Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Nou disc d'Abraham Rivas: Cançons de la roba estesa

Un projecte de Abraham Rivas


Abraham Rivas. Cançons de la roba estesa



Descripció del projecte


La cançó és per a mi un terreny de clarificació personal; una manera de desfer la troca, despullar-me, enfrontar-me als fantasmes, reconciliar-me... Escric, per tant, a partir de les pròpies vivències i amb l'esperança que si les cançons arriben a dir alguna cosa de mi, potser parlaran un poc de tu també.
 
El disc Cançons de la roba estesa naix d'un intens diàleg intern que té la paternitat com a punt de partida. En contra del que dicta el costum, no vull callar res davant la roba estesa, la qual cosa m'obliga a ser una mica dur i una mica dolç alhora, car ni vivim en un món perfecte ni tenim raons per a desistir completament de l'esperança. Amb aquesta premissa, aquestes cançons tracten aspectes com ara la por, la culpa, els sentiments de derrota o el perill de l'autocomplaença, però també la necessitat de conservar el millor de nosaltres mateixos, encarar el futur amb confiança, descobrir que els altres són la nostra veritable casa i, sobretot, estimar; continuar estimant sempre, malgrat que ens calga trobar noves formes de fer-ho i d'expressar-ho.

Si voleu escoltar un avanç del disc, la cançó «Sigues la primavera», ho podeu fer en aquest enllaç.

Qui sóc?

Autodidacta i multiinstrumentista, els darrers anys he exercit de músic de sessió i acompanyament per a artistes i formacions com ara Òscar Briz (Quart creixent, Ventilador Music, 2007; Asincronia, Ventilador Music, 2008; Hotel Paraiso, Picap, 2010; L'Estiu, LaCasaCalba, 2010), Xavier Morant (Posidònia, autoedició, 2007; Revolutum, Mésdemil, 2011), Alvar Carpi (Carrer Passeig, Comboi Records, 2013) o Ona Nua (Un gat i l'home al seu costat, Mésdemil, 2016), projecte del qual forme part actualment. Recentment també he entrat a formar part del grup Musicants.



En el decurs d'aquestes i altres col·laboracions he anat desenvolupant una manera pròpia de fer cançons (un vehicle d'expressió que em fascina des que tinc ús de raó). La primera mostra va ser L'art de Glauc (Autoeditat, 2015), disc que va ser nominat en la X edició dels Premis Ovidi Montllor en la categoria de cançó d'autor. La propera és Cançons de la roba estesa (Mésdemil, 2017), un treball molt més madur i acurat pel que fa a la composició, producció i gravació. Amb la vostra ajuda, que agraïsc des d'ara mateix, serà igualment acurat pel que fa a l'edició i, a més a més, podrà tindre major repercussió, més recorregut i podrem defensar-lo en condicions dignes als escenaris.



Qui participa en el projecte?

En el so i qualitat musical d'aquest disc han influït de manera rotunda tres artistes als qui admire des de fa molt de temps: Toni García (coproductor i tècnic de gravació del disc), Josep Pérez (coproductor del disc que ha posat bateries, percussions, guitarres elèctriques i veus addicionals) i Jorge Molina (baix elèctric).
 
Toni García porta a l'esquenes un bon grapat de produccions redones i reconegudes com ara L'Estiu d'Òscar Briz (LaCasaCalba, 2010), Un home i el gat al seu costat d'Ona Nua (Mésdemil, 2016) o Folkabaret de Limbotheque (Rumor Records, 2012), algunes al costat de Josep Pérez sota el nom Onanua Produccions.
 
Josep Pérez té una llarga trajectòria com a músic de sessió al costat d'artistes com Òscar Briz, Néstor Mont, Aljub o Limbotheque. També ha produït alguns dels discos més reeixits d'aquells, com ara L'Estiu i Youth (LaCasaCalba, 2013), d'Òscar Briz, o Tres, de Néstor Mont (Mésdemil, 2014). La mostra més representativa del seu talent creatiu, però, és el seu debut en solitari, l'excel·lent Un home i el gat al seu costat (Mésdemil, 2016), millor disc d'autor en la XI mostra dels Premis Ovidi.
 
