Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Projecte Folga

Un projecte de RocaGuillera

Projecte Folga
  • Insereix-lo en una pàgina web

QUI SOM?
Som la unitat de Truc 2 de l'Agrupament Escolta i Guia Roca Guillera de Santa Coloma de Farners, format per 8 joves d'entre 18 i 20 anys i dos animadors de 23, que volem portar a terme el que hem anomenat Projecte Folga.
 
   

EN QUÈ CONSISTEIX EL NOSTRE PROJECTE?
El Projecte Folga consisteix en l'organització d'un casal basat en l'educació en el lleure per als infants de Gàmbia amb col·laboració de la Fundació Kalilu Jammeh, que té projectes a diverses localitats gabianes, i de la comunitat subsahariana de Santa Coloma de Farners.
 
 

L'objectiu és poder explicar la nostra manera d'entendre l'educació en el lleure, però sobretot aprendre sobre com el viuen els infants gambians. Folgar és una paraula catalana en desús que significa divertir-se i passar-ho bé, aspecte que des de l'escoltisme i el guiatge considerem indispensable per aprendre.

Entenem el projecte en 3 fases:
  • La primera l'hem dut a terme des de Santa Coloma i ha consitit en conèixer i aprendre sobre la cultura gambiana i involucrar la comunitat gambiana de Santa Coloma perquè es faci seu el projecte. Aquest moment previ ens ha servit per evitar imposar les nostres concepcions prèvies i estar oberts a una cultura diferent.
  • La segona consisteix en l'execució del projecte: fer un casal de lleure de dues setmanes de duració basat en l'intercanvi entre el lleure i el joc gambians i catalans. Volem oferir als infants una experiència vital a través de la metodologia escolta, però adaptant-la en tot moment al seu context social i cultural per poder reflexionar i veure els límits i les potencialitats de la proposta que apliquem al cau. Durant aquesta etapa també gravaríem imatges i faríem entrevistes per elaborar un documental.
  • La tercera etapa és la tornada a Santa Coloma, que volem que sigui una part tan important com la segona. Després del que haurem viscut i après ho voldrem explicar a tothom qui hagi col·laborat i ens agradarà fer arribar les nostres reflexions a tothom qui ho vulgui. Per fer-ho editarem un petit documental sobre el projecte i realitzarem diverses projeccions públiques.
 
Finalment, ens agradaria que l'impacte a llarg termini tingués una repercusió al nostre entorn proper, i que els aprenentatges que fem a Gàmbia siguin d'utilitat per obrir i fer més inclusiu el cau, aconseguint que les persones nouvingudes de Santa Coloma de Farners es poguessin apropar al nostre agrupament. 

A QUÈ ES DESTINARAN LES VOSTRES APORTACIONS?

Dur a terme aquest ambiciós projecte no és senzill; no només ens ha calgut molt compromís i treball, sinó que és necessari fer front a les despeses econòmiques.
 
DESPESES
Vols Bcn-Banjul / Banjul-Bcn 5515€
Allotjament i alimentació - Guest House 1200€
Transport dins el país 400€
Material casal 200€
Activitats casal (excursions, concerts) 200€
Imprevistos 200€
TOTAL 7715€

Des del gener hem fet moltes activitats per aconseguir pagar aquestes despeses: hem fet barres i xocolatades en esdeveniments populars del nostre poble, hem fet mercats de segona mà, hem demanat finançament a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i a l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners,...

 
INGRESSOS
Extrajobs 2465€
Finançament intern MEG 1250€
Subvenció Ajuntament SCF 2500€
TOTAL 6215€









I ara necessitem la teva col·laboració per aconseguir els 1500€ que ens manquen, per aquest motiu hem preparat unes fantàstiques recompenses per tots els que volgueu donar-nos aquest darrer cop de mà!

 
DIFERÈNCIA
Despeses 7715€
Ingressos 6215€
ENS FALTEN 1500€






RECOMPENSES
Aquí us detallem fil per randa els diferents lots de mecenatge. Es podran recollir durant el setembre en els següents punts de recollida de recomenses: a Santa Coloma de Farners i a Girona. Aviseu-nos i concretarem lloc i hora! Si no us és possible trobar-nos en cap d'aquestes poblacions, us ho farem arribar per correu.

