i per a tots els públics (Dia a concretar). Considerarem això com una cloenda general a part de les recompenses individuals que oferirem.

Aporta-hi 5 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
Podràs escollir 2 articles: Una xapa, un adhesiu o un imant per la nevera amb el logo d'Art Llunàtic. Amb la col·laboració de la Distribuïdora El Grillo Libertario https://www.elgrillolibertario.org/

Aporta-hi 15 €

4 sumadors
(Queden 17 de 20 recompenses)
Bosses de mà amb el logo d'Art Llunàtic. Amb la col·laboració de la Distribuïdora El Grillo Libertario https://www.elgrillolibertario.org/

Aporta-hi 15 €

1 sumadors
Si ets artista de circ, podràs beneficiar-te de ser soci de la nostra associació. Ser soci et permetrà: Utilitzar el material de l'associació, utilitzar l'espai que obtingui l'associació (un cop realitzat els tràmits amb l'ajuntament) per poder assajar, formar part de l'equip i participar dels espectacles i esdeveniments que organitzem (remunerats), poder facturar amb l'associació els teus propis bolos i el més important formar família i ajudar-nos mútuament.

Aporta-hi 20 €

6 sumadors
(Queden 48 de 50 recompenses)
Samarreta a escollir entre blanca o negre amb el logo d'Art Llunàtic. Amb la col·laboració de la Distribuïdora El Grilló Libertario https://www.elgrillolibertario.org/

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
(Queden 50 de 50 recompenses)
Si tries aquesta opció tindràs un Descompte de 10 € en les extraescolars de Circ! Si ets una persona interessada a fer les extraescolars d'iniciació al circ o tens algú a la família que vulguis que s'apunti. Amb les teves dades oferirem 1 descompte de 10 € en el primer mes!

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
Oferim un Espectacle de malabars i màgia per un esdeveniment particular o familiar (Això no inclou esdeveniments lucratius).

Aporta-hi 150 €

0 sumadors
Espectacle de Malabars de foc, per a esdeveniments privats o particulars. En aquest cas si és un esdeveniment lucratiu, participarem amb unes condicions molt concretes. 1- Les despeses que tinguem seran cobertes per l'organitzador/a de l'esdeveniment 2- Es publicarà el nom de la nostra Associació (Art Llunàtic) i se'n farà promoció prèvia a l'esdeveniment com a col·laboradora activa. 3- Cap dels membres de la nostra associació cobrarà per aquest servei. Contemplem això com un intercanvi.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!