Per la seua banda, Jorge Molina és un extraordinari baixista amb una trajectòria ben eclèctica: jazz, rock, flamenc, música brasilera... Actualment toca amb Seguridad Social, el grup de fusió flamenca Reina roja i la banda d'acompanyament de la cantant Neus Ferri, entre d'altres.
 
A quines despeses es dedicarà l'objectiu econòmic?

L'objectiu mínim d'aquesta campanya de totSuma, assolit ja, era pagar la part logística del projecte, fer una edició física que realçara el treball (500 còpies en CD) i ampliar el pressupost inicial per a la gravació. De manera més detallada, les despeses que es cobriran amb les aportacions realitzades fins al moment són:

 
- Gravació, masterització bàsica (digital) i contractació dels músics: 1.100 euros.
- Fabricació de 500 còpies en format CD: 900 euros.
- Edició amb el segell discogràfic Mésdemil (presentació als mitjans, gestions de publicació, distribució física i venda en línia...): 600 euros.
- Despeses de promoció del disc: 400 euros.
 
Ara bé, les aportacions que es facen a partir d'ara i fins al termini de la campanya ens permetran (en cas d'excedir l'objectiu mínim en 500 euros):

- Ampliar el pressupost de gravació i producció: 200 euros.
- Fer un videoclip: 200 euros.
- Enregistrar en vídeo 2 cançons interpretades en directe per a participar en el concurs Cantautors amb la Veu Petita de Benicarló: 100 euros.

Com us retornaré l'ajuda?

Qualsevol aportació a aquest projecte, per xicoteta que siga, serà impagable per a mi. Dit això, amb les recompenses establides pretenc fer valdre cadascuna de les vostres contribucions de manera justa. Aquestes consisteixen principalment en diferents combinacions d'allò que podré oferir després de la campanya i a través del meu treball. És a dir, agraïments a banda:

 
- El producte musical (en format digital, edició física i material inèdit).
- Diferents modalitats de concerts (en solitari, duo o trio; format acústic o elèctric; a casa vostra o en un lloc proposat per mi).

A més a més, però, vos tinc preparats alguns detalls especials, com ara un pin ceràmic artesanal dissenyat exclusivament per a la campanya per l'artista Nora Pastor, el llibre Una llengua musicada de Carla González, signat per l'autora, i el poemari de Francesc Viadel, Ciutat, dies insòlits, signat per l'autor.
 
En el cas de les actuacions musicals, independentment del nivell de recompensa, s'ofereix sempre algun valor afegit: o bé el fet de comptar amb altres músics o bé el fet de realitzar-les en un lloc especial, ja siga proposat per vosaltres o per mi. Una de les propostes que vos faig, per exemple, és un concert íntim en un soterrani del s. XVIII a Xàtiva (una recompensa que estime molt atractiva per l'encant i la sonoritat especial que ofereix l'espai, i molt assequible perquè és a casa meua), però estic obert també a la vostra imaginació: un concert a casa vostra, un regal especial, etc. Per la seua banda, les recompenses més altes ho són perquè inclouen els honoraris dels músics que m'acompanyen. En qualsevol de les modalitats, però, s'oferirà la millor actuació possible amb les condicions disponibles, sense escatimar en repertori, i sé que entre tots farem màgic el moment.

Només em resta donar-vos les gràcies de nou. Vosaltres sou el vent que mou la roba estesa.



Recompenses:

Posant 5 euros: 
Inclouré un agraïment personal en el lloc web (Bandcamp) i genèric en l'edició física del disc.

Posant 10 euros:
Agraïments a banda, us enllaçaré una descàrrega digital anticipada del disc (mp3).

Posant 15 euros:
A banda de tot l'anterior, us faré arribar a casa vostra un disc (CD) signat i dedicat. Les despeses d'enviament estan incloses en la recompensa.