Sumador  5€
Apareixereu als crèdits com a col·labroados i us donarem agraïment a través de les nostres xarxes socials. 

Sumador 10€
Apareixereu als crèdits com a col·laborados, us donarem agraïment a través de les nostres xarxes socials i obtindreu 4 gots personalitzats del Projecte Folga.

Sumador 15€ (primera opció): 
Apareixereu als crèdits com a col·laborados, us donarem agraïment a través de les nostres xarxes socials i obtindreu 2 gots personalitzats del Projecte Folga. A banda de tot això, també obtindreu una còpia del documental del projecte realitzat al llarg de la nostra estància a Jirong, Gàmbia. 

Sumador 15€ (segona opció): 
Un tiquet per a dues pizzes per emportar al Restaurant l'Argolla de Santa Coloma de Farners i 2 gots personalitzats del Projecte Folga.



Sumador 20€ (primera opció): 
Apareixereu als crèdits com a col·laborados, us donarem agraïment a través de les nostres xarxes socials i obtindreu una samarreta personalitzada del Projecte Folga a més a més d'una còpia del documental del projecte realitzat al llarg de la nostra estància a Jirong, Gàmbia. 

Sumador 20€ (segona opció): 
Ruta per a dues persones a "Camina descalç", Selva de l'Aventura i 2 gots personalitzats del Projecte Folga. 



Sumador 20€ (tercera opció): 
Un dinar o sopar (a escollir) per a dues persones a l'Hotel Fonda Joan a Santa Coloma de Farners i 2 gots personalitzats del Projecte Folga. 

Sumador 25€ (primera opció):
Apareixereu als crèdits com a col·laborados, us donarem agraïment a través de les nostres xarxes socials i obtindreu una samarreta personalitzada del Projecte Folga a més a més d'una còpia del documental del projecte realitzat al llarg de la nostra estància a Jirong, Gàmbia i un dibuix original de l' Elsa Batallé (participant del projecte). 

Sumador 25€ (segona opció): 
Un Sopar per a dues persones a la Taverna del Subirà a Santa Coloma de Farners i 2 gots personalitzats del Projecte Folga. 



Sumador 25€ (tercera opció):
Una ruta per a un adult + un infant al "Circuit dels Andes" a Selva de l'Aventura i 2 gots personalitzats del Projecte Folga. 



Sumador 30€
Ruta a cavall per a dues  persones amb Natura a Cavall a Santa Coloma de Farners i 2 gots personalitzats del Projecte Folga. 



Sumador 40€:
LOT PARELLA
Apareixereu als crèdits com a productors, us donarem agraïment a través de les nostres xarxes socials i obtindreu 2 samarretes personalitzades del Projecte Folga a més a més de 2 còpies del documental del projecte realitzat al llarg de la nostra estància a Jirong, Gàmbia i un dibuix original de l' Elsa Batallé (participant del projecte). 

Sumador 60€ (primera opció):
LOT AMICS:
Apareixereu als crèdits com a productors, us donarem agraïment a través de les nostres xarxes socials i obtindreu 5 samarretes personalitzades del Projecte Folga a més a més de 5 còpies del documental del projecte realitzat al llarg de la nostra estància a Jirong, Gàmbia.  A banda de tot això, també obtindreu  un dibuix original de l' Elsa Batallé (participant del projecte) i 12 gots personalitzats del Projecte Folga.  

Sumador 60€ (segona opció): 
Una partida de Room Escape "Fugir" a Girona  i 5 gots personalitzats del Projecte Folga.


Sumador 80€:
LOT ASSOCIACIÓ:
Lot pensat expressament per associacions i agrupaments que volgueu conèixer el projecte de prop. Farem una projecció del documental i una presentació privada al vostre local.
A més, apareixereu als crèdits com a productors, us donarem agraïment a través de les nostres xarxes socials i obtindreu 5 samarretes personalitzades del Projecte Folga a més a més de 5 còpies del documental del projecte realitzat al llarg de la nostra estància a Jirong, Gàmbia. A banda de tot això, també obtindreu  un dibuix original de l' Elsa Batallé (participant del projecte) i 12 gots personalitzats del Projecte Folga.

