Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Les Tres Reines Magues: La història del meu país des de la mirada d'una dona - Esther Borrell

Un projecte de esther.borrellrosell


Hem finalitzat el projecte amb éxit. Si algú s'ha quedat sense llibre el pot demanar a la meva pàgina www.estherborrell.com . No es vendrà a les llibreries!

Primer objectiu assolit! Si encarregeu una conferencia de Esther Borrell (www.estherborrel.com) tindreu 5 llibres de regal i ens ajudareu a publicar mes exemplars amb els 400 € afegits!

El nom de tots els mecenas sortirà a la darrera pàgina del libre!


La processó dels  Reis  té una dimensió molt profunda. És una de moltes processons que es fan als Països Catalans que tenen una història regirada. Redescobrir el significat d'aquesta processó, el significat del mite dels Tres Mags i de l'esdeveniment de la manifestació de la deïtat (de la manifestació de la llum que cada dia es fa més gran a partir de l'Epifania), no és un exercici insignificant. És un exercici revolucionari i significatiu per contribuir a recuperar l'equilibri i l'harmonia de la natura, l'equilibri del nostre país i del nostre món.

La història del nostre país mirada per una dona no contempla solament la processó dels Tres Mags. Evidentment és un projecte d'un abast molt més ample en el temps i en la vida. Una història que falta a les escoles, instituts i universitats del nostre país per poder recuperar el respecte a les mares i a les seves filles i comprendre el món complexe que patim. És la continuació del llibre editat per Pagès Editors LES TRES MARES: LES ARRELS MATRIARCALS DELS POBLES CATALANS.

Objectius del projecte

Regirar el mite dels Tres Reis Mags. Posar en una biblioteca de cada poble de Catalunya un exemplar del llibre que editarem.


Primera fase: Publicar 50 exemplars del llibre per començar a difondre el projecte per totes les comarques de Catalunya.
Segona fase: Publicar tants llibres com biblioteques apadrinades s'aconsegueixin.

Característiques del llibre
Unes 200 pàgines + llibre fresat + portada a color plastificada mate + paper 90gr. + 15,8 x 21 cm.

A què destinarem les vostres aportacions?
260€ + IVA Impressió de 50 exemplars
150€ + IVA Maquetació i portada
40€ Despeses VISA, totSuma

Les despeses d'enviament de les recompenses són molt altes a partir de paquets de 500gr. Inicialment (solament en una primera fase) les pagarà l'autora solament a les persones que no puguin venir al centre de Barcelona a recollir les recompenses.

El mínim finançament necessari per llançar el projecte són 450€. Si se supera aquest mínim, les aportacions posteriors serviran per augmentar el nombre d'exemplars, sufragar la revisió del llibre i l'enviament dels llibres fora de la ciutat de Barcelona.

Com podem col·laborar?
Especialment compartint a les xarxes socials els posts que veieu del projecte i fent click a "M'agrada".

També podeu fer una petita aportació que podeu escollir a continuació.

Les recompenses
Les veureu a la dreta de la pàgina.
Les distribuirem un dia en un lloc cèntric de Barcelona i en un cafè de l'Escala.

Qui és l'autora del projecte?
Esther Borrell i Rosell és llicenciada en geografia i història per la Universitat de Girona. Ha realizat estudis en el Departament d’Estudis de Dones de la Universitat d’Insbruck amb la catedràtica en política i professora d’etnologia Claudia von Werlhof. Ha ampliat estudis de Filosofia de la Cultura a la Universitat Humboldt a Berlin. És investigadora de la història i l’etnologia de les dones i ha publicat les obres “Presoneres del Progrés” (1999) i “Les tres mares: Les arrels matriarcals dels pobles catalans” (2006) a Pagès Editors i acaba de publicar “El robo del espacio femenino: espacio privado, espacio público” a Borrell Editora (2015). Ha fet col.laboracions en la publicació Biblio3w de la Universitat de Barcelona.  És professora d’etnologia, història i geografia. En aquests moments dirigeix la publicació Trobadors de la Gran Mare i realitza conferències a instituts i centres culturals sobre temes relacionats amb la cultura de la Gran Mare antiga i actual als pobles catalans. També fa confèrencies sobre etnologia, història del diàleg, filosofia de la ciència i de la cultura, i temes relacionats amb la mirada de les dones.

El proper llibre que publicarà porta el títol de EL DIÀLEG: HISTÒRIA DE LES IDEES.

Més informació:
Facebook.com/presoneresdelprogrés
www.estherborrell.com

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

14
sumadors
400 €
dels 400 necessaris
finalitzat
el 18/02/2015
Assolit 100%

Aporta-hi 7 €

3 sumadors
Versió digital del llibre en PDF + Esment d'agraïment en els crèdits del llibre

Aporta-hi 16 €

2 sumadors
Llibre a recollir a el dia d'entrega de les recompenses a Barcelona i/o l'Escala + Dedicatòria de l'autora + Esment d'agraïment en els crèdits del llibre

Aporta-hi 21 €

2 sumadors
Apadrinament d'una biblioteca dels Països Catalans:
Llibre (despeses d'enviament incloses) + Esment d'agraïment en els crèdits del llibre

Aporta-hi 25 €

4 sumadors
Llibre (despeses d'enviament incloses) + Esment d'agraïment en els crèdits del llibre

Aporta-hi 45 €

1 sumadors
2 llibres (despeses d'enviament incloses) + Esment d'agraïment en els crèdits del llibre

Aporta-hi 80 €

2 sumadors
4 llibres (despeses d'enviament incloses) + Agraïment especial de mecenatge en els crèdits del llibre

Aporta-hi 400 €

0 sumadors
5 llibres + 1 Conferència d'Esther Borrell a un centre educatiu o cívic (a escollir de la llista de conferències que ofereix a www.trobadorsdelagranmare.cat) dietes no incloses + Esment d'agraïment en els crèdits del llibre


Blog del projecte

Nou projecte de Esther Borrell i Rosell
En primer lloc vull tornar a donar-vos les gràcies per haver fet possible l'edició de LES TRES REINES MAGUES. Universitàries de la UDG me l'estàn encarregant per a les ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!