Posant 20 euros:
Agraïments, descàrrega digital anticipada (mp3), enviament d'un CD signat i dedicat a casa vostra i, a més a més, un enllaç per a descarregar 9 premaquetes i 5 cançons inèdites.

Posant 25 euros:
Aquesta recompensa ja no es pot oferir, perquè s'han esgotat els exemplars del disc L'art de Glauc.

Posant 30 euros, primera opció:
Agraïment personal en el lloc web i en el disc, descàrrega digital anticipada (mp3), enllaç per a descarregar 9 premaquetes i 5 cançons inèdites, i enviament a casa vostra de 2 discos signats i dedicats.

Posant 30 euros, segona opció:
Agraïment personal en el lloc web i en el disc, descàrrega digital anticipada (mp3), enllaç per a descarregar 9 premaquetes i 5 cançons inèdites, i enviament a casa vostra d'un CD dedicat i un pin artesanal en ceràmica de l'artista Nora Pastor.

Posant 30 euros, tercera opció:
Agraïment personal en el lloc web i en el disc, descàrrega digital anticipada (mp3), enllaç per a descarregar 9 premaquetes i 5 cançons inèdites, i enviament a casa vostra d'un CD dedicat i el llibre Una llengua musicada, de Carla González (Documenta Balear, 2009), signat per l'autora (quantitat d'exemplars limitada a 12).



Posant 30 euros, quarta opció:
Recompensa especial i limitada que inclou: agraïment personal en el lloc web i en el disc, descàrrega digital anticipada (mp3), enllaç per a descarregar 9 premaquetes i 5 cançons inèdites, i enviament a casa vostra d'un CD dedicat i el llibre de poesia de Frances Viadel, Ciutat, dies insòlits (Onada, 2015), signat per l'autor (3 exemplars disponibles).



Posant 50 euros:
Agraïment personal en el lloc web i en el disc, descàrrega digital anticipada (mp3), enllaç per a descarregar 9 premaquetes i 5 cançons inèdites, enviament a casa vostra d'un CD dedicat i, a més a més, convide a 2 persones a un concert íntim (en solitari i acústic) per a grups reduïts (aproximadament 10 persones) en un soterrani del segle XVIII a Xàtiva (amb degustació de vi i formatge).

Posant 100 euros, primera opció:
Com la recompensa anterior, però vos envie a casa 2 discos i convide a 4 persones al concert subterrani amb degustació.

Posant 100 euros, segona opció:
Com la recompensa anterior, però vos envie un CD i un pin artesanal en ceràmica de Nora Pastor.

Posant 100 euros, tercera opció:
Com les recompenses anteriors, però vos envie un CD i el Llibre Una llengua musicada, de Carla González, signat per l'autora (quantitat d'exemplars limitada).

Posant 100 euros, quarta opció:
Agraïment personal en el lloc web i en el disc, descàrrega digital anticipada (mp3), enllaç per a descarregar 9 premaquetes i 5 cançons inèdites, enviament a casa vostra de 2 discos dedicats i concert privat a casa vostra, en format solitari i acústic (despeses de desplaçament no incloses si el lloc es troba a més de 70 Km de Xàtiva).

Posant 200 euros:
Igual que la recompensa anterior, però amb equip de so inclòs en el concert, amb l'aforament màxim que vosaltres decidiu, a casa vostra o en un local de la vostra elecció (despeses de desplaçament no incloses si el lloc es troba a més de 70 Km de Xàtiva).

Posant 400 euros:
Com la recompensa anterior, però vos envie 4 discos signats i dedicats, i al concert s'hi apunta Josep Pérez a la bateria, guitarra elèctrica i veus (despeses de desplaçament no incloses si el lloc es troba a més de 70 Km de Xàtiva).

Posant 600 euros:
Com la recompensa anterior, però vos envie 6 discos signats i dedicats, i al concert s'hi apunta Jorge Molina al baix elèctric, completant el trio previst per a les presentacions oficials del projecte (despeses de desplaçament no incloses si el lloc es troba a més de 70 Km de Xàtiva).

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

Abraham Rivas
147
sumadors
3690 €
dels 3000 necessaris
finalitzat
el 10/02/2017
Assolit 123%

Aporta-hi 5 €

5 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web.

