Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

La vida i el foc, el nou disc de Xarxa!

Un projecte de XarxaGrup

La vida i el foc, el nou disc de Xarxa!
  • Insereix-lo en una pàgina web

Benvolgut, benvolguda! Gràcies per visitar la campanya de micromecenatge del nostre nou disc. El desembre del 2014 ja en vam posar una en marxa per finançar el nostre primer treball, Lluny d’aquesta riba. En aquella ocasió, només necessitàvem una suma modesta de doblers per editar les còpies del disc que tot just havíem enregistrat, però la resposta de moltíssims sumadors va desborar les nostres espectatives i ens va permetre de somiar en un projecte futur de més qualitat.

Quatre anys després, Xarxa estam a punt de publicar el nostre segon treball discogràfic, que estam segurs que t’encantarà! La vida i el foc, que serà el nostre primer disc de llarga durada, és el resultat d’anys de preparació i suposa la culminació d’un camí llarg que estam convençuts que ha de donar pas a nous horitzons. Malauradament, l’ambició amb què projectam aquesta nova etapa genera unes despeses d’enregistrament i edició que no podem afrontar tot sols. Per sort, comptam amb tu per fer-ho possible.
 

La vida i el foc (projecte)

El darrer any i mig hem treballat en la composició i producció de La vida i el foc juntament amb Joan Marc Pérez, productor i teclista (La Gossa Sorda, Auxili, La Raíz), fins que el passat mes de desembre entràrem als Estudis WZ (Borriol, la Plana Alta) per enregistrar les deu cançons que conformaran aquest àlbum. Durant el mes de gener s’han de pulir alguns acabats, mesclar el disc i masteritzar-lo, mentre paral·lelament treballam en el disseny del suport físic i de la resta d’elements que han d’acompanyar La vida i el foc ( el merxandatge, el videoclip, la gira).
 

Terminis i detall de les recompenses

Acabat aquest procés, el disc estarà llest per veure la llum al febrer, i tenim previst presentar-lo per primavera, primer a Mallorca i després a Barcelona. Una vegada publicat el disc, posarem a la teva disposició una sèrie de punts de recollida de les recompenses, que estaran disponibles fins a la presentació del disc. Les recompenses que no hagin estat recollides, s’enviaran per correu postal. També s’enviaran a aquelles persones que no tenguin cap punt de recollida proper. És important que les adreces electròniques i postals que ens faciliteu siguin correctes i d’ús habitual, ja que vos informarem de l’avanç del procés i vos passarem un formulari pel tallatge i el model de camiseta en tenir llest el disseny. Encara no saps quina aportació vols fer? T'explicam en què consisteixen les recompenses!
 

  • DISC EN FORMAT DIGITAL: T'enviarem les cançons per correu electrònic, acompanyades de qualque sorpresa més.
  • DISC EN FORMAT FÍSIC: Novament apostam pel format digipack, un suport de cartró de més qualitat i més durable que la tradicional jewel box. El disseny corre a càrrec del nostre amic Joan Adrover.
  • ENTRADA PEL CONCERT DE PRESENTACIÓ: Com hem dit, en farem dos, un a Mallorca (cap a l'abril) i un a Barcelona (segurament pel maig).
  • CAMISETA I BOSSA: Ben aviat coneixereu el disseny, que també és obra d'en Joan Adrover.
  • AGRAÏMENT ALS CRÈDITS DEL DISC: La nostra gratitud és immensa per tots, sumadors i no sumadors, però només els més compromesos veuran el seu nom imprès al disc per sempre!
  • FESTA DELS MECENES: Ens agrada el trull, així és que celebrarem l'èxit d'aquesta campanya amb un arròs pobler! Com no podria ser d'altra manera, als fogons tendrem el cuiner amb més groove, el nostre baixista Miquel Bennàssar! Havent dinat, farem sobretaula parlant del procés creatiu de La vida i el foc i sonarem qualque cosa. Aquesta festa es celebrarà a Mallorca a prop de les festes de Pasqua.
  • CONCERT A CA TEVA: Pots gaudir d'una actuació de Xarxa en format reduït a ca teva i convidar un màxim de 25 amics (convidar, no pots cobrar entrada als teus amics!). Nosaltres ens encarregam de tot, però no podem arribar arreu, així que només ens podràs tenir a casa si vius a Mallorca o a l'àrea metropolitana de Barcelona. Si no hi vius però tot i així tens moltes ganes que venguem a ca teva, contacta'ns i trobarem una sol·lució!
  • CONCERT ACÚSTIC O ELÈCTRIC: Si formes part d'una entitat o un col·lectiu i estàs organitzant un concert, contracta'ns! Recorda que la logística de l'actuació corre a càrrec de l'organització, i que no començam a girar fins l'abril.
**Si vols fer una aportació que inclou un concert com a recompensa, contacta amb nosaltres a través del formulari fes una pregunta que trobaràs al final!
 

