Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

PAGURUS. Et porta a l'aventura

Un projecte de pagurus

PAGURUS. Et porta a l'aventura
  • Insereix-lo en una pàgina web

QUÈ ÉS PAGURUS?
“Pagurus” és el nom científic del cranc ermità
. El crustaci busca un habitatge fent servir una conquilla per poder viatjar.
Aquest projecte s'emprèn després de viure moltes experiències viatjant amb una furgoneta pels racons del nostre petit país. Al anar fent quilòmetres ens vam enamorar d'aquest marevellós món  i vam decidir fer-nos amb un dels primers vehicles "campers" la Volkswagen T2a del 1968.
Pagurus et dóna infinites possibilitats, des de gaudir d'un cap de setmana a exhibir el teu projecte, esdeveniments o fins i tot fer una exposició mòbil.

En la Volkswagen poden viatjar-hi 5 persones. Està equipada amb un llit doble de 155cmx188cm, una cuina, aixeta amb dipòsit de 25 litres, instal·lació elèctrica de 12V, aïllants tèrmics per les finestres, estris per cuinar, dutxa mòbil, taula i cadires exteriors, jocs, guies.... 

EL PROJECTE
Les vostres aportacions aniran destinades per elaborar una primera guia online de curiositats geogràfiques, culturals, artístiques, festives, històriques, tradicionals  i gastronòmiques de Catalunya. Aquesta primera guia estarà centrada en les comarques d'Osona, La Garrotxa, La Selva, Vallès Oriental, Vallès Occidental, El Maresme i Baix Empordà.
La mateixa guia estarà en paper a la furgoneta. Així els nostres mecenes podran escollir on passar el cap de setmana. (Està previst fer una segona guia amb les comarques restants de Catalunya).
També serviran per acabar d'equipar la Volkswagen amb accessoris per gaudir d'una experiència més enriquidora. Com ara llibres, jocs de taula, guies de senderisme, bolets...

Si sobrepassem aquesta quantitat de 2.000€, com ens agradaria, tots els guanys aniran a millorar la difusió del projecte i començar a somiar en un segon vehicle.

LES RECOMPENSES
Com hem dit Pagurus dóna infinites possibilitats a fer a la nostre Volkswagen T2.

- Si ets artista/artesà, pots exhibir les teves obres/aliments a fires. Nosaltres et portem la furgoneta allà on desitgis. Si cal també ens fem càrrec de portar el material que vols exposar. Convertint la Volkswagen en una expomòbil. Aquesta recompensa inclou el transport més material del artista fins a la fira que es desitgi (dins de la província de Barcelona). No inclou la gestió ni pagament de les fires.

- Fer-se fotografies amb la Volkswagen per motius promocionals, per gaudir d'una sessió original amb amics o parella i per casaments. 
En la recompensa inclou conductor, desplaçament pel Vallès Oriental, invitació a la inauguració i agraïments a les xarxes socials.  No inclou fotògraf ni edició. (Sí que podem trobar un). 

- Sorpenent a la teva parella regalant una nit en el lloc que tu decideixes a 50km de radi de la població de Sant Celoni. Aquesta recompensa inclou el desplaçament amb conductor fins el punt on es desitgi (no ha d'haver-hi cap notificació que prohibeixi estacionar-hi) i totes les necessitats per passar-hi una nit. No inclou la possibilitat de conduir el vehicle. 
 
- Cap de setmana o dos dies i una nit amb la Pagurus per les comarques de la nostra guia. La furgoneta diposa de tots els accessoris (menys lavabo) perquè vagis allà on desitgis i acompanyat/da de qui vulguis.
El mecenes ha de ser major de 25 anys i com a mínim 4 anys en el carnet de conduir. La furgoneta disposa d'una assegurança a tot risc amb franquícia de 200€. És per aquest motiu que s'haurà de deixar un dipòsit amb aquesta quantitat. La qual es retornarà, si tot està correcte, a la devolució de la furgoneta. La recompensa serà activa a partir del mes de Juny.

- Gaudint d'un passeig amb els teus amics/amigues pels voltants del Montseny amb esmorzar/berenar. Aquesta recompensa inclou conductor i esmorzar o berenar per tres persones.

- Utilització de la furgoneta com a bar, aquest bar inclou una barra, tres taules i 6 bancs. Aquest espai és de l'estil "chillout" la recompensa inclou cambrer i desplaçament  a l'espai on el mecenes vulgui (provínica de Barcelona). No inclou la compra de begudes/menjar que es vulgui servir. Tampoc inclou l'espai on es vulgui fer l'esdeveniment.

La Festa d'inauguració es realitzarà a la població de Palau de Plegamans (Vallès Occidental). El seu horari serà de 16:00 a 21:00 el proper divendres 29 de maig.

Digue’ns tu, el que vols fer amb la furgo. Nosaltres intentarem fer-ho possible.

Facebook     Twitter     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

pagurus
pagurus
caldes de montbui
Em dic Esteve i tinc 26 anys. M'agrada molt la naturalesa, viatjar, esports d'aventura. Sobretot viatjar amb la furgoneta, d'aquí sorgeix el projecte Pagurus. També m'agrada molt entedre com s'ha anat formant el nostre planeta (d'aquí els meus estudis de Geologia) i viure experiències noves.
45
sumadors
2135 €
dels 2000 necessaris
finalitzat
el 27/05/2015
Assolit 106%

Aporta-hi 5 €

3 sumadors
Una postal de la magnífica Volkswagen T2 amb agraïments escrits al dors + Invitació a la festa d'inauguració + Agraïments a les xarxes socials

Aporta-hi 10 €

5 sumadors
Un clauer de la Volkswagen feta a mà amb feltre + Invitació a la festa d'inauguració + Agraïments a les xarxes socials

Aporta-hi 25 €

5 sumadors
Una hora per fer-se fotografies amb la Volkswagen per motius promocionals/regals/casaments + Invitació a la festa d'inauguració + Agraïments xarxes socials

Aporta-hi 35 €

11 sumadors
(Queden 10 de 20 recompenses)
Sorpèn a la teva parella regalant una nit en el lloc que tu decideixes + Invitació a la festa d'inauguració + Agraïments a les xarxes socials

Aporta-hi 45 €

12 sumadors
Un passeig amb la Pagurus el mecenes i 3 acompanyants + esmorzar/berenar + Invitació a la festa d'inauguració + Agraïments a les xarxes socials

Aporta-hi 90 €

4 sumadors
(Queden 17 de 20 recompenses)
Porta la Pagurus en el teu esdeveniment transformada com a bar + Cambrer a l'espai on el mecenes desitgi + Invitació a la festa d'inauguració + Agraïments a les xarxes socials

Aporta-hi 120 €

3 sumadors
(Queden 18 de 20 recompenses)
Ets artista o artesà? Promociona o exhibeix la teva idea/negoci transformant la Volkswagen amb una expomòbil + Publicitat a la nostra web i xarxes socials amb el teu logo + Invitació a la festa d'inauguració

Aporta-hi 150 €

2 sumadors
(Queden 13 de 15 recompenses)
Cap de setmana amb la Volkswagen + Invitació a la festa d'inauguració + Agraïments a les xarxes socials


Blog del projecte

SEGUIM TORNANT RECOMPENSES
Hola a tots i totes! A Pagurus li van força bé les coses, van sortint cosetes i tot és gràcies a vosaltres. La setmana passada vam anar a un altre casament amb la nostre ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!