Sumador 140€:
Estància d'una nit i un sopar a l'hotel rural "Can Canaleta" per dues persones a Santa Coloma de Farners, i dos gots personalitzats del Projecte Folga. 

  

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

RocaGuillera
RocaGuillera
Santa Coloma de Farners
51
sumadors
1505 €
dels 1500 necessaris
finalitzat
el 14/07/2017
Assolit 100%

Aporta-hi 5 €

5 sumadors
- Aparèixer als crèdits com a col·laboradors
- Agraïment xarxes

Aporta-hi 10 €

11 sumadors
- Aparèixer als crèdits com a col·laboradors
- Agraïment xarxes
- 4 gots Projecte Folga

Aporta-hi 15 €

2 sumadors
- Aparèixer als crèdits com a col·laboradors
- Agraïment xarxes
- 2 gots Projecte Folga
- Còpia del documental del Projecte Folga

Aporta-hi 15 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
- Tiquets 2 pizzes per emportar al Restaurant l'Argolla de Santa Coloma de Farners 
- 2 gots Projecte Folga

Aporta-hi 20 €

4 sumadors
- Aparèixer als crèdits com a col·laboradors
- Agraïment xarxes
- Samarreta Projecte Folga
- Còpia del documental del Projecte Folga

Aporta-hi 20 €

3 sumadors
(Queden 1 de 4 recompenses)
- Ruta per dues persones "Camina descalç" Selva de l'Aventura 
- 2 gots del Projecte Folga

Aporta-hi 20 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
- Dinar/sopar Fonda Joan per dues persones a Santa Coloma Farners 
- 2 gots del Projecte Folga

Aporta-hi 25 €

2 sumadors
- Aparèixer als crèdits com a col·laboradors
- Agraïment xarxes, samarreta Projecte Folga
- Còpia del documental del Projecte Folga
- Dibuix orginal Elsa Batallé

Aporta-hi 25 €

2 sumadors
(Queden 0 de 2 recompenses)
- Sopar Taverna del Subirà per dues persones a Santa Coloma de Farners 
- 2 gots del Projecte Folga.

Aporta-hi 25 €

2 sumadors
(Queden 2 de 4 recompenses)
- Ruta per un adult + un infant "Circuit dels Andes" Selva de l'Aventura 
- 2 gots del Projecte Folga

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
- Ruta a cavall 2 persones amb Natura a Cavall a Santa Coloma de Farners
- 2 gots del Projecte Folga

Aporta-hi 40 €

5 sumadors
LOT PARELLA
- Aparèixer als crèdits com a productors
- Agraïment xarxes
- 2 còpies del documental del Projecte Folga
- 2 samarretes del Projecte Folga
- 6 gots del Projecte Folga
- Dibuix original Elsa Batallé

Aporta-hi 60 €

5 sumadors
LOT AMICS
- Aparèixer als crèdits com a productors
- Agraïment xarxes
- 5 còpies del documental del Projecte Folga
- 5 samarretes del Projecte Folga
- 12 gots del Projecte Folga
- Dibuix original Elsa Batallé

Aporta-hi 60 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
- Room Escape "Fugir" a Girona 
- 5 gots del Projecte Folga.

Aporta-hi 80 €

3 sumadors
LOT ASSOCIACIÓ
- Aparèixer als crèdits com a productors
- Agraïment xarxes
- 5 còpies del documental del Projecte Folga
- 5 samarretes del Projecte Folga
-12 gots del Projecte Folga
- Dibuix original Elsa Batallé
- Presentació privada del documental del Projecte Folga

Aporta-hi 140 €

1 sumadors
(Queden 0 de 1 recompenses)
- Nit i sopar a l'hotel rural "Can Canaleta" per dues persones a Santa Coloma de Farners
- 2 gots del Projecte Folga

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!