Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

DVD 20 ANYS DE GERMANS MARTORELL

Un projecte de perejoan



  • Insereix-lo en una pàgina web

L'agost del 1993 els "Germans Martorell" començàrem el camí musical i de compromís amb les nostres arrels, la llengua catalana i sobretot en la unitat del  país i la defensa d'uns "Països Catalans" lliures.

 
El 2011, es complien 18 anys de la  primera actuació al Monestir de la Real, i decidírem realitzar un concert, en el mateix entorn, rodejats d'un nombrós grup d'amics i músics amb qui hem col·laborat al llarg de tots aquests anys.
 
Donat el gran volum de col·laboracions, fins i tot amb gent del Principat, i malgrat les dificultats econòmiques, l'organització fou tota a càrrec nostre. L'acte esdevé realitat el dia 16 d'agost del 2011.
 
Fou un gran èxit de públic a més del ressò popular que va tenir el concert amb més de dues hores de durada i la participació de 25 artistes a més dels tècnics de so, llum i imatge.
 
L'espectacle fou enregistrat amb 3 càmeres de vídeo i so.
 
La nostra gran il·lusió és publicar en format dvd aquest concert que fou inoblidable tant pels artistes com per al públic.
 
Per a la publicació del dvd comptam amb la direcció tècnica i realització del productor musical Miquel Brunet del segell Ona Edicions Musicals.
 
Ara ens manquen les mescles, la postproducció i el màstering així com l'edició del dvd.

Per a cobrir les despeses del projecte que sumen 5.500 €. Si voleu participar en aquest projecte podeu fer les vostres aportacions a través d'aquesta plataforma de finançament col·lectiu.

Pensau que per a aportacions fora de l'illa de Mallorca s'ha de incloure les despeses de transport així com la manutenció i l'estada que van apart.
 

Gràcies de tot cor...... Germans Martorell.

DVD 20 ANYS DE GERMANS MARTORELL

Facebook     Web

  • Fes una pregunta Tens algun dubte?
    Pregunta-li directament al creador del projecte
  • Fes un comentari Vols opinar?
    Deixa un comentari sobre aquest projecte

L'autor

perejoan
perejoan
Muro - Mallorca - Illes Balears
Músic d'arrel Tradicional. Component dels grups Xeremiers de Son Roca, Xeremiers de Palma, Ximbomba Atòmica, Germans Martorell, Al-Mayurqa i Glosa Musicada.
93
sumadors
5555 €
dels 5500 necessaris
finalitzat
el 16/11/2013
Assolit 101%

Aporta-hi 5 €

14 sumadors
ENTRADA D'ACOMPANYANT al concert de presentació del DVD. Presentació a càrrec de Biel Majoral, s’estrenarà l’obra de Biel Torres interpretada pels” Germans Martorell” i Orquestra de Cambra. El 16 de Novembre a les 20:00h Teatre de Lloseta. Només per a acompanyants amb Entrada amb DVD.

Aporta-hi 5 €

4 sumadors
ENTRADA D'ACOMPANYANT al CONCERT ÍNTIM DELS “Germans Martorell” als Estudis Ona Edicions Musicals a Bunyola, amb la col.laboració musical de MIQUEL BRUNET i LLORENC FERRER. El proper 2 de Novembre a les 21:00 Concert i refrigeri. Només per a acompanyants amb Entrada amb DVD.

Aporta-hi 10 €

2 sumadors
Donatiu al Projecte DVD 20 Anys de Germans Martorell, compartint una Tertúlia fent uns Beurets amb els Germans Martorell.

Aporta-hi 15 €

20 sumadors
DVD 20 ANYS DE GERMANS MARTORELL

Aporta-hi 20 €

24 sumadors
DVD + Entrada al concert de presentació del DVD. Durant l’acte de presentació s’estrenarà l’obra de Biel Torres interpretada pels” Germans Martorell” i Orquestra de Cambra. El 16 de Novembre al Teatre de Lloseta. + 5€ DE ENTRADA PER ACOMPANYANT

Aporta-hi 25 €

14 sumadors
DVD + Entrada al concert de presentació del DVD El 16 de Novembre al Teatre de Lloseta.+ CONCERT ÍNTIM DELS “Germans Martorell” als Estudis Ona Edicions Musicals a Bunyola amb la col.laboració musical de MIQUEL BRUNET i LLORENC FERRER. El proper 2 de Novembre a les 21:00 Concert i refrigeri.+ 5 € DE ENTRADA PER ACOMPANYANT.

Aporta-hi 50 €

7 sumadors
APORTACIÓ VOLUNTÀRIA AL PROJECTE 20 ANYS DE GERMANS MARTORELL.

Aporta-hi 120 €

2 sumadors
Concert Domèstic. Els Germans Martorell vendrem a amenitzar la vostra festa casolana. L'aniversari, el sopar d'amics, les noces, qualsevol esdeveniment familiar i/o social que faces a la vostra llar.

Aporta-hi 150 €

1 sumadors
Concert Pedagògic a Càrrec dels "Germans Martorell" i Taller d'instruments tradicionals. L'activitat proposada per Pere Joan Martorell i Manel Martorell, consisteix en un concert pedagògic sobre manifestacions populars de la nostra cultura relacionades amb el camp de la música, les festes i els instruments.

Aporta-hi 300 €

2 sumadors
Ballada Popular amb els "GERMANS MARTORELL".

Aporta-hi 400 €

2 sumadors
Concert "Germans Martorell". Oferim el nostre projecte, un recital amb interpretacions dels temes tradicionals que ens han marcat més en la nostra trajectòria, amb arranjaments propis, temes de nova composició, i temes de composició pròpia; interpretant-los d'una manera fresca i estimulant defensant el patrimoni, la identitat, i cultura del nostre país.

Aporta-hi 2175 €

1 sumadors
145 DVD`s de 20 Anys de Germans Martorell.


Blog del projecte

Gràcies ja tenim DVD 20 Anys de Germans Martorell.
Gràcies a tots per les aportacións i suports rebuts en aquesta plataforma. ràcies a tots els que vàreu venir al Teatre de Lloseta a cel.lebrar els 20 Anys de Germans Martorell. ...

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!