Registra-t'hi   Registra't

Has perdut la contrasenya?

TotSuma

Blog

Dijous, 10 de novembre de 2016

totSuma participa a la jornada formativa Micromecenatge i finançament en les entitats de cultura popular

Imaginació al poder. Quines alternatives tenen les associacions de base i les federacions de cultura popular per obtenir nous recursos? Entorn aquesta pregunta pivotarà la jornada formativa Micromecenatge i finançament en les entitats de cultura popular, organitzada per l’Ens de l’Associacionisme Cultural Català. La cita serà el 19 de novembre a la seu del Museu Etnològic de Barcelona (Passeig de Santa Madrona, 16), de 9:30h a 14h.

Josep Viana, president de l’Ens, explica que el programa de la jornada està pensat per satisfer diferents necessitats: la d’aquelles entitats que necessiten sufragar una campanya esporàdica, i també altres que volen construir un model econòmic cooperativista basat en unes finances ètiques. L’objectiu del curs és inculcar als assistents tres idees pràctiques, fàcilment realitzables, perquè aconsegueixin nous recursos per la seva entitat.

Les intervencions aniran a càrrec de reconeguts experts en plataformes de finançament alternatiu: Joan Camp, director de l’empresa de desenvolupament de projectes web Tirabol i fundador de la plataforma de micromecenatge TotSuma; Raimon Garrsiot, coordinador adjunt de la cooperativa de serveis financers ètics i solidaris Coop 57; i Jordi Solé, director d’operacions d’Ecrowd!, una plataforma web per el finançament col·lectiu.

Les federacions associades a l’Ens, així com les entitats adherides a aquestes federacions, poden assistir gratuïtament a les xerrades. La matriculació al curs a les persones que no formen part del col·lectiu de l'Ens té un cost de 40€. Per assistir a la jornada formativa, cal comunicar el nom i cognom dels interessats al correu formacio@ens.cat.

Amb la realització d’aquestes jornades, l’Ens de l’Associacionisme Català vol dotar els seus associats de més eines per engegar i difondre els seus projectes.
Fuente: https://www.apuestastest.com/

Butlletí

Rep els nous projectes de totSuma al teu correu.

Un projecte de

Xadica

Amb la col·laboració de

Fundació Catalunya Cultura

Segueix-nos

  • Troba'ns al Facebook
    Troba'ns al Twitter
    Escriu-nos!