Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Junts per Tiana

Un projecte de juntstiana



  • Insereix-lo en una pàgina web

La Força del Poble

Ens ajudes a imprimir el nostre programa electoral fet entre tots i totes?

Després de mesos visitant veïns i veïnes de Tiana, este preparant el pla de govern i les prioritats del programa electoral. Però l'hem de fer arribar a totes les cases. Amb només un donatiu ho pots fer possible.

Junts per Tiana és una agrupació d'electors, una llista cívica de veïns i veïnes, que ens vam mobilitzar el 2015 per donar un gir a l’Ajuntament. Aquest 2019 ens presentem amb la il·lusió del primer dia i amb el bagatge de quatre anys treballant des de l’oposició. Representem una nova generació que vol fer les coses diferents. Sense partidismes absurds. Ens coneixem el poble, ens l’estimem. Volem dedicar els millors anys de la nostra vida al nostre poble. Estem a punt.
 



Ara és el moment

Ens trobem en un moment decisiu en la història de Tiana. O ara o mai.

Volem un poble avançat, que miri al futur, amb respecte pel que som i d’on venim. Fer de Tiana un poble educador al llarg de la vida. Un poble viu, amb més serveis públics de qualitat. Amb habitatge assequible i més segur. Un poble verd i bonic, reconnectat amb l’entorn natural. Més que un poble gran, volem ser un gran poble.
 

 

Som Poble

Ha arribat el moment que ens sentim tots representats. Les millors esperances de Tiana estan posades en la seva gent. Ja és hora que el poble guanyi les eleccions.


 

El programa

Vam crear un procés participatiu que ha servit per fer una radiografia de la situació actual en diferents àmbits i per recollir un sac ple de propostes. Tot plegat és la base del nostre programa electoral. Des del mes d’octubre estem fent reunions amb veïns i veïnes, trepitjant la seva zona, recollint idees i mirant de trobar solucions als problemes que afecten a cada una de les persones que viu a Tiana.

A les reunions hem parlat d'educació, promoció econòmica, comerç, mobilitat, via pública, transparència, participació, cultura, patrimoni, joves, gent gran, infància... Hem recollit idees de veïns però també ens assessoren especialistes de cada un dels àmbits.












Fins ara hem pogut tirar endavant amb les donacions dels col·laboradors i amb la participació de professionals que ens han donat un cop de ma. Per encarar el mes que queda, necessitem més aportacions. 

Els diners que recollim els destinarem a imprimir el programa, que hem fet amb les aportacions dels veïns de Tiana, per donar-lo a conèixer a tot el poble.

Caixa de jocs Som Poble

Les recompenses de les vostres donacions les podreu recollir a partir del 6 de maig a la seu de Junts per Tiana, al carrer Lola Anglada, 33.


Junts per Tiana

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

juntstiana
juntstiana
Tiana
48
sumadors
2190 €
dels 2000 necessaris
finalitzat
el 05/05/2019
Assolit 109%

Aporta-hi 10 €

4 sumadors
Un exemplar del programa signat per la llista.

Aporta-hi 20 €

15 sumadors
Una bossa de jocs tradicionals "Som Poble".

Aporta-hi 50 €

21 sumadors
Una samarreta de #latianaquemagrada.

Aporta-hi 100 €

8 sumadors
Una caixa de jocs tradicionals "Som Poble".

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!