Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Firenze a Carcaixent

Un projecte de DavidOliver


Encara que treballe com a cap d'equip de vendes la meua passió és escriure històries. He participat en obres col·lectives com el projecte Històries Veïnals, he publicat un relat en "Impostures" i altres tres llibres: "Maduresa", "Cremallera" i "Alícia".
"Firenze és una història que reuneix tots els condiments necessaris per bastir una bona menjada: enveja, venjança, música i sexe. Desenvolupada en escenaris que ens resulten familiars, recreats per la força de la paraula, "Firenze" ens transporta a un món en què el sexe i les rivalitats capitalistes es reparteixen el protagonisme."
Ha dit el meu editor.

Poder publicar el meu 4rt llibre en la col·lecció de literatura eròtica "La Serp" de l'editorial "El Petit Editor" m'ompli de satisfacció i voldria compartir aquesta alegria amb vosaltres repartint els 40 primers exemplars en una festa de presentació a casa meua (més endavant us indicaré el lloc): Carcaixent (País Valencià) que comptarà amb l'actuació de Pau Alabajos fent un breu concert acústic.
Les recompenses les podreu replegar el dia de la festa, prevista per al 16 de juny de 2018, a un punt de recollida de Carcaixent o per correu postal a casa vostra.

Aquest projecte ha comptat, entre d'altres, amb la col·laboració de la meua joiera de capçalera @CHGJoies que ha dissenyat i creat els braçalets d'una de les recompenses.
braçalet2

Un dels altres referents de l'erotisme valencià a les xarxes és @luxuriaruv que proporciona les samarretes d'una altra de les recompenses, molt xules.


Els joguets eròtics que apareixen a "Firenze" els podeu trobar al web de l'ama dels meus joguets: https://www.cristaconassos.com/
Cris

"Maduresa", "Cremallera"i "Alícia" són els meus tres llibres anteriors que també podeu aconseguir, si no els teniu ja, col·laborant amb aquest projecte.
llibres

I si mai heu de dinar per La Safor, no puc deixar de recomanar-vos el restaurant "Gloriamar" a Piles, lloc on dinarem i xerrarem de "Firenze"... si voleu.
Gloriamar
 
El títol del meu llibre està inspirat en la cançò del mateix nom de Pau Alabajos que diu que vindrà el dia de la festa i ens cantarà una estoneta. Per això les primeres 40 recompenses del meu "Firenze" tindran una cadira reservada eixe dia, junt a una tarja amb el nom dels mecenes que acompanyarà el vostre llibre.
Pau

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

DavidOliver
DavidOliver
Carcaixent
David Oliver (1970) és cap d’equip de vendes, va néixer i viu a Carcaixent. La seua passió és inventar històries, ha participat en obres col·lectives com el projecte Històries Veïnals amb els relats curts conjunts “Com hi ha món” i “L’altra”, una història en “Impostures” i un relat en la recopilació “Micro-relats per la igualtat”. És autor també del bloc Fantasia i Erotisme (www.atreviments.blogspot.com) on hi ha escrits curts que li permeten interactuar amb lectores i lectors. Altres llibres de David són “Maduresa”, “Cremallera”, “Alícia” i "Firenze". El seu relat eròtic "El coleter" va quedar finalista en l'edició 2019 del concurs de relats breus "Fora de Norma".
40
sumadors
603 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 19/06/2018
Assolit 40%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
Un agraïment amb el vostre nom al photocall que instal·larem al recinte de la festa-presentació.

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
Un exemplar del meu llibre "Maduresa"

Aporta-hi 10 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
Un exemplar del meu llibre "Cremallera"

Aporta-hi 12 €

4 sumadors
Una samarreta de @Luxuriaruv amb un disseny luxuriòs

Aporta-hi 15 €

30 sumadors
(Queden -9 de 21 recompenses)
Un exemplar de "Firenze" i una reserva d'una plaça per a l'acústic de Pau Alabajos el dia de la presentació

Aporta-hi 15 €

3 sumadors
Un exemplar de "Firenze"

Aporta-hi 15 €

0 sumadors
(Queden 5 de 5 recompenses)
Un exemplar del meu llibre "Alícia"

Aporta-hi 40 €

0 sumadors
(Queden 10 de 10 recompenses)
Un braçalet amb una repoducció del blasó de la ciutat i del títol del llibre gravats en plata de llei 925 amb fil de nylon.

Aporta-hi 50 €

1 sumadors
Pack amb els 4 llibres: "Maduresa" "Cremallera" "Alícia" i "Firenze", per a qui encara no conega el meu erotisme impres.

Aporta-hi 65 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Dinar junts al restaurant Gloriamar i un exemplar de Firenze dedicat.

Aporta-hi 300 €

0 sumadors
(Queden 1 de 1 recompenses)
Una rèplica de la festa-presentació de Carcaixent a la vostra localitat.


Blog del projecte

Reserves completades!
Hola gent! Estrenem el bloc del projecte "Firenze" per agrair-vos el vostre entusiasme: ja tenim les 40 reserves completades! Moltes, moltes gràcies! I ara toca anunciar on serà ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!