Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

"PLANETES CÀLIDS" NOU DISC DE FITO LURI

Un projecte de fitoluri


"PLANETES CÀLIDS" NOU DISC, NOU PROJECTE
Enregistrar un nou disc sempre és el resultat de vivències, almenys en el meu cas, escric a partir de situacions que he viscut, he vist, he sentit... Quin goig tenir la necessitat de crear, d'escriure quelcom cada dia i musicar-ho! Aquesta és la necessitat real de tot plegat, passaran els anys i continuarà sent així, perquè sóc cantautor de cap a peus, com batego, necessito cantar el que escric.

En aquesta nova aventura estic molt ben acompanyat, en Jordi Salvadó serà qui tocarà la bateria per enèsima vegada en un disc meu, el David Melgar aportarà els teclats i el piano, en Ramon Ubasart gravarà les guitarres, l'Albert Domingo tocarà el baix elèctric, i en Xavier Pié omplirà de notes el treball amb el seu saxo soprano. A més, en aquesta gravació, tindré la col·laboració del Guillem Anguera i el seu acordió diatònic, i del Pedro Henriques a la guitarra portuguesa.

En aquesta gravació he buscat una sonoritat diferent ja que, tot i ser un treball d'autor, he volgut donar més contundència als sons elèctrics. He incrementat la sonoritat global del disc afegint més energia, més força i vitalitat, buscant així el camí cap a un directe més propi d'una banda de pop-rock que no pas d'un cantautor. És per això que hem gaudit de cada segon en aquesta gravació, buscant els detalls més mil·limètrics per escoltar un resultat final que ens ompli del tot.

També he volgut donar-li un caire molt personal en el disseny, puix que he cregut oportú que aquest cop cada lletra havia d'estar acompanyada d'una il·lustració, és per això que em vaig posar en contacte amb la Maria Josep Ginovart i gaudir del seu art. Cada lletra està acompanyada d'una il·lustració que fa referencia a aquesta, a més també s'ha encarregat de la portada i la contraportada del CD.

Com és habitual en les meves gravacions, tota la part tècnica la du a terme l'Enric Granollers i l'enregistrament serà als Bucs de la Palma de Reus. 

La Palma, un espai tradicionalment musical. En aquest espai meravellós he mamat música d'ençà que tinc ús de raó, gravar en aquest espai no només és per una qüestió tècnica, còmode, i professional, que sí que ho és. Al mateix temps és un coixí emocional poder fer-ho allà, per tantes i tantes nits on vaig gaudir de la música.

 
TREBALLS ANTERIORS
Com a cantautor he enregistrat cinc treballs discogràfics, Aromes (2012), Zoòtrop (2009), Entrepans i mandarine (2012), 1440 biorritmes i una taula on i pot seure tothom (2014) i el darrer és Reus, la Mussara, Cassiopea (2015), un disc enregistrat en directe al Teatre Bartrina de Reus, amb les col·laboracions de Gina Llauradó, Meritxell Gené, Cesk Freixas i Joan Reig.

PER QUÈ HE OPTAT PER UN MICROMECENATGE?
Aquest cop i després de molts anys en el món de la música he optat pel micromecenatge perquè  estic convençut que les coses sempre són molt millors si es fan entre tots. Des de fa un temps són moltes les persones que m'encoratgen cada jorn per seguir enredant amb els meus somnis, somnis que per altra banda comparteixo amb tothom i tothom en forma part d'ells. Explicar la meva quotidianitat en forma de cançons fa que les persones que les escolten se sentin identificades, perquè d'una manera o altra formes part d'aquest dia a dia.

PER QUÈ HE ESCOLLIT TOTSUMA?
He escollit totSuma pels seus valors, pel que representen i perquè aquesta cultura nostra tan malmesa necessita plataformes com totSuma, plataforma que nodreix la cultura catalana ajudant a fer cultura a Catalunya amb la participació de tothom. D'aquesta manera es fa cultura, ajuntant a fer cultura i fent que tothom hi participi, no és preciós?

QUÈ FAREM AMB ELS DINERS SI ACONSEGUIM MÉS DE 3.500€?
Aquest cop i després de molts anys d'estar al peu del canó, he decidit fer un crowdfunding per poder afrontar part de les despeses que generen la gravació d'un disc, i tot i que el resultat de tot plegat evidentment recau en poder obtenir uns ingressos per poder portar a terme un nou projecte endavant, volia que un tercer pogués sortir beneficiat.

Quan vaig descobrir que un esport com el tenis taula ajuda a integrar socialment a infants i joves de les nostres contrades, vaig veure que no cal mirar més enllà, ni crear grans espectacles per fer quelcom meravellós, sobretot si parlem d'infants i joves amb risc d'exclusió social, que pel fet de poder entrenar uns dies per setmana poden adquirir una dinàmica positiva de cara al seu desenvolupament personal i social.

És per això que l'excedent econòmic net del crowdfunding, una vegada assolits els 3.500 € i una vegada descomptades les despeses d'enviament i gestió de les recompenses, el donarem totalment al Club de tenis taula Ganxets, i d'aquesta manera poder contribuir amb la gran tasca social que estan fent, i pugui seguir endavant arribant a molts més infants i joves.




SOBRE LES RECOMPENSES
  • A les recompenses no hi ha l'opció de descàrrega digital del disc.
  • Ens posarem en contacte per quedar com el sumador voldrà recollir la seva recompensa, oferirem dues opcions, enviament a domicili o recollida a un lloc prèviament anunciat a Reus on tindrem ocasió de xerrar i escoltar alguna cançó.
  • Els sumadors amb samarreta de recompensa, rebran un correu electrònic per a que ens facilitin la talla desitjada.

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

fitoluri
fitoluri
Reus
Cantautor català
144
sumadors
3975 €
dels 3500 necessaris
finalitzat
el 27/01/2017
Assolit 113%

Aporta-hi 5 €

5 sumadors
Menció al web

Aporta-hi 15 €

78 sumadors
Disc físc
+ Menció al web

Aporta-hi 30 €

40 sumadors
Disc físic
+ Menció al web
+ Samarreta

Aporta-hi 50 €

14 sumadors
(Queden 17 de 30 recompenses)
Disc físic
+ Menció al web
+ Samarreta
+ Ampolla vermut Miró edició limitada, etiqueta exclusiva amb la imatge del disc

Aporta-hi 80 €

1 sumadors
(Queden 19 de 20 recompenses)
Disc físic
+ Menció al web
+ Samarreta
+ Ampolla vermut Miró edició limitada, etiqueta exclusiva amb la imatge del disc
+ Opció de sortir com a extra a un dels videoclips del disc

Aporta-hi 100 €

5 sumadors
(Queden 5 de 10 recompenses)
Disc físic
+ Menció al web
+ Samarreta
+ Ampolla vermut Miró edició limitada, etiqueta exclusiva amb la imatge del disc
+ Litografia de la il·lustració del disc, serie limitada, numerada i signada per l'autora

Aporta-hi 300 €

1 sumadors
(Queden 1 de 2 recompenses)
Concert acústic format senzill, equip de so inclòs per a col·lectius, associacions, etc

Aporta-hi 1300 €

0 sumadors
(Queden 2 de 2 recompenses)
Concert amb la banda al complet (6 músics), equip de so inclòs per a col·lectius, associacions, etc

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!