On aniran les aportacions?

Enregistrar un disc no és econòmic, menys encara quan et decideixes a fer-ho com ho fan les millors famílies! Aquest pressupost només cobreix una part de les despeses; la resta (videoclips, fotografies, preparació de la gira), correran al nostre compte o bé les finançarem amb l'ajuda d'entitats i institucions. Però com més exitosa sigui aquesta campanya, menys dependrem després de les ajudes externes!
 
Concepte Preu (€)
Enregistrament 3500
Producció musical 1500
Edició física 1000
Disseny gràfic 500
Despeses de logística (allotjament i desplaçaments) 500
Merxandatge 1000
Total 8000
 

Xarxa: 8 anys de música i amistat

Xarxa va nàixer el 2011 al barri de Son Gotleu de Palma com un petit projecte musical amb missatge reivindicatiu format per al·lots molt joves i inexperimentats. Amb el temps començàrem a fer concerts, alguns dels quals ens dugueren a tocar fora de l’illa i a compartir escenari amb els nostres referents. Resultat d’aquestes experiències publicàrem el nostre primer EP, Lluny d’aquesta riba (2015), l’edició física del qual va ser possible gràcies a una campanya de micromecenatge. Aquest disc suposà un punt d’inflexió pel grup; després de passar pel concurs Engresca’t, vam tenir l’ocasió de presentar-lo al festival universitari Telecogresca 2016. Aleshores, tot i que el nostre primer disc tot just havia vist la llum, vam plantejar-nos la possibilitat a mitjà termini de publicar un disc de llarga durada. Això ens ha duit a uns anys de treballar sobretot d’esquena al públic, fins que el passat juliol publicàrem el primer avançament del nou disc, Juny.
 

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

XarxaGrup
XarxaGrup
Palma
243
sumadors
8289 €
dels 8000 necessaris
finalitzat
el 20/02/2019
Assolit 103%

Aporta-hi 7 €

18 sumadors
LA VIDA I EL FOC DIGITAL

- La vida i el foc en format digital

Aporta-hi 11 €

67 sumadors
LA VIDA I EL FOC FÍSIC

- La vida i el foc en format físic

Aporta-hi 18 €

46 sumadors
LA VIDA I EL FOC EN DIRECTE

- La vida i el foc en format físic
- Entrada pel concert de presentació

Aporta-hi 27 €

35 sumadors
LA VIDA I EL FOC BÀSIC

- La vida i el foc en format físic
- Entrada pel concert de presentació
- Camiseta La vida i el foc

Aporta-hi 34 €

13 sumadors
LA VIDA I EL FOC COMPLET

- La vida i el foc en format físic
- Entrada pel concert de presentació
- Camiseta La vida i el foc
- Bossa La vida i el foc

Aporta-hi 44 €

24 sumadors
LA VIDA I EL FOC AGRAÏT

- Pack La vida i el foc complet
- Agraïments als crèdits del disc

Aporta-hi 60 €

13 sumadors
(Queden 9 de 20 recompenses)
LA VIDA I EL FOC LENT

- Pack La vida i el foc agraït
- Passi per la festa dels mecenes; dinarem d'un arròs llegendari del nostre cuiner i baixista Miquel i, en acabat, parlarem del procés creatiu de La vida i el foc, explicarem anècdotes i sonarem cançons.

Aporta-hi 75 €

15 sumadors
LA VIDA I EL FOC EN PARELLA

- La vida i el foc en format físic
- 2 entrades pel concert de presentació
- 2 camisetes La vida i el foc
- 2 bosses La vida i el foc
- Agraïments als crèdits del disc

Aporta-hi 100 €

5 sumadors
(Queden 0 de 5 recompenses)
LA VIDA I EL FOC LENT EN PARELLA

- Pack La vida i el foc en parella
- 2 passis per la festa dels mecenes; dinarem d'un arròs llegendari del nostre cuiner i baixista Miquel i, en acabat, parlarem del procés creatiu de La vida i el foc, explicarem anècdotes i sonarem cançons.

Aporta-hi 250 €

7 sumadors
(Queden 3 de 10 recompenses)
LA VIDA I EL FOC A L'ORELLA

- Concert en format reduït a una casa particular per a un màxim de 25 convidats (Mallorca i àrea metropolitana de Barcelona, segons disponibilitat del grup).
- Pack La vida i el foc agraït

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
LA VIDA I EL FOC EN ACÚSTIC

- Concert en format acústic per entitats i col·lectius (transport i equip de so a càrrec de l'organització. Data a convenir entre l'organització i Xarxa).
- Agraïments als crèdits del disc

Aporta-hi 1000 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
LA VIDA I EL FOC A LA PLAÇA

- Concert en format elèctric per entitats i col·lectius (transport i equip de so a càrrec de l'organització. Data a convenir entre l'organització i Xarxa).
- Agraïments als crèdits del disc

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!