Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Tallers i extraescolars de Circ

Un projecte de Artllunatic

Articles

Dilluns, 13 de gener

Objectiu Assolit

Hola a totes i a tots, moltes gràcies per ajudar-nos a fer possible el nostre objectiu.
En aquests dies aniran fent els cobraments de totes les aportacions i un cop això fet, ens transferiran la suma total a nosaltres i podrem comprar material. Podreu seguir-nos mitjançant les xarxes socials Facebook i Instagram on anirem farem públiques fotos del material un cop comprat i on podreu seguir tots els esdeveniments que anem creant.
Les que vàreu deixar les vostres dades perquè us enviéssim la recompensa, ens anirem posant en contacte per confirmar-vos l'enviament de la recompensa i perquè ens digueu quin color voleu o de samarreta o de bossa de mà els que vàreu escollir aquesta recompensa.
Salut, Art i Llibertat!



28
sumadors
800 €
dels 800 necessaris
finalitzat
el 25/12/2019
Assolit 100%

Aporta-hi 5 €

5 sumadors
Per agrair totes i cada una de les donacions, oferirem una jornada de tallers de circ oberts i gratuïts a l'aire lliure i per a tots els públics (Dia a concretar). Considerarem això com una cloenda general a part de les recompenses individuals que oferirem.

Aporta-hi 5 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
Podràs escollir 2 articles: Una xapa, un adhesiu o un imant per la nevera amb el logo d'Art Llunàtic. Amb la col·laboració de la Distribuïdora El Grillo Libertario https://www.elgrillolibertario.org/

Aporta-hi 15 €

6 sumadors
(Queden 16 de 20 recompenses)
Bosses de mà amb el logo d'Art Llunàtic. Amb la col·laboració de la Distribuïdora El Grillo Libertario https://www.elgrillolibertario.org/

Aporta-hi 15 €

1 sumadors
Si ets artista de circ, podràs beneficiar-te de ser soci de la nostra associació. Ser soci et permetrà: Utilitzar el material de l'associació, utilitzar l'espai que obtingui l'associació (un cop realitzat els tràmits amb l'ajuntament) per poder assajar, formar part de l'equip i participar dels espectacles i esdeveniments que organitzem (remunerats), poder facturar amb l'associació els teus propis bolos i el més important formar família i ajudar-nos mútuament.

Aporta-hi 20 €

9 sumadors
(Queden 46 de 50 recompenses)
Samarreta a escollir entre blanca o negre amb el logo d'Art Llunàtic. Amb la col·laboració de la Distribuïdora El Grilló Libertario https://www.elgrillolibertario.org/

Aporta-hi 20 €

2 sumadors
(Queden 50 de 50 recompenses)
Si tries aquesta opció tindràs un Descompte de 10 € en les extraescolars de Circ! Si ets una persona interessada a fer les extraescolars d'iniciació al circ o tens algú a la família que vulguis que s'apunti. Amb les teves dades oferirem 1 descompte de 10 € en el primer mes!

Aporta-hi 50 €

3 sumadors
Oferim un Espectacle de malabars i màgia per un esdeveniment particular o familiar (Això no inclou esdeveniments lucratius).

Aporta-hi 150 €

2 sumadors
Espectacle de Malabars de foc, per a esdeveniments privats o particulars. En aquest cas si és un esdeveniment lucratiu, participarem amb unes condicions molt concretes. 1- Les despeses que tinguem seran cobertes per l'organitzador/a de l'esdeveniment 2- Es publicarà el nom de la nostra Associació (Art Llunàtic) i se'n farà promoció prèvia a l'esdeveniment com a col·laboradora activa. 3- Cap dels membres de la nostra associació cobrarà per aquest servei. Contemplem això com un intercanvi.


Blog del projecte

Objectiu Assolit
Hola a totes i a tots, moltes gràcies per ajudar-nos a fer possible el nostre objectiu. En aquests dies aniran fent els cobraments de totes les aportacions i un cop això fet, ens transferiran ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!