Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Aigua corrent per un poble del Sàhara!

Un projecte de uniraiders205

Comentaris


No hi ha cap comentari



Comenta

El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.

La direcció del web totsuma.cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.
T'has de registrar per poder comentar
13
sumadors
900 €
dels 900 necessaris
finalitzat
el 22/12/2018
Assolit 100%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
+ Satisfacció de col·laborar amb un projecte solidari emprenedor al Sàhara.

Aporta-hi 15 €

6 sumadors
+ Satisfacció de col·laborar amb un projecte solidari emprenedor al Sàhara. + El teu nom figurarà al nostre dossier d'equip.

Aporta-hi 50 €

2 sumadors
+ Satisfacció de col·laborar amb un projecte solidari emprenedor al Sàhara. + El teu nom figurarà al nostre dossier d'equip. + T'enviem una fotografia dedicada.

Aporta-hi 100 €

2 sumadors
+ Satisfacció de col·laborar amb un projecte solidari emprenedor al Sàhara. + El teu nom figurarà al nostre dossier d'equip. + T'enviem una fotografia de gran tamany dedicada i personalitzada.

Aporta-hi 250 €

0 sumadors
+ Satisfacció de col·laborar amb un projecte solidari emprenedor al Sàhara. + El teu nom figurarà al nostre dossier d'equip. + T'enviem una fotografia de gran tamany dedicada i personalitzada. + Farem una publicació d'agraïment a les nostres xarxes socials dedicada personalment.

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
+ Satisfacció de col·laborar amb un projecte solidari emprenedor al Sàhara. + El teu nom figurarà al nostre dossier d'equip. + T'enviem una fotografia de gran tamany dedicada i personalitzada. + Farem una publicació d'agraïment a les nostres xarxes socials dedicada personalment. + El teu nom figurarà rotulat al nostre cotxe.

Aporta-hi 900 €

0 sumadors
+ Satisfacció de col·laborar amb un projecte solidari emprenedor al Sàhara. + El teu nom figurarà al nostre dossier d'equip. + T'enviem una fotografia de gran tamany dedicada i personalitzada. + Farem una publicació d'agraïment a les nostres xarxes socials dedicada personalment. + El teu nom figurarà rotulat al nostre cotxe. + Et portarem a fer una ruta amb el nostre cotxe per carreteres de muntanya!

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!