Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

III FIRA DEL LLIBRE FEMINISTA DE SABADELL


III FIRA DEL LLIBRE FEMINISTA DE SABADELL
  • Insereix-lo en una pàgina web

LA FIRA DEL LLIBRE
La fira del llibre Feminista de Sabadell neix fa tres anys, de la mà del Moviment Popular de Sabadell, i s’amplia, poc després de la seva primer edició, amb la participació de la Xarxa d’economia Solidària de Sabadell i les Bruixes del Nord. Aquest projecte neix amb l’objectiu de crear un espai per al debat i l’intercanvi d’idees feministes, i que brindi a la ciutat un espai de reflexió i de recursos per a la difusió d’aquestes.

Alhora la fira pretén ser un espai des del qual es donguin a conèixer editorials i projectes compromesos amb els valors que emanen de la Fira i basades en un model cooperatiu.
 
Enguany, i amb més de 15 editorials participants en la darrera edició, la fira es planteja fer un salt endavant, consolidant el projecte i ampliant el seu abast més enllà de la nostra comarca. Es per això que necessitem la vostra ajuda, per tal de seguir engrandint aquest projecte.

 
 
LA TERCERA EDICIÓ

Després de passar de 3 editorials a 15 en només un any, enguany ens proposem d'ampliar l'espai d'exposició de llibres, les actuacions, les ponències i presentacions, la infraestructura,...però per això necessitem la vostra ajuda. La fira del llibre compta amb un pressupost total de 9.000€, sufragats en un 100% pels col·lectius organitzadors. Volem seguir mantenint el projecte en mans dels col·lectius que la van crear i idear, però alhora no volem posar barreres al seu creixement.
 
És per aquest motiu, que enguany demanem la vostra ajuda, per a poder seguir creixent, i alhora mantenir aquest projecte com un espai d'autoorganització.

EN QUÈ INVERTIREM LES VOSTRES APORTACIONS?

La fira creix, i això comporta despeses extres, que les organitzadiores ja no podem assumir: lloguer de carpes, lloguer de material elèctric, taules, cadires, equips de sò, desplaçaments de ponents,....és per això que enguany ens hem decidit a adquirir part d'aquest material per tal de poder fer de la fira un projecte viable, tant per aquesta edició, com per a properes. No us demanem, doncs, aportacions per a fer possible l'edició d'enguany, sinó que us demanem que feu aportacions per assegurar la viabilitat del projecte a llarg i mitjà termini.
 
QUÈ REBREU A CANVI?
Aquestes són les recompenses que podreu obtenir si ens ajudeu en la campanya de micromecenatge:

Samarretes de l'edició del 2017 de la fira. Estaran disponibles en tallatges unisex (XXL, XL, L, M i S) i entallada (XL, L, M i S).

Bosses de cotó 100% serigrafiades.

Punts de llibre de la Fira.

Xapes de la present edició de la fira.


I a més a més, podeu obtenir un sopar per a dues persones a l'espai de cuina del Casal Independentista de Sabadell, Can Capablanca. 
 
TOTES LES RECOMPENSES US LES ENVIAREM A LA DIRECCIÓ QUE SOLICITEU, O SI HO DESSITGEU LES PODREU PASSAR A BUSCAR PEL CASAL INDEPENDENTISTA DE SABADELL, CAN CAPABLANCA (CARRER COMPTE JOFRE nº 30)

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Fira del llibre Feminista
61
sumadors
3160 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 03/03/2018
Assolit 105%

Aporta-hi 5 €

2 sumadors
aportació solidària

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
aportació solidària

Aporta-hi 20 €

30 sumadors
samarreta

Aporta-hi 50 €

16 sumadors
samarreta+bossa+punt de llibre

Aporta-hi 100 €

4 sumadors
1 samarretes+1 bossa+2 xapes+llibre+punt de llibre

Aporta-hi 200 €

1 sumadors
1 samarretes+1 bossa+2 xapes+llibre+punt de llibre

Aporta-hi 300 €

2 sumadors
2 samarretes+2 bossa+2 xapes+2llibre+4 punt de llibre

Aporta-hi 400 €

0 sumadors
2 samarretes+2 bossa+2 xapes+2llibre+4 punt de llibre

Aporta-hi 500 €

0 sumadors
Sopar al casal independentista de Sabadell, Can Capablanca + 2 samarretes+2 bossa+2 xapes+llibre+4 punt de llibre

Aporta-hi 500 €

1 sumadors
Entitats col·laboradores. Si voleu que la vostra entitat col·labori amb la fira, podeu fer aquesta donació, i apareixereu a la web com a col·laboradores econòmiques de la Fira del Llibre feminista de Sabadell.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!