Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Junts sumem contra el càncer

Un projecte de JuntsxSantGregori

Junts sumem contra el càncer
 • Insereix-lo en una pàgina web

El dia 4 de febrer és el Dia Mundial Contra el Càncer. És per això que amb la voluntat de contribuir a recaptar fons per ajudar a lluitar contra el càncer, des del grup municipal de Junts per Sant Gregori s'ha creat aquesta iniciativa juntament amb la col·laboració de Carles Puigdemont. Una campanya solidaria que ha de servir per aportar 

En un viatge a Waterloo (Bèlgica) per part de membres de Junts per Sant Gregori es va proposar a Carles Puigdemont sumar-se a aquesta campanya, i ho va fer signant i dedicant un llibre (Escolta Europa: això va de democràcia), signant una urna petita (rèplica d'una mini urna del referèndum de l'1 d'octubre) i signant un clic (figura de Carles Puigdemont). Aquest material es sortejarà entre totes les persones que facin aportacions a aquesta causa solidaria.

L'aportació recaptada serà entregada a la Fundació Oncolliga Girona de la qual n'hi ha una delegació local al municipi de Sant Gregori (Gironès). La Fundació Oncolliga dedica des de fa anys recursos a impulsar projectes d'ajuda a malalts de càncer, suport a les famílies i contribueix en aportar a projectes d'investigació.

D'entrada s'ha previst una recaptació de 300 euros però si es supera la xifra establerta inicialment, tot el que es recapti de més també serà entregat integrament a la Fundació Oncolliga (excepte el percentatge de la plataforma per el funcionament del projecte com estableixen les condicions d'ús de totSuma+).

Agrair a tothom la seva aportació i solidaritat! Moltes gràcies! Junts Sumem!

Facebook     Twitter     Web

 • Fes una pregunta Tens algun dubte?
  Pregunta-li directament al creador del projecte
 • Fes un comentari Vols opinar?
  Deixa un comentari sobre aquest projecte

32
sumadors
310 €
dels 300 necessaris
finalitzat
el 06/02/2019
Assolit 103%

Aporta-hi 5 €

12 sumadors
Amb 5 euros col·labores amb la causa i s'entra al sorteig d'un clic de Carles Puigdemont signat per Carles Puigdemont (s'acompanyarà amb una imatge de la signatura del clic).

Aporta-hi 10 €

10 sumadors
Amb 10 euros col·labores amb la causa i s'entra al sorteig d'una urna petita (rèplica d'una urna de l'1-O) signada a Waterloo el dia 19/01/2019 per Carles Puigdemont.

Aporta-hi 15 €

10 sumadors
Amb 15 euros col·labores amb la causa i s'entra al sorteig d'un llibre "Escolta Europa, això va de democràcia" dedicat especialment i signat per Carles Puigdemont a Waterloo el dia 19/01/2019.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

 • Troba'ns al Facebook
  Troba'ns al Twitter
  Escriu-nos!