Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Disc dels 25 anys de Ai Ai Ai

Un projecte de rafalitosalazar


Hola soc en Rafalito Salazar, cofundador, junt amb en Pep Lladó, del grup Ai Ai Ai, el 28 de setembre del 1991. Després de la decisió d’en Pep de deixar la nau i emprendre la seva carrera en solitari, jo agafo el timó i em disposo a continuar al capdavant per portar a terme la gira del 25 aniversari del grup.


Vaig engegar amb la banda ja formada amb músics que ens han acompanyat els darrers anys i alguna incorporació nova . Però per celebrar aquest 25È ANIVERSARI portem de convidats al PEP PÉREZ CUCURELLA, el baixista que va ser-hi des del primer concert a París i el baixista que el va suplir i que també va ser el cantant del disc “LO MÉS GRAN DEL MÓN”, En JORDI GAS.

En els concerts comptem amb la disponibilitat de: PEP LLADÓ, MIQUEL GÒRRIZ, ANTONIO “ÑOÑO” MARTÍNEZ, DAVID TORRAS, PACO PUBILL, YUMITUS HERNÀNDEZ, EVA GOMARIZ i JOHNNY SALAZAR, entre d’altres.

A més a més, també portarem secció de metalls formada per : ARMANDO SUÀREZ (trombó), JIMMY JENKS (saxo), ABEL HERRERA (trompeta). Molt “remember” amb els temes amb l’èxit i segell d’AI AI AI i sobretot, amb molta rumba.
 

Perquè és especial aquest disc?

Els que decidiu col·laborar en aquest mecenatge sereu afortunats ja que tindreu a les vostres mans un disc físic que no trobareu enlloc més; ni a plataformes digitals ni a les botigues. Seran 1000 còpies que només podreu obtenir a través d'aquesta plataforma. L'exclusivitat és l'atractiu d'aquest disc.

Aquest LP comptarà amb un total de 10 temes (7 d'ells nous), i 3 revisions de clàssics inmortals de la banda con "Sota la palmera" i "Dimoni Pelut", que han estat retocats i posats al dia.

Es tracta d'un disc co-produït per Marià Roch (La Troba Kung-Fu) i Johnny Salazar i enregistrat entre els estudis Le Fournier de la Garriga i Mataró. En ell hi podreu trobar col·laboracions d'artistes com Joan Garriga (La Troba Kung-Fu), Quino Bejar (Orquestra Plateria, Bunbury, Jarabe de Palo), Los Desmadraos i els baixistes Ricard Tejada i Pep Pérez.

Aquí us avancem un dels temes que formarà part d'aquest disc; el "Nou bar la rumba":


Les recompenses

Tenim diferents obsequis per a tots els que decidiu fer més gran el nostre/vostre projecte. Evidentment, tots els que feu una aportació, per petita que sigui, rebreu el CD amb els agraïments; això per començar.

Cassettes:
Els cassettes són una peça, podríem considerar, de col·leccionista; un record d'aquella època gloriosa en la que la rumba catalana començava a sonar pels nostres carrers. Tots ells aniran firmats i dedicats.



CD's:
Tenim cd's de la nostra història musical com ara el celebradíssim "Esperit de vi" o el darrer treball inèdit de la banda "Lo més gran del món".



Dossier de creació:
Un disc no es gesta d'un dia per l'altre. La gravació només és el tram final després de mesos i mesos d'assajos, de retocs i de molta "llibreta i llàpis". Podreu, doncs, obtenir un dossier amb tota la documentació referent al procés creatiu de gestació d'aquest disc.

Col·laboració en la gravació:
Si sou dels que se us en van les mans quan sentiu "el ventilador", aquesta recompensa és per a vosaltres. Us oferim, ni més ni menys, que la possibilitat de participar en la gravació del disc. Podreu venir a l'estudi amb nosaltres per enregistrar algunes pistes de "palmas" i qui sap si potser algun cor!



El nombre d'assistens està subjecte  a la capacitat de l'estudi. Als mecenes que optin per aquesta opció, se'ls avisarà per correu electrònic on se'ls indicarà lloc i hora per a l'enregistrament.

Concert de presentació:
Tots els que opteu per aquesta opció tindreu dret a entrar gratuïtament al concert de presentació del disc i de celebració dels 25 anys. El lloc i la data encara està per confirmar però tranquils perquè rebreu un correu electrònic amb totes les dades necessàries.

Tallers musicals:


Aquesta és una recompensa per a tothom, però enfocada especialment a escoles de música i entitats que vulguin aportar una nota de color a les seves activitats. Amb aquesta, us oferim la possibilitat de montar tallers de guitarra, de percussió i "palmas" per als vostres alumnes amb el mateix Rafalito; frontman del grup. Cada taller s'acordarà entre ambdues parts per tal d'organitzar les sessions.

NOVETAT:

El disc inclourà un tema inèdit de Gato Pérez anomenada 'Que no, que no', revisada amb l'ajuda de Joan Garriga i Marià Roch, de La Troba Kung-Fú.

Es tracta d'una peça de "pura rumba", amb una lletra sobre "una dona que coqueteja amb molts homes i a la qual el Gat li va dient que no vol ser plat de segona taula". La cançó la va gravar el músic d'origen argentí en una casset que durant anys va estar en mans de la seva última parella, Sílvia Palau, establerta a Tenerife, i que a través del promotor i amic de la família Javi Zarco va anar a parar a mans del seu filla, Jessi Pérez, qui l'ha posat ara a diposició de Salazar.


Disc dels 25 anys de Ai Ai Ai

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

rafalitosalazar
rafalitosalazar
Arenys de mar
141
sumadors
5069 €
dels 5000 necessaris
finalitzat
el 31/08/2017
Assolit 101%

Aporta-hi 13 €

43 sumadors
Disc en format CD
+ Agraïments

Aporta-hi 15 €

36 sumadors
Disc en format CD
+ Agraïments
+ Cassette dedicat

Aporta-hi 25 €

28 sumadors
(Queden 13 de 40 recompenses)
Disc en format CD
+ Agraïments
+ CD "Esperit de vi"
+ CD "Lo més gran del món"

Aporta-hi 30 €

6 sumadors
Disc en format CD
+ Agraïments
+ CD "Esperit de vi"
+ CD "Lo més gran del món"
+ Dossier creatiu de la gravació

Aporta-hi 40 €

6 sumadors
Disc en format CD
+ Agraïments
+ CD "Esperit de vi"
+ CD "Lo més gran del món"
+ Col·laboración en la gravació del disc

Aporta-hi 50 €

15 sumadors
Disc en format CD
+ Agraïments
+ CD "Esperit de vi"
+ CD "Lo més gran del món"
+ Col·laboración en la gravació del disc
+ Entrada al concert de presentació

Aporta-hi 300 €

7 sumadors
Disc en format CD
+ Agraïments
+ Taller de guitarra, percussió i palmes.

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!