Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

SmartLearn

Un projecte de asfaltics

SmartLearn
  • Insereix-lo en una pàgina web

Motivació del projecte

El fracàs escolar fa molt mal als nostres joves, les seves famílies i el futur de Catalunya, i es pot prevenir amb l'ajuda adequada. A més, hi ha molts alumnes que tot i passar els exàmens tenen resultats mediocres per diferent motius, entre els que trobem la manca de bons hàbits d'estudi. Tots aquests joves poden millorar el seu rendiment i pujar les notes varis punts, si tan sols aprenen com estudiar de forma adequada i tenen un bon acompanyament.
 
Descripció del projecte

SmartLearn es una plataforma de professors que treballen on-line i que ofereixen l'entrenament i acompanyament en aquests alumnes amb baix rendiment acadèmic.
En la primera sessió es fa una avaluació dels costums o hàbits d'estudi, per desprès treballar aquelles àrees mes febles.
Una sessió de capacitació de Tècniques d'Estudi consisteix en el visionat de vídeos autoexplicatius de cada àrea a treballar, per després mantenir una entrevista individual de caràcter setmanal per acompanyar-los en el seu procés d'adaptació i formació dels hàbits d'estudi apropiats.
L'alumne rep una llista dels punts a treballar cada mes, i setmanalment ha de marcar si està aconseguint els objectius que el seu professor li ha posat. Si hi ha una bona actitud mica en mica es van desenvolupant els nous hàbits d'estudis.
 
Resultat de la intervenció

Els nous hàbits d'estudi permeten entendre la importància de l'estudi, pujar la motivació, construir una disciplina personal i augmentar els resultats en els exàmens. Els alumnes que passen aquest entrenament estan millor preparats i tenen més capacitat de ser autosificient i d'aportar al benestar del nostre país. És d'esperar també que els descendents d'aquest alumne també tindran millors hàbits d'estudi.
 
Equip professional, abast i recursos

Actualment som un equip de tres professors que treballem en una acadèmia d'idiomes, i que oferim el servei SmartLearn, i que anirem augmentant a mida que creixi el nombre d'alumnes. Tenim el material d'estudi, el vídeo promocional i la infraestructura per oferir el servei.

El que necessitem és fer una campanya de difusió per donar a conèixer el servei. Tot i que l'àmbit geogràfic que volem abarcar és tot el territori català, inicialment començarem per Barcelona per tal de focalitzar la campanya promocional a través de les emissores de ràdio locals i de les xarxes socials, amb un pressupost ajustat.

El pressupost per realitzar la campanya és de 1.500€

Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

asfaltics
asfaltics
Sant Cugat
Sòc nascut a Barcelona, tinc 54 anys. Exerceixo com a professor d'anglès i tinc 8 anys d'experiència en aquest camp. M'encanta ensenyar, m'encanta ajudar els els meus alumnes i veure com superen les seves dificultats i desafiaments. Tinc una acadèmia a on ensenyem l'anglès a nens, adolescents i adults. I ho fem intentant adaptar-nos a cada alumne. Per això els entrevistem periòdicament per conèixer les seves dificultats. L'equip de professor hem professors hem pogut observar com molts nois i noies, de totes les edats, estan desproveïts d'eines i hàbits d'estudi adequats. Es com si vingués un professional a reparar la nevera de casa i no portes eines per fer la reparació. Es per aquest motiu que hem engegat un curs diferent, enfocat no tant a adquirir coneixements sinó a desenvolupar les habilitats cognitives que fan de la persona un individu mes intel•ligent i adaptable a les circumstàncies de la nostra societat
3
sumadors
40 €
dels 2000 necessaris
finalitzat
el 31/07/2019
Assolit 2%

Aporta-hi 5 €

1 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic.

Aporta-hi 10 €

1 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic. També tindràs accès a 1 vídeo de Tècniques d'estudi que et poden ajudar a tú o un altre persona a millorar els teus resultats acadèmics

Aporta-hi 15 €

0 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic. També tindràs accès a 2 vídeos de Tècniques d'estudi que et poden ajudar a tú o un altre persona a millorar els teus resultats acadèmics

Aporta-hi 25 €

1 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic. També tindràs accès a 3 vídeos de Tècniques d'estudi que et poden ajudar a tú o un altre persona a millorar els teus resultats acadèmics, així com 1sessió de treball individual amb un professor.

Aporta-hi 50 €

0 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic. També tindràs accès a 5 vídeos de Tècniques d'estudi que et poden ajudar a tú o un altre persona a millorar els teus resultats acadèmics, així com 2 sessions de treball individual amb un professor.

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic. També tindràs accès a 5 vídeos de Tècniques d'estudi que et poden ajudar a tú o un altre persona a millorar els teus resultats acadèmics, així com 4 sessions de treball individual amb un professor.

Aporta-hi 250 €

0 sumadors
Tindràs accès al test online dels teus hàbits i costums d'estudi, que et permeteràn començar a millorar el teu rendiment acadèmic. També tindràs accès a 5 vídeos de Tècniques d'estudi que et poden ajudar a tú o un altre persona a millorar els teus resultats acadèmics, així com 10 sessions de treball individual amb un professor.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!