Aporta-hi 10 €

15 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web
+ Descàrrega digital anticipada.

Aporta-hi 15 €

65 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web
+ Descàrrega digital anticipada
+ CD.

Aporta-hi 20 €

17 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web
+ Descàrrega digital anticipada
+ CD
+ Premaquetes i cançons inèdites.

Aporta-hi 25 €

4 sumadors
(Queden 0 de 4 recompenses)
Agraïment personal a la pàgina web
+ Descàrrega digital anticipada
+ CD 'Cançons de la roba estesa'
+ CD 'L'art de Glauc'
+ Premaquetes i cançons inèdites.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
(Queden 1 de 3 recompenses)
Agraïment personal a la pàgina web i al disc
+ Descàrrega digital anticipada
+ CD
+ Premaquetes i cançons inèdites
+ Poemari de Francesc Viadel, 'Ciutat, dies insòlits'

Aporta-hi 30 €

9 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web i al disc
+ Descàrrega digital anticipada
+ 2 CD
+ Premaquetes i cançons inèdites.

Aporta-hi 30 €

2 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web i al disc
+ Descàrrega digital anticipada
+ CD
+ Premaquetes i cançons inèdites
+ Pin exclusiu.

Aporta-hi 30 €

12 sumadors
(Queden 0 de 12 recompenses)
Agraïment personal a la pàgina web i al disc
+ Descàrrega digital anticipada
+ CD
+ Premaquetes i cançons inèdites
+ Llibre.

Aporta-hi 50 €

9 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web i al disc
+ Descàrrega digital anticipada
+ CD
+ Premaquetes i cançons inèdites
+ Concert íntim en un soterrani del s.XVIII per a 2 persones (amb degustació de vi i formatge).

Aporta-hi 100 €

2 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web i al disc
+ Descàrrega digital anticipada
+ 2 CD
+ Premaquetes i cançons inèdites
+ Concert íntim en un soterrani del s.XVIII per a 4 persones (amb degustació de vi i formatge).

Aporta-hi 100 €

1 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web i al disc
+ Descàrrega digital anticipada
+ CD
+ Premaquetes i cançons inèdites
+ Pin exclusiu
+ Concert íntim en un soterrani del s.XVIII per a 4 persones (amb degustació de vi i formatge).

Aporta-hi 100 €

0 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web i al disc
+ Descàrrega digital anticipada
+ CD
+ Premaquetes i cançons inèdites
+ Llibre
+ Concert íntim en un soterrani del s.XVIII per a 4 persones (amb degustació de vi i formatge).

Aporta-hi 100 €

2 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web i al disc
+ Descàrrega digital anticipada
+ 2 CD
+ Premaquetes i cançons inèdites
+ Concert en solitari i acústic a domicili (Despeses de desplaçament no incloses a més de 70 Km de Xàtiva).

Aporta-hi 200 €

2 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web i al disc
+ Descàrrega digital anticipada
+ 2 CD
+ Premaquetes i cançons inèdites
+ Concert en solitari i elèctric a domicili (Despeses de desplaçament no incloses a més de 70 Km de Xàtiva).

Aporta-hi 400 €

0 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web i al disc
+ Descàrrega digital anticipada
+ 4 CD
+ Premaquetes i cançons inèdites
+ Concert a duo i elèctric a domicili (Despeses de desplaçament no incloses a més de 70 Km de Xàtiva).

Aporta-hi 600 €

0 sumadors
Agraïment personal a la pàgina web i al disc
+ Descàrrega digital anticipada
+ 6 CD
+ Premaquetes i cançons inèdites
+ Concert a trio i elèctric a domicili (Despeses de desplaçament no incloses a més de 70 Km de Xàtiva).


Blog del projecte

Recompenses tangibles a punt de ser enviades
Estimats i estimades sumador(e)s, Em complau molt anunciar-vos que ja tenim els CD's, de manera que, tan prompte com em siga possible, començaré a realitzar els enviaments. A algun(e)s ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!